Johny_Tech Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ψάχνω απεγνωσμένα wireless ADSL router για isdn γραμμή ( annex-B ) και δε βρίσκω με τίποτα! Και μέσα σ όλα έχω και το Πλαίσιο να με κοροϊδεύει! Το κατάστημα της Μεταμόρφωσης μου λέει εδώ και μέρες ότι δεν έχει και ότι θα φέρει "αύριο". Και το αύριο γίνεται μεθαύριο, κοκ. Στο τέλος με στείλανε στο stock που έχουνε μεταχειρισμένα μπας και έχουνε εκεί. Και πάω εκεί και βρίσκω κάποια τέτοια routers, στα οποία λείπουνε και η κεραία του wireless και ο μετασχηματιστής!!. Και το πουλάνε 60 ευρώ. Αν θες κεραία και μετασχηματιστή (αν? γίνεται να μην θέλω?) πρέπει να πας σε κάποιον ηλεκτρολόγο, μου λένε. και ρωτάω εγώ. ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ???
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 μαλλον οχι.η πηγαινε σε κανα vigor 2710 για annex b αν εχεις τα λεφτα η πηγαινε σε κανα Netgear 2200b που ειναι για adsl over isdn.επισης μια καλη λυση ειναι και τα zyxel 660hw 660h-fn που βγαινουν και σε annex a και σε annex b.στα zyxel αν μετα το μοντελο ειναι πχ 61 ,t1 και γενικα τελειωνει σε ενα τοτε ειναι adsl over pstn αν ειναι 3 πχ 63,t3,d3 ειναι adsl over isdn.αν και για μενα ειναι λιγο βλακεια γενικως να εχεις isdn.επισης αν θυμαμαι καλα μπορεις να παρεις απο το www.ebw.gr ενα vigor 2700 που λενε οτι αλλαζει annex και κανει 25 ευρω. στο πλαισιο λογικα βρηκες vigor.τοσα καταστηματα στο skroutz εσυ με το πλαισιο κολλησες και παρακαλας.αν εχεις χαλια γραμμη με αποσυνδεσεις κτλ τοτε ενα thomson 585 i οπου i=isdn ειναι μια καλη επιλογη
chria1979 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Με το Πλαίσιο είχα όντως κολλήσει. Πάνε αυτά τώρα! Μπήκα και γω στη λίστα αυτών που το βλέπουν και αλλάζουν δρόμο! Thanks φίλε, με βοήθησες!!
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Με το Πλαίσιο είχα όντως κολλήσει. Πάνε αυτά τώρα! Μπήκα και γω στη λίστα αυτών που το βλέπουν και αλλάζουν δρόμο! Thanks φίλε, με βοήθησες!! απο καθε καταστημα κρατα τα συν του.πχ το πλαισιο για μενα μικρη γκαμα αλλα πολυ καλο σε θεματα εγγυησεων.eshop χαλια σε θεματα εγγυησεων.ξεψαχνιζουν τα παντα χωρις λογο ενω σε θεματα γκαμας εχει τα παντα.κρατα μονο τα + απο καθε shop.ολα εχουν + και πλην -.βλεπε διαλεγε αγορασε .και εγω με το πλαισιο νευριαζω που τα μισα που πουλανε ειναι tublo -x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα