dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί πολύ από εδώ τους ενδιαφέρονται για τις απεργίες και κυρίως των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς για να ενημερώνουμε τα μέλη του insomnia για τυχών απεργίες που θα τους ενδιαφέρει . Ξεκινάω : Δευτέρα 10 Οκτώβρη Λεωφορεία 24ωρη Τρόλεϊ 24ωρη Τρένο 24ωρη Μετρό 24ωρη Τραμ 24ωρη
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 i know οι υπολοιπη ; για αυτο ειπα να φτιάξω εδω ενα θεμα
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γιατί να το φτύσεις; τι να φτύσω δεν σε κατάλαβα ; χιχιχι -.-
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 http://apergia.gr/index.php Θυμηθηκα την απαντηση ενος Αγγλου οταν του ειπαν οτι εχουμε φτιαξει ειδικη σελιδα για τις απεργιες ΄You Greeks are crazy' Και τον επιασε νευρικο γελιο
nickarmy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οφφ τοπικ αλλά να ο άγγλος πρέπει να δει και τι συμβαίνει και στις άλλες χώρες ...
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σας παρακαλώ μην το χαλάτε εγώ για καλό το έκανα
Haldol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Απ' ότι βλέπω στις 19 του μήνα υπάρχει ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ 24ωρη. Τότε εγώ πετάω. Με τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές τι γίνεται; Άκυρη η πτήση μου;
petalouda1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Απ' ότι βλέπω στις 19 του μήνα υπάρχει ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ 24ωρη. Τότε εγώ πετάω. Με τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές τι γίνεται; Άκυρη η πτήση μου; παρε στη εταιρεια και ρωτα, τωρα αμα στη κανουν οι ταριφες ειναι αλλο
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για ποιο λόγο κανουν τόσο συχνα απεργία στα ΜΜΜ; Ποια ειναι τα αιτηματα τους;
De@th L0rd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί πολύ από εδώ τους ενδιαφέρονται για τις απεργίες και κυρίως των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς για να ενημερώνουμε τα μέλη του insomnia για τυχών απεργίες που θα τους ενδιαφέρει . Ξεκινάω : Δευτέρα 10 Οκτώβρη Λεωφορεία 24ωρη Τρόλεϊ 24ωρη Τρένο 24ωρη Μετρό 24ωρη Τραμ 24ωρη Γ..ω το σπίτι τους και τη φάρα τους μέσα... Είναι δυνατόν; Πόσα κιλά μαλάκες είναι ρε; Όλα τα ΜΜΜ ταυτόχρονα και μςάλιστα το ΜΕΤΡΟ τρεις 24ωρες στα καπάκια; Λοιπόν δεν ξέρω ή ψόφος και καταστολή της απεργίας ή να πάνε σπίτια τους αν δε γουστάρουν να δουλεύουν αμαν πια περιμένουν 1000δες άνεργοι να δουλέψουν. Κόπανοι του κερατά, κομματόσκυλα και χαραμοφάηδες ελληνάρες. Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να πρέπει να έχεις οπωσδήποτε δικό σου μέσο για μπορείς να μετακινηθείς σε μια πόλη με ένα σωρό ΜΜΜ. Για ποιο λόγο κανουν τόσο συχνα απεργία στα ΜΜΜ; Ποια ειναι τα αιτηματα τους; 5 ωρη "εργασία" μισθός 1500 ευρώ Ισόβια εξασφάλιση ότι δε θα χάσουν τη δουλειά τους ότι κι αν κάνουν.
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μια ειναι η λυση, ποδηλατο και ποτε ξανα μηνιαιες καρτες στα ΜΜΜ
παπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μια ειναι η λυση, ποδηλατο και ποτε ξανα μηνιαιες καρτες στα ΜΜΜ Να σε δω με ποδηλατο Αθηνα Μαρουσι
mastor10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μια ειναι η λυση, ποδηλατο και ποτε ξανα μηνιαιες καρτες στα ΜΜΜ τωρα περιμενε τον ntinaras να ερθει να σε στολισει Γ..ω το σπίτι τους και τη φάρα τους μέσα... Είναι δυνατόν; Πόσα κιλά μαλάκες είναι ρε; Όλα τα ΜΜΜ ταυτόχρονα και μςάλιστα το ΜΕΤΡΟ τρεις 24ωρες στα καπάκια; Λοιπόν δεν ξέρω ή ψόφος και καταστολή της απεργίας ή να πάνε σπίτια τους αν δε γουστάρουν να δουλεύουν αμαν πια περιμένουν 1000δες άνεργοι να δουλέψουν. Κόπανοι του κερατά, κομματόσκυλα και χαραμοφάηδες ελληνάρες. Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να πρέπει να έχεις οπωσδήποτε δικό σου μέσο για μπορείς να μετακινηθείς σε μια πόλη με ένα σωρό ΜΜΜ. 5 ωρη "εργασία" μισθός 1500 ευρώ Ισόβια εξασφάλιση ότι δε θα χάσουν τη δουλειά τους ότι κι αν κάνουν. πεστα ρε death πεστα, απεργιες εκ του ασφαλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.