Προς το περιεχόμενο

Απεργίες (και δεν αντέχω άλλο)

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειπαν οτι θα μαζευουν τα σκουπιδια μονο εξω απο σχολεια νοσοκομεια λαικες (μπορει να ξεχναω ενα δυο) αλλα στο σχολειο 2 στενα πανω απ το σπιτι μου , εχει δημιουργηθει λοφος απο σκουπιδια , οπως επισης και στον δρομο που εχει λαικη , ευτυχως δεν ειναι στην οδό μου αυτο το τριμηνο , ξερετε μηπως αν θα το κανουν οντως αυτο; καπου στις ειδησεις το ακουσα αλλα δεν δινω βαση στη TV οποτε δε θυμαμαι ...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικα μενω εκπληκτος οταν διαβαζω οτι πρεπει να καταργηθει το δικαιωμα της απεργιας (απεργια = απολυση?). Υπαρχει ανθρωπος που πραγματικα νομιζει οτι τσακιζοντας τους ΔΥ θα κερδισει κατι ο ιδιωτικος υπαλληλος?

Φυσικα και θα κερδισει, μια ευκαιρια να μπει αυτος στη θεση αυτη του δημοσιου για να δεις πως πραγματικα ειναι η δουλεια και πως βγαινει το ψωμι. Το να κανεις τα απιστευτα και μετα να επιστρεφεις στη θεση σου σαν να μην συμβαινει τιποτα ειναι το λιγοτερο αστειο. Συμφωνουμε βεβαια οτι ο ιδιωτικος περα απο αυτο δεν θα κερδισει κατι αλλο αλλα αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι εχουμε εδω μια σοβαρη διαφορα στο βιωτικο επιπεδο του καθενα.

Που ηταν ο δημοσιος υπαλληλος να στηριξει τον ιδιωτικο οταν αυτος κατρακυλουσε στο σημερινο επιπεδο (και θα παει ΠΟΛΥ παρακατω ΠΟΛΥ συντομα)? Δεν εβλεπε τι γινοταν στον ιδιωτικο τομεα ή μηπως ηταν πολυ απασχολημενος να κανει πραγματα σαν νεοπλουτος πλεον? Βλεπεις φιλε μου κακα τα ψεματα, πρεπει να παθεις πραγματα για να μαθεις. Το ξερω πολυ καλα οτι δεν θα φτιαξουν τα πραγματα στον ιδιωτικο τομεα τσακιζοντας τον δημοσιο αλλα ειναι ενας τροπος σοβαρης και ουσιαστικης ενωσης των δυο σαν γροθια γιατι στην ουσια θα βρισκονται στα ιδια.

Δημοσ.

σορρυ τοτε για πριν απλα τρελενομαι να βλεπω σε μια τοση δυσκολη περιοδο που καποιοι προσπαθουν να αγωνιστουν εστω και με απεργια που ειναι μια μορφη παλης,οι υπολοιποι που βρισκωμαστε στην ιδια η χειροτερη κατασταση αντι να κατεβαινουμε μαζι τους να τους κατακρινουμε

η λεξη "αγωνας" ειναι πλεον ξεφτυλισμενη στην ελλαδα.καλο ειναι να μην πολυ χρησιμοποιειται.ειδικα οταν αφορα αυτους που στηριζουν το Συστημα εδω και 40 χρονια.

Που ηταν ο δημοσιος υπαλληλος

τα ξυνε.

Δημοσ.

ενας διαχειριστής να τα σβησει ολα αυτα και ας μεινη το πρωτο για αλλα προγμα το προοριζα αυτο .

Ευχαριστω .

Δημοσ.

Οι μέρες που πήγαν χαμένες από τις κάρτες λόγω απεργιών θα επεκταθούν; Μάλλον όχι...

Για μένα θα έπρεπε να πάτε στα γκισέ και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Η κάρτα αφορά προαγορά παροχής υπηρεσιών με πάγιο. Και φυσικά τις μέρες που αυτή δεν παρέχεται δεν είναι δυνατόν να την πληρώνετε..

