giorgosxristou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πρόβλημα διαχειριστή μετά από format Καλησπέρα, μετά από format που έκανα,είχα WIN7 ultimate και έβαλα τα ίδια ,tra μου πετάει αυτά τα μηνύματα: προφανώς πριν το format με έβλεπε σαν διαχειριστή του D δίσκου,μετά το format με βλέπει σαν καινούριο διαχειριστή και δεν μου δίνει πλήρη πρόσβαση,έτσι dene είναι?το σπαστικό είναι πως σε ορισμένες περιπτώσεις πατάω συνεχεια και κάνω κάτι διαδικασίες και μου δίνει πρόσβαση και σε άλλες μου δίνει πρόσβαση αλλα στους φακέλους που έχει μέσα ο αρχικός φάκελος πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία και είναι σπαστικό,ξέρετε μήπως καμια λύση?όπως επίσης γιατί μου βγάζει αυτό το λουκετάκι πάνω στους φακέλους?? Ευχαριστώ.
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Απο cmd δοκιμασε αυτο και restart. takeown /F c:/*.* Το cmd θα το αμοιξεις με δεξι κλικ> εκτελεση εως διαχειριστης.
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Απο οτι καταλαβαινω αυτοι ειναι φακελλοι που τα ειχες απο πριν. Πρεπει οπως καλως δειχνεις στα properties>security να ειναι everyone>all. το takeown καντο στο δισκο που τα εχεις. Αν d:/ τοτε......... takeown /F d:/*.*
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δες τον αυτόματο (http://www.blogsdna.com/2173/add-take-ownership-option-in-right-click-context-menu-of-windows-7.htm) και τον χειροκίνητο τρόπο (http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm) για να πάρεις κυριότητα από τα αρχεία σου.
giorgosxristou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 τα ίδια πάλι....ενώ τα έκανα όλα προσβάσιμα από "everyone"και δούλευε μια χαρά το pc και είχα πρόσβαση στα αρχεία ξαφνικά με περιόρισε και δεν μου δίνει πρόσβαση στα αρχεία και μονο με ιδιότητες πάνω στα αρχεία επιλογή κοινή χρήση με οικιακή χρήση (ανάγνωση /εγγραφη) μπορώ να έχω πρόσβαση,αλλα το θέμα είναι πως πχ στις φωτογραφίες είναι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία.....είναι χρονοβόρο και σπαστικό να το κάνω ένα ένα,έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και δεν έγινε τίποτα,μπορεί κάποιος να βοηθήσει??υπάρχει κάποιος τρόπος να καταργήσω τελείως αυτή την @!#!@#!@ "δικλίδα ασφαλειας????
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αυτό δεν γίνεται στον φάκελο με τις φωτογραφίες; Πρέπει να γίνει σε κάθε φώτο ξεχωριστά; Στο προηγούμενο ποστ σου έδωσα δύο λινκ, το πρώτο (το αυτόματο) σου δίνει να κατεβάσεις έναν zip αρχείο με δύο αρχεία reg. Τρέχεις το InstallTakeOwnership.reg, συμφωνείς με ότι σε ρωτήσει και μετά, όταν κάνεις δεξί κλικ σε έναν φάκελο την επιλογή Take Ownership. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ C: ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ. Δεν σου δούλεψε ή δεν το δοκίμασες καθόλου;
giorgosxristou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 το έκανα ,δεν έκανα σε ολόκληρο τον c αλλα στον εκάστοτε φάκελο που ήθελα να ξεκλειδώσω,μετά που το έκανα μου εμφανίζει τα αρχεία με ένα λουκετάκι κάτω δεξιά... και προφανώς τα αρχεία παραμένουν κλειδωμένα,το κουλό όπως είπα είναι το πριν κάποιο διάστημα ήταν ολ ok...καμια ιδέα μήπως?
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αν επιλέξεις όλες τις φωτογραφίες και πάρεις το ownership; Πάντως είναι αρκετά χαζό το θέμα με τα δικαιώματα και αν δεν οριστούν σωστά εμφανίζονται τέτοια περίεργα προβλήματα. Σιγουρέψου ότι έχεις δικαιώματα διαχειριστή στο λειτουργικό, μήπως σε έχει σαν user.
giorgosxristou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αν επιλέξεις όλες τις φωτογραφίες και πάρεις το ownership; Πάντως είναι αρκετά χαζό το θέμα με τα δικαιώματα και αν δεν οριστούν σωστά εμφανίζονται τέτοια περίεργα προβλήματα. Σιγουρέψου ότι έχεις δικαιώματα διαχειριστή στο λειτουργικό, μήπως σε έχει σαν user. είναι πολλές οι φωτογραφίες για να το κάνω ,ακόμα και στον αρχικό φάκελο να το κάνω πάλι τις αφήνει κλειδωμένες ,πρέπει να επιλέγω τα αρχεία κάθε φορα....σίγουρα είμαι σαν administrator,σκεφτόμουν να φορτώσω linux live από το cd(δεν έχω δουλέψει ποτε μου ,δεν ξέρω πολλά ,ξέρω ότι απλά υπάρχει )και να κάνω αντιγραφή σε εξωτερικό δίσκο και πάλι μετά να μπω από win 7 και να τα ξαναπεράσω....μια ιδέα ίσως. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2011 από giorgosxristou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα