Προς το περιεχόμενο

ασυρματο δκτυο 192.168.0.1. (κοινη χρηση?)

aetos144

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oταν παω να κανω ''κοινη χρηση'' στο ασυρματο δυκτο που λαμβανω το indernet, αναδυεται παραθυρο και λέει ''Όταν η Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet είναι ενεργοποιημένη, ο προσαρμογέας LAN θα είναι ρυθμισμένος έτσι, ώστε να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP 192.168.0.1. Ο υπολογιστής σας ισως χασει τη συνδεσημότητα με τους αλλους υπολογηστες στο δικτυο. εαν αυτοι έχουν στατικες διευθυνσεις iP, θα πρέπει να τους ρυθμίσετε να να λαμβανουν τις IP αυτόματα.Αν πατησω ΝΑΙ βγαζει αλλο παραθυρο που λεει. INDERNET conection sharing cannot be enable. A LAN conection is already configured with this IP adress. τι να κανω?

Δημοσ.

τι θες να κανεις γενικως??να μοιρασεις την συνδεση σου?και καρφωτα Ip να δωσεις δεν υπαρχει θεμα οσο θυμαμαι.απλα αναλογως πως θα γινει θα χρειαστει να δωσεις gateway ειτε απυεθειας την Ip του ρουτερ αμα εχεις κανει bridge connections ενω αμα ειναι απλα ενα modem που κανεις ics εκει δινεις gateway την ip του Pc Που το εχει αφου το απλο usb modem δεν εχει Ip.γιακαποιο λογο τα windows σου δινουν Ip 192.168.0.χ αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε χρειαζεται να βαλεις τις Ip στο αυτοματο στα αλλα pc.απλα αν το βαλεις 192.168.0.χ υποτιθεται οτι μαλλον αυτο το μηχανημα παιζει και σαν dhcp μετα για να δωσει Ip στα υπολοιπα.βαλτα καρφωτα.

Δημοσ.

οκ μαλλον εγω δεν τα ειπα αναλυτικα. ειμαι εξωτερικο. δεν εχω ρουτερ. με το laptop μου περνω σημα απευθειας απο μια εταιρια. θελω λοιπον το indernet να το μοιρασω με 2ο laptop. οποτε απο το δικτυο τις εταιριας που περνω σημα, (δεν γινετε απο εκει να παρει αλλο laptop) και εγω εκανα ενα 2ο δικτυο, για να δώσω στο 2ο laptop. στο δικτυο το δευτερο ολα καλα. ip κοινη χρηση ολα καλα. στο δικτυο της εταιριας όμως, που ειναι υποχρεωτικα στο αυτοματο το ip, δεν μπορω να κάνω κοινή χρήση για 2 λόγους.

1. στις ιδιοτητες/καρτέλα κοινή χρήση, επιλέγω με τικ ''να επιτρεπεται η συνδεση αλλων χρηστων του δικτυοθ μεσω της συνδεσης indernet αυτου του υπολογιστη''. αυτο για να μοιραστω το indernet μου. αλλα μου βγαζει μια καρτελα που λεει ''Όταν η Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet είναι ενεργοποιημένη, ο προσαρμογέας LAN θα είναι ρυθμισμένος έτσι, ώστε να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP 192.168.0.1. Ο υπολογιστής σας ισως χασει τη συνδεσημότητα με τους αλλους υπολογηστες στο δικτυο. εαν αυτοι έχουν στατικες διευθυνσεις iP, θα πρέπει να τους ρυθμίσετε να να λαμβανουν τις IP αυτόματα. Αυτό ειναι λάθος. πρεπει να πατησω οχι αλλα και αν πατησω ΝΑΙ, βγαζει αλλο παραθυρο που λεει. INDERNET conection sharing cannot be enable. A LAN conection is already configured with thiw IP adress. μπρως γκρεμος και πισω ρεμα.

2. το δευτερο προβλημα ειναι οτι μετα απο 7 ωρες που παλευω και εχουν πεξει τα νευρα μου τωρα δεν βγαζει καθολου την καρτελα κοινη χρηση για να κανω την επιλογη αυτη. δεν ξερω γιατι το κανει, (μαλλον κατι αλαξα) γιατι εχω ζαληστει. please help

Δεν ειμαι και τοσο καλος οποτε κατι για καρφωτες που ειπες δεν τις καταλαβα. πες το με βηματα καλυτερα γιατι βλεπω αλλη μερα στα χερια μου να μη βγαζει. σε ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

μαλλον δεν εχετε καταλαβει τυο προβλημα. διαβαστε το προηγουμενο μυνημα ουσιαστηκα 3 πραγματα ειναι ολα οσα γραφει και πειτε μου αν γνωριζεται καμια λυση. εκτος και αν σας συμβενει πρωτη φορα και δεν ξερετε κατι γιαυτο. παντος εχω tp-link με αυτο περνω σημα εγω και με το ενσωματομενο του laptop δηνω σημα στο αλλο laptop. με αυτα λοιπον τα δεδομένα δεν μπορώ να κάνω κατι?

Δημοσ.

δοκιμασε 2 πραγματα πιο απλα τοτε.ενα ειναι το connectify και το αλλο ειναι το win proxy. για να μην μπλεξεις με ics. αλλιως μετα δεν ξερω αν οταν παρεις Ip αυτοματα απο τον παροχο σου δεις ποια Ip πηρες και αφου κανεις bridge connection τα 2 ασυρματα μετα βαλεις Ip αυτες που πηρες απο τον παροχο.μετα πας στο αλλο laptop και βαζεις san gateway την gateway που εβαλες και στο πρωτο Pc. τωρα αυτο οτι χαθηκε η καρτελλα κανε ενα system restore.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...