Προς το περιεχόμενο

Ethernet σε Wifi + Ethernet

Bersecul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Έχω την εξής ανάγκη:

Εδώ που είμαι, μου παρέχεται adsl με υποδοχή για καλώδιο του ethernet και όλα πάνε καλά.

Τώρα όμως θέλω να έχω και wifi οπότε αναρωτιέμαι τι router πρέπει να πάρω ώστε να βγάζει wifi και θύρες ethernet

ώστε να βγάζω ίντερνετ και σε σταθερούς υπολογιστές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεκαδες οι επιλογες σου ετσι οπως τα λες. Τι προδοαγραφες θες και τι αναγκες εχεις?

Δημοσ.

πες στον πάροχο σου να σου δόση νέο modem με wifi πάνω εύκολη λύση και δεν πληρώνεις τίποτα

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Τζάμπα χωρίς αναβάθμιση πακέτου ή εξτρά χρέωση δεν δίνουν

Δημοσ.

το modem δεν είναι δικό σου το νοικιάζεις και είναι μέσα στην τιμή που πληρώνεις κάθε μηνα το πολύ να ανεβεί μερικά euro ο λογαριασμός κάθε μηνα πάντως το σωστό είναι να μιλήσει με τον isp πρώτα.

τώρα δεν έχω pi κανένα πάροχο να μην δίνει modem με wifi . Η σύνδεση πρέπει να είναι παλιά μάλλον γιαυτο

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Έχω την εξής ανάγκη:

Εδώ που είμαι, μου παρέχεται adsl με υποδοχή για καλώδιο του ethernet και όλα πάνε καλά.

Τώρα όμως θέλω να έχω και wifi οπότε αναρωτιέμαι τι router πρέπει να πάρω ώστε να βγάζει wifi και θύρες ethernet

ώστε να βγάζω ίντερνετ και σε σταθερούς υπολογιστές.

Ευχαριστώ.

εχεις adsl router που απλα δεν ειναι ασυρματος η εισαι σε καμια εστια και σου δινουν απο πριζακι.στην πρωτη λυση αγοραζεις ενα adsl router wifi πχ vigor 2700 με 25 ευρω απο www.ebw.gr Που τα σπαει .στην δευτερη περιπτωση θες access point να βαλεις.απλα και εκει ισως υπαρχουν καποιοι περιορισμοι αναλογως την εστια κτλ.

πες στον πάροχο σου να σου δόση νέο modem με wifi πάνω εύκολη λύση και δεν πληρώνεις τίποτα

ελαχιστοι εως κανενας παροχος δεν το κανει αυτο.

συν οτι αμα ειναι να το πληρωσει και να παρει κανα χρεπι px netfaster,pirelli,baudtec Κτλ καλυτερα να παει να παρει κανα σωστο.πχ vigor,zyxel κτλ

το modem δεν είναι δικό σου το νοικιάζεις και είναι μέσα στην τιμή που πληρώνεις κάθε μηνα το πολύ να ανεβεί μερικά euro ο λογαριασμός κάθε μηνα πάντως το σωστό είναι να μιλήσει με τον isp πρώτα.

τώρα δεν έχω pi κανένα πάροχο να μην δίνει modem με wifi . Η σύνδεση πρέπει να είναι παλιά μάλλον γιαυτο

ολοι δινουν αλλα ολοι το πουλανε.πχ οτε πχ forthnet κτλ.

μονο η Hol εδινε δανεικο ρουτερ.δεν εχω δει καμια εταιρεια να σου δανειζει ρουτερ και να σου λεει θα πληρωσεις παραπανω ευρω στον λογαριασμο οπως και δεν σου δινουν και αλλο ρουτερ ετσι δωρεαν.αν κανεις νεα ενεργοποιηση ναι.δωρεαν ρουτερ ειτε με την μορφη στο χαριζω ειτε με την μορφη το παιρνω πισω οταν ληξει η συμβαση γινεται οταν εχεις πχ router με voip πανω.πχ h forthnet το 784 το χαριζει .το gennet το παιρνει πισω.η Hol τα παιρνει ολα πισω ειτε λεγεται fritz ειτε το αλλο που δινουν τωρα το Netfaster.

Δημοσ.

εγώ οποτε έπαιρνα internet και στο σπίτι και στην δουλειά που τα έχουμε δοκιμάσει όλους του παρόχους πάντα το modem ήταν και με wifi ποτε δεν έχω πάρει άλλο ούτε στο σπίτι ούτε στην δουλειά και ούτε το έχω πλήρωση extra.

ούτε modem ποτε μου έχουν ζήτηση πίσω και έχω μαζέψει ένα σορό ένα thomson από την forthnet ένα fritzbox ένα άλλο από τον οτε etc

Δημοσ.

εγώ οποτε έπαιρνα internet και στο σπίτι και στην δουλειά που τα έχουμε δοκιμάσει όλους του παρόχους πάντα το modem ήταν και με wifi ποτε δεν έχω πάρει άλλο ούτε στο σπίτι ούτε στην δουλειά και ούτε το έχω πλήρωση extra.

ούτε modem ποτε μου έχουν ζήτηση πίσω και έχω μαζέψει ένα σορό ένα thomson από την forthnet ένα fritzbox ένα άλλο από τον οτε etc

Πλεον ολοι Oi isp σου δινουν με wifi.πριν 2-3 χρονια κανεις δεν εδινε.βλεπε intracom jetspeed,alcatel speedtoych 530,siemens,crypto Κτλ.

αν σου ειχαν δωσει τετοιο και χαλαγε μεσα στην εγγυηση αν ειχαν σου εδιναν ιδιο.αν οχι σου εδιναν με wi fi.αν ηθελες αλλο ομως χωρις να εχει χαλασει το πληρωνες.

η forthnet δεν ζηταει πισω ,η οτενετ επισης δεν ζηταει πισω.η hol κανονικα το ζηταει εκτος αν εχεις κλεισει χρονο κτλ.υπαρχει και θεμα που σε πολλους το ζητησαν και αν δνε το ειχαν τους χρεωνε.γιατι η Hol αλλαξε τα fritz με netfaster.

Δημοσ.

αναλογως τον isp.καποιοι ψιλοβοηθουν αλλοι σου κλεινουν την πορτα.βεβαια ειναι αχρηστο το support για τον λογο οτι παντου ολοι στην ελλαδα πλεον παιζουν pppoe/llc me vpi 8 vci 35 και username/password.αμα βρεις ακομα και με το manual που παιζουναυτα θα παιξει εκτος αν πετυχεις ασυμβατοτητα και θελει Pppoa/vcmux η θελει καποιο firmware update.

Δημοσ.

σωστο και αυτο.δυστυχως μερικα ατομα βαριουνται να ασχοληθουν εστω και 2 λεπτα με αυτο που αγορασαν να μαθουν ενα δυο βασικα πραγματα.ξεθαβεις πολλα πραγματα τωρα.ατομα που επερναν support kai ελεγαν.δεν εχω ιντερνετ.τους ελεγες :

ερωτηση :πειτε μου το τηλεφωνο σας

απαντηση:δεν το ξερω

ερωτηση:πειτε μου το Username σας

απαντηση :δεν το ξερω.

ερωτηση :πειτε μου τι ρουτερ εχετε

απαντηση :δεν ξερω.

ερωτηση:πειτε μου ποια λαμπακια αναβουν πανω

απαντηση:δεν βλεπω το ρουτερ

ερωτηση:πηγαιντε στο ρουτερ και πειτε μου

απαντηση:δεν ξερω που ειναι

ε τι στο διαολο πηρες τηλεφωνο?support ειμαι οχι ο μαγος merlin να δω γιατι δεν παιζει.ατομα που θα πρεπε να παραιτηθουν απο την ζωη και να μην αγοραζουν adsl.

Δημοσ.

εεμ γιαυτι ακριβώς την περίπτωση σου μιλάω και εγώ χάχα

μερικοί το θεωρούν έως και υποτιμητικό να πέσουν σε αυτό το επίπεδο και να ασχοληθούν με τον εξοπλισμό τους

Δημοσ.

εεμ γιαυτι ακριβώς την περίπτωση σου μιλάω και εγώ χάχα

μερικοί το θεωρούν έως και υποτιμητικό να πέσουν σε αυτό το επίπεδο και να ασχοληθούν με τον εξοπλισμό τους

δυστυχως.ειδικα ο ελληνας.μεχρι να κουνησει το ενα ποδι εχει βρωμισει το αλλο.και μετα λεμε για τα αμερικανακια οτι ειναι χαζα.δεν ξερει που δνε ξερει το ζωο σου φωναζει στο τελος οτι δεν του λυνεις το προβλημα.αστο θα συγχιστω τωρα.και δεν ειναι μονο στους Isp αυτο αλλαπαντου.εταιρειες κινητης και αλλα τοσα.ακους οτι θες.ο καθενας το παιζει οτι ειναι τεχνικος και ηλεκτρολογος .αφου τα ξερουν ολα τι παιρνουν τηλ.ο αλλος ελεγε οτι ειναι και Hacker.και ακους πραγματα και λες οτι θα ξεχασεις αυτα που ξερεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...