Arctic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας παιδιά. Έχω την οθόνη του τίτλου περίπου 1 χρόνο. Χθες παρατήρησα ένα καμένο pixel μάλλον, δε είχα ξανα δει σε άλλη οθόνη και υποθέτω πως είναι κάτι τέτοιο. Στο μαύρο(όταν έχω μαύρη εικόνα) φαίνεται κόκκινο και στο άσπρο φαίνεται πράσινο. Θέλω να ρωτήσω αν το καλύπτει η εγγύηση(υποθέτω πως ναι-λέει 2 χρόνια zero pixel). Σε περίπτωση που ισχύει, πρέπει αναγκαστικά να μου την αλλάξουν ή μπορώ να πάρω επιστροφή το ποσό που πλήρωσα(που το προτιμώ); Η αγορά έγινε από το e-shop.gr
logitech Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 για αρχη μην ανακατεψεις καθολου το e-shop παρε τηλεφωνο την lg και θα στην αντικαταστησουν κατευθειαν
Arctic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Θα πρέπει να τη στείλω με courier ή ταχυδρομείο Εξάλλου θα προτιμούσα να τη πάω στο υποκατάστημα του e-shop, σε περίπτωση που γίνεται να πάρω χρήματα(γίνεται; ) αντί αντικατάστασης (με σκοπό να πάρω καμία καλύτερη)
logitech Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 και στο e-shop στην lg θα σε στειλουν και εσει θα στειλεις με fax την αποδειξη στην lg κα μετα θα σου στειλουν καινουργια με κουριερ και το κουριερ θα σου παρει την παλια
Arctic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Τόση ταλαιπωρία ρε γαμώτο... Έστειλα e-mail στο υποκατάστημα των Τρικάλων, να δω τι επιλογές έχω. Εις αύριον τα σπουδαία...
Arctic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Είναι που είσαι άπλας. Κατάλαβα.... Γίνεται όμως(αν ξεμπερδέψω και αναγνωρίσουν το πρόβλημα) αντί αντικατάστασης να πάρω επιστροφή του ποσού; Θα το προτιμούσα για να πάω στη Dell(που ανέβασαν και τη τιμή )
Arctic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Για την κάλυψη της εγγύησης της οθόνης σας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην LG Hellas στο τηλέφωνο 800 11 200 300 (από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ) μαζί με το παραστατικό αγοράς (σας στέλνουμε αντίγραφο συνημμένα). Η LG Hellas θα σας καθοδηγήσει σχετικά. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας. Τα λέγατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.