Προς το περιεχόμενο

Πολυγλωσσικό website σε wordpress

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερες τωρα κατασκευαζω μια ιστοσελιδα και ηρθε η ωρα να ασχοληθω με το κομματι της μεταφρασης. Στο joomla χρησιμοποιουσα το joomfish που εκανε αρκετα καλα την δουλεια του και μπορουσα να μεταφρασω τα παντα. Υπαρχει κατι παρομοιο στο wordpress; Μεχρι τωρα δοκιμασα το qtranslate, ολα δουλεουν καλα εκτος απο ενα κομματι...δεν μπορω να μεταφρασω τα widgets μου και δεν βρηκα καπου τον τροπο για να δινω ενα διαφορετικο css του template για την καθε γλωσσα.

Εχετε κατι να προτεινετε σε λυση η σε καποιο αλλο προγραμμα;

Δημοσ.

Δες λίγο το wpml, είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι free. Επίσης μπορείς να μεταφράσεις οτιδήποτε υπάρχει στο template σου widgets, text κλπ.

Δημοσ.

Με το qtranslate είναι δυνατόν να γίνουν και τα δυο που θέλεις

Έχω 2 site full πολυγλωσσικά και παίζουν κομπλέ.

Για το css είναι σχετικά εύκολο,

>
qtrans_getLanguage();

Θα σου επιστρέψει την τρέχουσα γλώσσα οπότε θα φορτώσεις και το ανάλογο css που θέλεις.

Τώρα για το άλλο, θα πρέπει να φτιάξεις domains με τις μεταφράσεις σου και αρχεία mo και po (το poedit - http://www.poedit.net/ ) θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Μην ξεχνάς

>
load_theme_textdomain('mytranslations',get_template_directory().'/languages');
__('English String', 'mytranslations'); 

θα ψάξει στο αρχείο el.mo/po του domain mytranslations (στο directory /languages) για την Ελληνική μετάφραση του 'English String' και θα την εκτυπώσει.

Καλή διασκέδαση

(Το qtranslate είναι καλό, αλλά λίγο δύστροπο ώρες ώρες, πρέπει να ξέρεις πολλές από τις functions του για να κάνεις δουλειά)

Δημοσ.

zuratharamon Καταρχην σε ευχαριστω για τον κοπο σου και το post σου. Αλλα τελικα μαλλον θα παω στην λυση του wpml αφου ξεκαθαρισω πρωτα μερικες αποριες με τον developer. Φαινεται οτι θα ειναι πιο απλο για τον πελατη μου και επειδη με πιεζει λιγο ο χρονος με βολευει καλυτερα νομιζω. Παντως κανω bookmark το θεμα και καποια στιγμη που θα εχω ελευθερο χρονο ειναι σιγουρο οτι θα ξανασχοληθω μαζι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...