koystado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας σημερα ειπα να καθαρίσω τον υπολογιστη απο τις σκονες και οταν ειχα τελειωσει και παω να τον ανοιξω τίποτα νεκρος δεν ξέρω τι φταίει καμία ιδεα κανεις ειναι επείγων.
LeoNaXe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν δουλεύει καν το κουμπάκι ή απλά ανοίγουν τα ανεμιστιράκια και δεν δίνει εντολή;
koystado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 παταω το κουμπι και δεν γινεται τιποτα απολυτως
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Kάνε έναν έλεγχο για καλώδια από το power on/off (μπροστά στο tower)
stm00192 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είσαι για μητρική ... Σαν πολύ γρήγορα δεν βγάζεις συμπεράσματα εσύ?
koystado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 για μητρική ή τροφοδοτικό? βασικα το τροφοδοτικό το εβγαλα τελειως και το ξανα εβαλα και δεν εχω και κανενα άλλο να δοκιμασω
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είσαι για μητρική ... Είσαι για μπύρες; για μητρική ή τροφοδοτικό? βασικα το τροφοδοτικό το εβγαλα τελειως και το ξανα εβαλα και δεν εχω και κανενα άλλο να δοκιμασω Καταρχήν πες αν ανάβουν τα λαμπάκια πάνω στην mobo. ελεγξε αν το front panel είναι σωστά συνδεδεμένο ή έφυγε κανένα καλώδιο του Power on πχ... Και παρόλο που εσύ το πατάς αυτό δεν αντιδρά...
BalthazarX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πρωτου αρχισεις να σκεφτεσαι για μητρικη και τροφοδοτικο κανε αυτο που σου ειπε ο _baSSstarlet_ ... Κανε ενα ελεγχο σε ολα τα καλωδια..Ειδικα απο τη στιγμη που δεν γινεται τιποτα ισως να μην εχεις συνδεσει το κουμπι on/off στο system panel connector ή να μην κανει καλη επαφη...
koystado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν αναβει κανενα λαμπακι πάνω στην μητρική και εχω κοιταξει ολες τις συνδεσεις
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν αναβει κανενα λαμπακι πάνω στην μητρική και εχω κοιταξει ολες τις συνδεσεις Βγάλε το τροφοδοτικό από το case. Βραχυκύκλωσε το πράσινο καλώδιό του 24πινου με ένα οποιοδήποτε μαύρο. (χρησιμοποίησε ένα κομμάτι καλώδιο που θα το ξεγυμνώσεις στις άκρες ή ένα συνδετήρα) Σύνδεσε σε ένα molex ένα ανεμιστήρα βάλε το στην πρίζα να δεις αν δώσει ρεύμα... Ελπίζω να έχεις ανοίξει τον διακόπτη πίσω απο το Psu...
koystado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος να δω αν λειτουργει το τροφοδοτικό??? ναι ο διακοπτης ειναι στο On
stm00192 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος να δω αν λειτουργει το τροφοδοτικό??? ναι ο διακοπτης ειναι στο On Ναι μην το φοβασε δεν είναι κάτι δύσκολο... απλά λίγο προσοχη με τα ρευματα
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να δω χωρίς να είναι συνδεδεμένο πάνω στη Mobo αν δίνει ρεύμα... Ναι είναι ένας τρόπος και μάλιστα εύκολος. που κολλάς; Εκτος αν θες να δεις και τις τάσεις του οπότε πάρε ένα πολύμετρο και άρχισε
koystado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αυτό το βήμα γινεται λίγο πιο απλό μα το καταλάβω "Σύνδεσε σε ένα molex ένα ανεμιστήρα βάλε το στην πρίζα να δεις αν δώσει ρεύμα... "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα