gvarel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα. Θέλω να μάθω εαν μπορώ να αλλάξω το serial number της motherboard .Ο λόγος ε.ίναι ότι με κλείδωσαν σε ενα παιχνίδι με το serial mumber και δεν μπορώ να μπω στον server του παιχνιδιου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Προφανως δεν ψαχνεις για το serial number της... μητρικης αλλα για το serial του παιχνιδιου...
gvarel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Οχι το παιχνίδι είναι το mta sa και με κλείδωσαν με το serial number της motherboard μου "serial banned". Απο αλλο μηχάνημα μπορω να μπω στον server του παιχνιδιου και να παίξω.
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν γινεται να σε κλειδωσει καποιος με βασει το serial number της μητρικης εκτος αμα αλλαξαν τοσο πολυ τα δεδομενα και ο developer του παιχνιδιου ειναι κανας pro hacker συνηθως τρως ip ban απο τα game αυτα η οπως ειπε ο παραπανω ban με το serial του παιχνιδιου
gvarel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει serial ban και μην το κοροιδεύεις.Για του λόγου το αληθές μπες σε αυτήν την σελίδα. http://forum.mtasa.com/viewtopic.php?f=101&t=26984'>http://forum.mtasa.com/viewtopic.php?f=101&t=26984 Τέλος ξερετε κάποιον τροπο για να αλλάξω το serial numper του motherboard. Ισχύει το serial ban και για του λόγου το αληθες μπες σε αυτό το forum. http://forum.mtasa.com/viewtopic.php?f=101&t=26984 Τέλος ξέρει κανείς εαν μπορώ να αλλάξω το serial number του motherboard.
ninos30 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Απ' όσα γνωρίζω, οταν γίνεται serial ban, δεν γίνεται πάνω στην MB σου αλλά στο σύνολο του HW που έχεις. Παίρνεις δηλαδή σαν μια μοναδική ταυτότητα που εξαρτάται από την σύνθεση του PC σου. Αν αλλάξεις το παραμικρό στο PC σου, τότε αλλάζει και αυτή η ταυτότητα. Το πιο απλό είναι να αλλάξεις μνήμες πχ με έναν φίλο σου που έχει παρόμοιες. Νομίζω (αλλά δεν είμαι σίγουρος) ακόμα και αν αλλάξεις την θέση στις μνήμες πάνω στην μητρική σου, θα αλλάξει η ταυτότητα. Δοκίμασε με ένα dimmaki από φίλο, να δεις αν μπορείς να κάνεις Log-in
haris013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Απ' όσα γνωρίζω, οταν γίνεται serial ban, δεν γίνεται πάνω στην MB σου αλλά στο σύνολο του HW που έχεις. Παίρνεις δηλαδή σαν μια μοναδική ταυτότητα που εξαρτάται από την σύνθεση του PC σου. Αν αλλάξεις το παραμικρό στο PC σου, τότε αλλάζει και αυτή η ταυτότητα. Το πιο απλό είναι να αλλάξεις μνήμες πχ με έναν φίλο σου που έχει παρόμοιες. Νομίζω (αλλά δεν είμαι σίγουρος) ακόμα και αν αλλάξεις την θέση στις μνήμες πάνω στην μητρική σου, θα αλλάξει η ταυτότητα. Δοκίμασε με ένα dimmaki από φίλο, να δεις αν μπορείς να κάνεις Log-in ακριβως!ακομα και το αντιγραφικο να αλλαξεις πολυ πιθανον να μπορεις παλι να λογκαρεις
biomecanoid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 και με αλλαγή drivers σε κυρια hardware του υπολογιστή γίνετε αυτό πχ gpu
gvarel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Θα δοκιμασω να αλλάξω drivers της καρτας γραφικων και θα σας πω τι έγινε.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καααααααι τί έκανες και έφαγες το ban - ? (evil)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.