Προς το περιεχόμενο

Απεργίες (και δεν αντέχω άλλο)

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί πολύ από εδώ τους ενδιαφέρονται για τις απεργίες και κυρίως των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς για να ενημερώνουμε τα μέλη του insomnia για τυχών απεργίες που θα τους ενδιαφέρει .

Ξεκινάω :

Δευτέρα 10 Οκτώβρη

Λεωφορεία 24ωρη

Τρόλεϊ 24ωρη

Τρένο 24ωρη

Μετρό 24ωρη

Τραμ 24ωρη

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θυμηθηκα την απαντηση ενος Αγγλου οταν του ειπαν οτι εχουμε φτιαξει ειδικη σελιδα για τις απεργιες

΄You Greeks are crazy'

Και τον επιασε νευρικο γελιο

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω στις 19 του μήνα υπάρχει ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ 24ωρη. Τότε εγώ πετάω. Με τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές τι γίνεται; Άκυρη η πτήση μου; :shock:

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω στις 19 του μήνα υπάρχει ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ 24ωρη. Τότε εγώ πετάω. Με τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές τι γίνεται; Άκυρη η πτήση μου; :shock:

παρε στη εταιρεια και ρωτα, τωρα αμα στη κανουν οι ταριφες ειναι αλλο

Δημοσ.

Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί πολύ από εδώ τους ενδιαφέρονται για τις απεργίες και κυρίως των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς για να ενημερώνουμε τα μέλη του insomnia για τυχών απεργίες που θα τους ενδιαφέρει .

Ξεκινάω :

Δευτέρα 10 Οκτώβρη

Λεωφορεία 24ωρη

Τρόλεϊ 24ωρη

Τρένο 24ωρη

Μετρό 24ωρη

Τραμ 24ωρη

Γ..ω το σπίτι τους και τη φάρα τους μέσα... Είναι δυνατόν; Πόσα κιλά μαλάκες είναι ρε; Όλα τα ΜΜΜ ταυτόχρονα και μςάλιστα το ΜΕΤΡΟ τρεις 24ωρες στα καπάκια; Λοιπόν δεν ξέρω ή ψόφος και καταστολή της απεργίας ή να πάνε σπίτια τους αν δε γουστάρουν να δουλεύουν αμαν πια περιμένουν 1000δες άνεργοι να δουλέψουν. Κόπανοι του κερατά, κομματόσκυλα και χαραμοφάηδες ελληνάρες. Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να πρέπει να έχεις οπωσδήποτε δικό σου μέσο για μπορείς να μετακινηθείς σε μια πόλη με ένα σωρό ΜΜΜ.

Για ποιο λόγο κανουν τόσο συχνα απεργία στα ΜΜΜ; Ποια ειναι τα αιτηματα τους;

5 ωρη "εργασία"

μισθός 1500 ευρώ

Ισόβια εξασφάλιση ότι δε θα χάσουν τη δουλειά τους ότι κι αν κάνουν.

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση, ποδηλατο και ποτε ξανα μηνιαιες καρτες στα ΜΜΜ

Να σε δω με ποδηλατο Αθηνα Μαρουσι

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση, ποδηλατο και ποτε ξανα μηνιαιες καρτες στα ΜΜΜ

τωρα περιμενε τον ntinaras να ερθει να σε στολισει

Γ..ω το σπίτι τους και τη φάρα τους μέσα... Είναι δυνατόν; Πόσα κιλά μαλάκες είναι ρε; Όλα τα ΜΜΜ ταυτόχρονα και μςάλιστα το ΜΕΤΡΟ τρεις 24ωρες στα καπάκια; Λοιπόν δεν ξέρω ή ψόφος και καταστολή της απεργίας ή να πάνε σπίτια τους αν δε γουστάρουν να δουλεύουν αμαν πια περιμένουν 1000δες άνεργοι να δουλέψουν. Κόπανοι του κερατά, κομματόσκυλα και χαραμοφάηδες ελληνάρες. Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να πρέπει να έχεις οπωσδήποτε δικό σου μέσο για μπορείς να μετακινηθείς σε μια πόλη με ένα σωρό ΜΜΜ.

5 ωρη "εργασία"

μισθός 1500 ευρώ

Ισόβια εξασφάλιση ότι δε θα χάσουν τη δουλειά τους ότι κι αν κάνουν.

πεστα ρε death πεστα, απεργιες εκ του ασφαλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...