Πχ. αν στο μήνα που έχει 30 μέρες υπάρχουν απεργίες 5 μέρες, τότε δικαιούστε επιστροφή των 5/30 της αξίας της..

Προσωπικά για τις απεργίες των υπαλλήλων ΟΤΑ, θα ζητήσω επιστροφή των δημοτικών τελών που αφορούν το διάστημα αυτό.

Ανεξαρτήτως του λόγου για τον οποίο δεν μου παρέχονται οι υπηρεσίες, δεν πληρώνω τέλη για υπηρεσίες που δεν μου παρέχονται (για το διάστημα που δεν μου παρέχονται)..

σορρυ τοτε για πριν απλα τρελενομαι να βλεπω σε μια τοση δυσκολη περιοδο που καποιοι προσπαθουν να αγωνιστουν εστω και με απεργια που ειναι μια μορφη παλης,οι υπολοιποι που βρισκωμαστε στην ιδια η χειροτερη κατασταση αντι να κατεβαινουμε μαζι τους να τους κατακρινουμε

Φίλε μου ο καθένας αγωνίζεται για το τσιφλίκι του..

Σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες υπάρχουν 10 άνθρωποι για να κάνουν τη δουλειά 3 έως 5 ατόμων. 70% υπάλληλοι διοίκησης - 30% "παραγωγικό προσωπικό.

Δεν είδα κανένα φούστη Δ.Υ. να απεργήσει ή να διαμαρτυρηθεί για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, για τα κοματόσκυλα και τα τσατσόνια, ούτε καν για υπαλλήλους φαντάσματα που δεν πατάνε ποτέ και πληρώνονται από το μαλάκα τον έλληνα φορολογούμενο..

Πολύ απλά λοιπόν, να τους πληρώνουν με βάση τα έσοδα των υπηρεσιών που εργάζονται , και όχι με δανεικά..

Και μετά άστους να φάνε ο ένας τον άλλο.

Να δω εγώ μαγκιές στους ΟΤΑ που είναι όλοι υπερχρεωμένοι από τις ρεμούλες και τις ρουσφετολογικές προσλήψεις..

Ή στις ΔΕΚΟ ( και των συγκοινωνιών και όλων των μορφών και τύπων) που έχουν τριπλάσιο από το αναγκαίο προσωπικό.

Εσωτερικό τους θέμα είναι να διώξουν τους άχρηστους και να προσλάβουν ή να κρατήσουν μόνο τους απαραίτητους, όχι δικό μου ή των υπολοίπων ελλήνων πολιτών.

Και αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, ή οι υπηρεσίες είναι κατώτερες του προσδοκόμενου για τα λεφτά που πληρώνουμε, τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η αναζήτηση της καλύτερης

λύσης για το κοινωνικό σύνολο.

Ιδιωτικοποίηση ; Ιδιωτικοποίηση..

Κλείσιμο ; Κλείσιμο.

Αρκετά πια με το Δημόσιο - ΠΙΚΠΑ όπου θα περιθάλπτονται με τα δικά μας χρήματα όλοι οι τεμπέληδες και οι ανάξιοι ...

Θα συμφωνησω σε ενα πραγμα. Αυτες οι κινητοποιησεις ειναι ανωφελες. Οι συνδικαλιστες ειναι πουλημενοι και ολα γινονται για τα ματια του κοσμου. Αν οντως θελανε να εχει αποτελεσμα θα επρεπε πραγματικα να φερνανε τη χωρα στα προθυρα της καταρρευσης. Απεργια καθολικη και συνεχομενη για μηνες, οσο χρειαστει. Και οχι τωρα που ειναι πλεον αργα αλλα πριν 1.5 χρονο με το μνημονιο.

