Προς το περιεχόμενο

GAINWARD 9800GT Νεα ψυχτρα

nikosops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω την καρτα γραφικων GAINWARD 9800GT και σκεφτομουνα να αλλαξω ψυχτρα διοτι αυτη που εχει εκτος οτι κανει πολυ θορυβο δεν κανει καλη ψυξη. Κοιταξα στο e-shop και βρικα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650128 αλλα ειδα μερικα βιντεο στ youtube και μου φανηκε δυσκολη η αλλαγη ψυχτρας και κατι εβαζαν με την μπατονετα πανω στην καρτα γραφικων! τι ειναι ολα αυτα?? ειναι πραγμαικα δυσκολη η αλλαγη ψυχτρας?

Δημοσ.

Αν και δεν εχω πειραματιστει με αλλαγη ψυκτρας αυτο που λες οτι εκαναν με την μπατονετα ειναι απλα η τοποθετηση παστας.Η διαδικασια φανταζομαι θα μοιαζει σε εκεινη της τοποθετησης CPU Cooler.Αυτα απο μενα μιας και δν ειμαι και ειδικος στο θεμα περιμενε να σου πουν και αλλοι.

Δημοσ.

Η ψήκτρα εάν δεν έχεις απαιτήσεις θα σε καλύψει απόλυτα .

Τώρα οσον αναφορά την τοποθέτηση βγάζεις την παλιά ψήκτρα καθαρίζεις την παλια παστά (η με μπατονετα που έκανε στο video και με καθαρό οινόπνευμα ή με λίγο χαρτι ) ,θα ξανά βάλεις καινούρια παστά και θα κουμπώσεις την καινούρια ψήκτρα

Δημοσ.

Μπαίνει ανάμεσα απο τη ψήκτρα και τη gpu/cpu για καλύτερη μεταφορά της θερμότητας. Θα πάρεις λοιπόν και μία τέτοια και είσαι έτοιμος. Η αλλαγή της ψήκτρας είναι πανεύκολη. Έχω βάλει και εγώ την ίδια ψήκτρα και κάνει καλή δουλειά.

Δημοσ.
  Στις 10/10/2011 στις 11:07 ΠΜ, nikosops είπε

αυτη εδω κανει??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650261 επειση το e-shop ειναι και κοντα στ σπιτι μου θα το προτειμουσα

Αυτο ειναι για να αφαιρεσεις την παλια παστα και να βαλεις την καινουργια.δεν ειναι παστα.

Αν και μπορεις να πας να παρεις απο ενα φαρμακειο καθαρο οινοπνευμα και να κανεισ την ιδια δουλεια.

Εαν θελεις απο το eshop οποιαδηποτε απο αυτες σου κανει περα απο την τελευταια.

Δημοσ.
  Στις 10/10/2011 στις 10:55 ΠΜ, Thanos1972 είπε

Παντως συμφωνα με αυτο η caramique η παλια ειναι καλυτερη απο την ceramique 2 οποτε καλυτερα να κινηθεις στην πρωτη.

Ωχ. Δεν το ήξερα αυτό.

Δημοσ.

οκ αυτες οι παστες κανουν και για αλλαγη ψυχτρασ σε cpu???

και κατι αλλο χανω την εγγυηση τησ καρτασ γραφικων ??

Δημοσ.

Ναι κανουν και για τον επεξεργαστη.και επισης την εγγυηση θα την χασεις ναι εκτος και εαν κρατησεις την παλια ψυχτρα,ξεβιδωσεις με προσοχη τις βιδες ετσι ωστε να μην φαγωθει το κεφαλι τους και φαίνεται οτι ξεβιδώθηκαν και κανεις τον σταυρο σου οτι θα την δεχτουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...