Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση ram

LUCY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Μπορω να μαθω απο καποιο site η αν γνωριζει καποιος απο εσας,τι εγγυηση εχουν οι συγκεκριμενες μνημες ?

TEAMXTREEM 2GB KIT DDR2 800 4-4-4-10.

Απο το λιγο ψαξιμο βλεπω εφ'ορου ζωης(δεν ειμαι και σιγουρη) αλλα το μαγαζι που τις πηρα πριν 3,5 χρονια και χαλασαν μου λενε πως οχι και εχουν μονο 3 χρονια εγγυηση και ετσι πληρωσα για νεες που δεν θεωρω τοσο καλες σαν αυτες.

Ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πρωτον για την απαντηση αλλα υπηρξε διενεξη για αυτο το θεμα(και μιλαμε για το γνωστο μεγαλο μαγαζι)αλλα δεν μπορουσα να το αποδειξω.

Τους ειπα θα το ψαξω το θεμα αλλα τι κανω?Τους ξαναπαω τσαμπουκα τον Η/Υ και γινεται ο χαμος?Πως?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πρωτον για την απαντηση αλλα υπηρξε διενεξη για αυτο το θεμα(και μιλαμε για το γνωστο μεγαλο μαγαζι)αλλα δεν μπορουσα να το αποδειξω.

Τους ειπα θα το ψαξω το θεμα αλλα τι κανω?Τους ξαναπαω τσαμπουκα τον Η/Υ και γινεται ο χαμος?Πως?

το Eshop ητανε?

Δημοσ.

Τις παληες μνημες τις εχω στα χερια μου τις σκαναρισα και οριστε.

http://imageshack.us/photo/my-images/542/imgs.jpg/

99 ευρω τις πληρωσα πριν 3,5 χρονια και οι κανουργιες που μου φορεσαν ειναι οι

RAM DDR2 Transcend 2GB DIMM 800 = 26 ευρω.

Καμμια σχεση με τις πρωτες,σαν να ζοριζεται να κανει και 2η εργασια συγχρονως

Βρηκα και αυτο της ΤΕΑΜgroup

• Memory modules

All Team Group’s “Team” brand memory module series enjoy lifetime warranties, which means that from the day of purchase, if the product is damaged due to natural causes, free maintenance service is provided during product’s service life.

This lifetime warranty might not apply to customers in certain countries or states due to conflict of laws , but this limited lifetime warranty does not affect customers’ right to enjoy the longest warranty period allowed by law in those areas. Please read carefully the related disclaimer or limited liability clauses of this policy.

Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου

το Eshop ητανε?

οχι το Πλαισιο

Δημοσ.

Τις παληες μνημες τις εχω στα χερια μου τις σκαναρισα και οριστε.

http://imageshack.us/photo/my-images/542/imgs.jpg/

99 ευρω τις πληρωσα πριν 3,5 χρονια και οι κανουργιες που μου φορεσαν ειναι οι

RAM DDR2 Transcend 2GB DIMM 800 = 26 ευρω.

Καμμια σχεση με τις πρωτες,σαν να ζοριζεται να κανει και 2η εργασια συγχρονως

Βρηκα και αυτο της ΤΕΑΜgroup

• Memory modules

All Team Group’s “Team” brand memory module series enjoy lifetime warranties, which means that from the day of purchase, if the product is damaged due to natural causes, free maintenance service is provided during product’s service life.

This lifetime warranty might not apply to customers in certain countries or states due to conflict of laws , but this limited lifetime warranty does not affect customers’ right to enjoy the longest warranty period allowed by law in those areas. Please read carefully the related disclaimer or limited liability clauses of this policy.

Σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου

οχι το Πλαισιο

στο πλαίσιο ξέρω ότι έχουν καλή εξυπηρέτηση (ωχ και ίσως χρειαστεί να τους γυρίσω και γω κάτι) ίσως απλώς να κάνανε λάθος

εδώ πάντως λέει lifetime και δεν νομίζω το e-shop να έδινε καλύτερη εγγύηση από πλαίσιο

http://www.teamgroup.com.tw/en.html εδώ είναι το site της εταιρείας

στείλ' τους mail

Δημοσ.

στο πλαίσιο ξέρω ότι έχουν καλή εξυπηρέτηση (ωχ και ίσως χρειαστεί να τους γυρίσω και γω κάτι) ίσως απλώς να κάνανε λάθος

εδώ πάντως λέει lifetime και δεν νομίζω το e-shop να έδινε καλύτερη εγγύηση από πλαίσιο

Οχι παντου βρισκω lifetime warranties

Ναι αλλα πολλα λαθη κανουνε οπως ξεχασανε να μου συνδεσουν το DVD και δεν δουλευει(δεν ανοιγει το πορτακι),δεν ειχε προβλημα αυτο.....ωραιο ελεγχο κανανε στο μηχανημα.

Αυριο θα τους παρω και θα γινει ο χαμος,απλα λυπαμαι τον πιτσιρικα που ασχοληθηκε με τον Η/Υ,αλλα....

