jeanthira7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, Μόλις κατέβασα το quicktime player από την ιστοσελίδα της apple και να δω ένα mov βίντεο και ενώ το έχω εγκαταστήσει κανονικά και πάνω να το τρέξω μου εμφανίζει "install apple application support". Πάω λοιπόν πάλι στην ιστοσελίδα της apple αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω αυτό το support από πουθενά... Τα φώτα σας...
jeanthira7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Βάλε τον VLC Media Player... Τον έβαλα αλλά μου δείχνει το video με διακοπές. Είναι HD και η κάρτα γραφικών μου geforce 8500 δεν υποστηρίζει HD. Μπορεί όμως και να λείπει κάποιος codec και να δω???
insomnier12345 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αν το hardware σου δεν το σηκώνει, λογικά δεν θα μπορείς να το δεις χωρίς κολλήματα. Εκτός κι αν το μετατρέψεις σε άλλο τύπο, ή σε άλλη ανάλυση με κάποιον converter.... (Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει όμως...)
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το MPC-HC υποστηρίζει dxva μέσω της κάρτας σου (http://mpc-hc.sourceforge.net/DXVASupport.html).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.