Ρε φίλε , τι να συζητάμε τώρα ;

Ο κοινωνικός εκβιασμός "καστών" προνομιούχων καλοπληρωμένων ανεπρόκοπων ελλήνων σε βάρος όλων των υπολοίπων δεν είναι κοινωνικός αγώνας..

Είναι κοινωνικός εκβιασμός..

Κατά τα υπόλοιπα ισχύουν τα παραπάνω που έγραψα.. Να πληρώνεται ο καθένας με ότι λεφτά έχει η υπηρεσία του. Ετήσια συμβόλαια για όλες τις ΔΕΚΟ με προκαθορισμένες επιχορηγήσεις βάσει του προϋπολογισμού , και πέρα από αυτές ούτε ευρώ.

Και ας κρατάνε 100.000 υπαλλήλους μετά..

Από που κι ως που νομιμοποιείται ο κάθε πουτ...... γιος , είτε αυτός λέγεται δήμαρχος, είτε λέγεται Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΚΟ είτε λέγεται στέλεχος δημοσίου, είτε λέγεται πολιτικός, να δανείζεται αλόγιστα και καταχρηστικά, βάζοντας εγγυητή εμένα για να τα πετάει δεξιά κι αριστερά , ενώ υπηρεσίες που πραγματικά απαιτούνται, να μην παρέχονται καθόλου ή το επίπεδο παροχής τους να είναι άθλιο (παιδικοί σταθμοί, συγκοινωνίες, καθαριότητα, αστυνόμευση, υγεία, παιδεία, εθνική ασφάλεια) ;

Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για όλους αυτούς για κακοδιαχείριση, και για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας εξαιτίας αυτής ;

Να θυμίσω ότι η φαυλότητα, η ηλιθιότητα και η ανικανότητα δεν αποτελεί δικαιολογία , και δεν μειώνει τις ευθύνες όλων αυτών για τις τεράστιες ζημίες , θετικές και αποθετικές που υφίστανται 11 εκατομύρια έλληνες εξαιτίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, αν όλοι αυτοί είναι ανίκανοι και έχουν μειωμένη διανοητική επάρκεια ("καθυστερημένα μούλικα" όπως χαρακτήρισαν και οι μπαοκτζήδες),

τότε ας τους κλείσουμε στα κατάλληλα ιδρύματα διανοητικώς αναπήρων, και να αναλάβουν αυτοί που έχουν τουλάχιστον κοινή λογική..

Δημοσ.

Από που κι ως που νομιμοποιείται ο κάθε πουτ...... γιος , είτε αυτός λέγεται δήμαρχος, είτε λέγεται Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΚΟ είτε λέγεται στέλεχος δημοσίου, είτε λέγεται πολιτικός, να δανείζεται αλόγιστα και καταχρηστικά, βάζοντας εγγυητή εμένα για να τα πετάει δεξιά κι αριστερά

Συμφωνώ με το ποστ, αλλά εδώ κολλάει η καραμέλα της ψήφου.

Δημοσ.

Συμφωνώ με το ποστ, αλλά εδώ κολλάει η καραμέλα της ψήφου.

δυστυχώς :cry:

η ικανή μάζα ηλιθίων (γύρω στο 30 % των ελλήνων) που γα,,,,, όλους τους υπόλοιπους ..

Πάντως, δημοκρατία δεν έχουμε, αφού σε καμία δημοκρατία δεν μένει ατιμώρητη η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος ή η κακοδιαχείριση ...

Αυτό δεν είναι θέμα ψήφου, έχω καταλήξει ότι είναι θέμα που λύνεται μόνο με τα όπλα ή με ξένη κηδεμονία..

Δημοσ.

δυστυχώς :cry:

η ικανή μάζα ηλιθίων (γύρω στο 30 % των ελλήνων) που γα,,,,, όλους τους υπόλοιπους ..

...βάλε και το 50% που δε πάει καν να ψηφίσει :rolleyes:

Δημοσ.

Και με την ευκαιρία , το κκε αποφάσισε μετά από 70 χρόνια να αποκαταστήσει τον άρη βελουχιώτη.. Και πριν λίγο καιρό και το Ζαχαριάδη.

