poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 μετα απο καποιο καιρο ειναι συνηθεια και ευχαριστω το θεο που εχω περασει απο support αλλα εχω κατσει λιγο
Bersecul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αυτό που είπε ο φίλος είναι : παίρνω από πρίζα στο πανεπιστήμιο και απλά θέλω να φτιάξω και wifi.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αυτό που είπε ο φίλος είναι : παίρνω από πρίζα στο πανεπιστήμιο και απλά θέλω να φτιάξω και wifi. θες ένα switch τότε και ένα Access Point η access point Με τεσσερις ethernet αμα θελει να δινει με καλωδιο.επισης αν σε κλειδωνουν με βαση την mac address θα πρεπει να τους πεις οτι πηρες δηθεν νεο Pc και να τους δωσεις την mac address Του router.αν γινεται τετοιος ελεγχος.αν ειναι χυμα και αλλαζεις τα laptop χυμα τοτε δεν εχεις θεμα.την Lan ip που παιρνει το laptop σου θα την δωσεις στο access point.αν παιρνεις μονο με dhcp τοτε το βαζεις και αυτο να παρει αυτοματα .ωραια access points Που παιζουν και repeater και δεν ξερω τι βγαζει και η ovislink τα air live.το λεω διοτι μπορει αργοτερα να θες να το κανεις Use σαν repeater κτλ οποτε μπορεις ισως ναπαρεις κατι καλο απο την αρχη.και επισης καποια ειναι παραπανω Mw οποτε ισως να σου χρειαστει μετα την σχολη για αλλη χρηση.για μεσα στο δωματιο το οριζεις στο minimum και εισαι μια χαρα.
Bersecul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις , θα τα δοκιμάσω από βδομάδα . Καλή συνέχεια σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.