Δημοσ.

χαχά το βρήκα http://www.teamgroup.com.tw/filterable_product/tabs_detail/data/en/9/242/zfKsFi.html#

να το εκτυπώσεις και να τους το τρίψεις στα μούτρα και τα λεφτά σου πίσω

βέβαια να ξεκινήσεις ευγενικά και τσαμπουκά μόνο αν χρειαστεί μην ξεχνάς ότι συναλλάσσεσαι με ανθρώπους και λάθη γίνονται από ανθρώπους

Δημοσ.

χαχά το βρήκα http://www.teamgroup.com.tw/filterable_product/tabs_detail/data/en/9/242/zfKsFi.html#

να το εκτυπώσεις και να τους το τρίψεις στα μούτρα και τα λεφτά σου πίσω

βέβαια να ξεκινήσεις ευγενικά και τσαμπουκά μόνο αν χρειαστεί μην ξεχνάς ότι συναλλάσσεσαι με ανθρώπους και λάθη γίνονται από ανθρώπους

Γλυκια ημουν αυτη τη φορα και τι καταλαβα?Τωρα θα με ξαναθυμηθουν

Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα δεν μπορω να κανω βολτα το μηχανημα ειναι ασηκωτο....θα ερθουν σπιτι μου,δεν ειναι πρωτη φορα.Ασε που μαλλον ξεχασαν να συνδεσουν το DVD και δεν ανοιγει το πορτακι χαχα!!!

Τις μνημες δεν τις εχουν τις ιδιες,ποιες πρεπει τωρα να διαλεξω?Πρεπει να ανοιξω αλλο θεμα μαλλον

Δημοσ.

Γλυκια ημουν αυτη τη φορα και τι καταλαβα?Τωρα θα με ξαναθυμηθουν

Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα δεν μπορω να κανω βολτα το μηχανημα ειναι ασηκωτο....θα ερθουν σπιτι μου,δεν ειναι πρωτη φορα.Ασε που μαλλον ξεχασαν να συνδεσουν το DVD και δεν ανοιγει το πορτακι χαχα!!!

Τις μνημες δεν τις εχουν τις ιδιες,ποιες πρεπει τωρα να διαλεξω?Πρεπει να ανοιξω αλλο θεμα μαλλον

ναι κλασσικό θέμα για ddr2 με μικρά timings που πάνε για εγγύηση

Δημοσ.

τις μνήμες τις είχες πάρει σαν μέρος σύνθεσης που πήρες από το πλαίσιο ή ξεχωριστά;

αν ειναι η πρώτη περίπτωση δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/405277-πρέπει-ή-όχι-να-καλύψει-την-εγγύηση-το-πλαίσιο/

σε κάθε περίπτωση καλύπτεσαι από εγγύηση ότι και να λένε

Δημοσ.

τις μνήμες τις είχες πάρει σαν μέρος σύνθεσης που πήρες από το πλαίσιο ή ξεχωριστά;

αν ειναι η πρώτη περίπτωση δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/405277-πρέπει-ή-όχι-να-καλύψει-την-εγγύηση-το-πλαίσιο/

Οχι η πρωτη περιπτωση ειμαι σαν το παλληκαρι,συνθεση

Ωχ εμπλεξα μου φαινεται,ειμαι στο βημα που εστειλα mail στην εταιρεια.

Το θεμα ειναι οτι οι μνημες που μου εβαλαν ειναι χαλια,παρ'οτι ζητησα κατι καλυτερο απο αυτες που ειχα και θα τους πληρωνα φυσικα οπως εκανα για αυτες,αυτοι μου εβαλαν τις δευτερες χειροτερες που εχουν.

Τους ζητησα να βαλω και 4GB αντι τις 2GB που ειχα αλλα μου ειπαν δεν τις σηκωνει το μηχανημα....τι να λεμε τωρα

Δημοσ.

το παλικάρι αν θυμάμαι έβγαλε άκρη πάντως μιλώντας με τα κεντρικά. κάνε ενα κόπο διαβασε το ολόκληρο και κάνε οτι και αυτός.

επίσης λάθος σου που μετα από όλα αυτα εσκασες στο καπάκι λεφτά σε αυτούς.

το μόνο σιγουρο που έπρεπε να βγει από αυτην την ιστορία ειναι να μην ξαναδούν ευρώ απο εσένα

Δημοσ.

το παλικάρι αν θυμάμαι έβγαλε άκρη πάντως μιλώντας με τα κεντρικά. κάνε ενα κόπο διαβασε το ολόκληρο και κάνε οτι και αυτός.

Το διαβασα και αυτο θα κανω αυριο.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι μνημες θα μου βαλουν σαν καλυτερες η ιδιες με αυτες που ειχα

Τι να εκανα αποεκει πηρα τον υπολογιστη μου.

Στα 3,5 χρονια που τον εχω ο δισκος χαλασε 2 φορα και οι μνημες πρωτη.

Μην χασω και την εγγυηση του δισκου!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...