Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σημερα ειπα να καθαρίσω τον υπολογιστη απο τις σκονες και οταν ειχα τελειωσει και παω να τον ανοιξω τίποτα νεκρος δεν ξέρω τι φταίει καμία ιδεα κανεις ειναι επείγων.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για μητρική ή τροφοδοτικό? βασικα το τροφοδοτικό το εβγαλα τελειως και το ξανα εβαλα και δεν εχω και κανενα άλλο να δοκιμασω

Δημοσ.

Είσαι για μητρική ...

Είσαι για μπύρες; :rolleyes:

για μητρική ή τροφοδοτικό? βασικα το τροφοδοτικό το εβγαλα τελειως και το ξανα εβαλα και δεν εχω και κανενα άλλο να δοκιμασω

Καταρχήν πες αν ανάβουν τα λαμπάκια πάνω στην mobo.

ελεγξε αν το front panel είναι σωστά συνδεδεμένο ή έφυγε κανένα καλώδιο του Power on πχ... Και παρόλο που εσύ το πατάς αυτό δεν αντιδρά...

Δημοσ.

Πρωτου αρχισεις να σκεφτεσαι για μητρικη και τροφοδοτικο κανε αυτο που σου ειπε ο _baSSstarlet_ ...

Κανε ενα ελεγχο σε ολα τα καλωδια..Ειδικα απο τη στιγμη που δεν γινεται τιποτα ισως να μην εχεις συνδεσει το κουμπι on/off στο system panel connector ή να μην κανει καλη επαφη...

Δημοσ.

δεν αναβει κανενα λαμπακι πάνω στην μητρική και εχω κοιταξει ολες τις συνδεσεις

Βγάλε το τροφοδοτικό από το case. Βραχυκύκλωσε το πράσινο καλώδιό του 24πινου με ένα οποιοδήποτε μαύρο. (χρησιμοποίησε ένα κομμάτι καλώδιο που θα το ξεγυμνώσεις στις άκρες ή ένα συνδετήρα)

9.jpg

Σύνδεσε σε ένα molex ένα ανεμιστήρα βάλε το στην πρίζα να δεις αν δώσει ρεύμα...

Ελπίζω να έχεις ανοίξει τον διακόπτη πίσω απο το Psu...

Δημοσ.

αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος να δω αν λειτουργει το τροφοδοτικό??? ναι ο διακοπτης ειναι στο On

Δημοσ.

αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος να δω αν λειτουργει το τροφοδοτικό??? ναι ο διακοπτης ειναι στο On

Ναι μην το φοβασε δεν είναι κάτι δύσκολο... απλά λίγο προσοχη με τα ρευματα

android.png

Δημοσ.

Θέλω να δω χωρίς να είναι συνδεδεμένο πάνω στη Mobo αν δίνει ρεύμα... Ναι είναι ένας τρόπος και μάλιστα εύκολος. που κολλάς;

Εκτος αν θες να δεις και τις τάσεις του οπότε πάρε ένα πολύμετρο και άρχισε

Δημοσ.

αυτό το βήμα γινεται λίγο πιο απλό μα το καταλάβω "Σύνδεσε σε ένα molex ένα ανεμιστήρα βάλε το στην πρίζα να δεις αν δώσει ρεύμα...

"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...