Μη βιάζεστε ρε παιδιά, περιμένετε άλλα 30 χρόνια ακόμα ....

Σκέφτομαι, μήπως ετοιμάζονται για εξουσία και θέλουν να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος , και να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με την μαμά εσσδ (παρόλο που δεν υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, αλλά μάλλον τώρα ενημερώθηκαν αυτοί ) ;

Θα έχει πολύ πλάκα η επόμενη βουλή (αν υπάρξει).. ΚΚΕ 20% , χρυσή αυγή στη βουλή και τα μυαλά στα κάγκελα..

Θα σφουγγαρίζουν αίματα οι καθαρίστριες όλη μέρα..

...βάλε και το 50% που δε πάει καν να ψηφίσει :rolleyes:

Δεν εκπροσωπείται γι αυτό δεν πάει να ψηφίσει.

Εγώ τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να ψηφίζω, και ψήφιζα τον ανάποδο από αυτόν που κυβερνούσε κάθε φορά , για να μην προλαβαίνουν να πλακώνονται στη μάσα.

Δυστυχώς ούτε αυτό επαρκούσε..

Το πολίτευμα είναι τόσο κατακρεουργημένο στην Ελλάδα, που ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί χωρίς εμφύλιο, είναι αυτό που γίνεται τώρα..

Τώρα αποφάσισα ότι θα ψηφίζω άκρες , είμαι μεταξύ ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής όσο παράλογο κι αν ακούγεται..

Οι μεν αντιτάσσονται στην ΕΕ, οι δε είναι εθνικιστές.

Και τα δύο με βρίσκουν σύμφωνο..

Φαντάζομαι και πολλούς άλλους..

Δημοσ.

Και θέλουνε να πληρώνουμε και εισιτήρια μετά ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ , κάνει ο κόσμος απεργία ... σε λογικά πλαίσια όχι 1 φορά την εβδομάδα και στάσεις εργασίας ενδιάμεσα ..

Δημοσ.

Μετά την βροχούλα , μια ωραία σκουπιδίλα έχει σκεπάσει την Πετρούπολη....Τα σκουπίδια έχουνε φύγει στους δρόμους , διάσπαρτα απο δω και απο κει και έχουνε φτάσει στις αυλές....Ακομα και στο δωμάτιο σου βρωμάει....

Τι ωραια......!!!

οι δρομοι των σκουπιδιων, τουλαχιστο με ικανοποιει οτι οι ιδιοι θα τρεχουν να τα μαζεψουν, δυστυχώς και αυτοι που δεν ηθελαν απεργια ή που ηθελαν να ληξει

καποτε υποστηριζα τα μμμ εναντι των δεν πληρώνω αλλα δεν υπολογιζα οτι θα με ξεπλήρωναν ετσι και σιγα σιγα θα αρχισω να μη πληρώνω και εγω στα μμμ, αλλα πολυ που σκιάχτηκαν οι δημόσιοι αυτοι το μισθο τους θα τον παρουν, στα ταξι παλι τους εχει τσουξει για τα καλα

Δημοσ.

Γι αυτο κ εγω δεν εβγαλα καρτα αυτο το μηνα κ θα το σκεφτω αν θα ξαναβγαλω.

Αν δεν εχεις αμαξι τετοιες μερες δε μπορεις να πας πουθενα!

Και μη μου πειτε φια ταξι γιατι σε τετοια περιπτωση μου χει τυχει να ξεμεινω 45' κεντρο, επειδη ακομα και τα ραδιο ταξι ελεγαν οτι δε μπορουν να εξυπηρετησουν.

android.png

Δημοσ.
τουλαχιστο με ικανοποιει οτι οι ιδιοι θα τρεχουν να τα μαζεψουν

γιατι κατι μου λεει οτι θα παρουν καποιο εκτακτο επιδομα για τις εξτρα ωρες που θα δουλεψουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...