haled Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα εχω εναν υπολογιστη windows vista 2 gb ram 2,10Ghz και οταν κατεβαζω παιχνιδια μου κολανε παρα πολυ τι να κανω??????
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 και οταν κατεβαζω παιχνιδια μου κολανε παρα πολυ Δηλαδη?
nrkmaiden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ο υπολογιστης σου ειναι αρκετα παλιος δε νομιζω να μπορει να παιξει τα καινουρια παιχνιδια... Αν θες δοκιμασε καποιο παλιο 6ετιας και πιο πριν...(τι καρτα γραφικων εχεις?)
haled Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 η καρτα γραφικων ειναι 128MB δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι? οταν τα παταω για να πεξουν κολλανε παρα πολυ
insomnier12345 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Με 128 mb νομίζω πως δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια. Είναι πολύ λίγα...
nrkmaiden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ποια ακριβως ειναι η καρτα σ μηπως ξερεις???
rfc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 128/256ΜΒ shared εχει αυτη, δλδ..... γεια σας. Κανα φλιπερ το πολυ μπιλιαρδο.
Xvipes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλά μην είσαι υπερβολικός παιχνίδια που βγήκαν 2002 εώς 2005 τα παίζει μια χαρά νομίζω. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις windows xp για να κερδίσεις σε κατανάλωση πόρων.Θα βοηθήσει πολύ στα παιχνίδια, βέβαια όχι σε παιχνίδια που βγήκαν τα τελευταία χρόνια.Εκεί ότι και να κάνεις θα κολλάνε και θες απλά αναβάθμιση.
Jason 93 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 H καρτα σου ειναι οντως παλια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστη. Σιγουρα δεν μπορεις να παιξεις καινουργια παιχνιδια σε μαγαλες αναλυσεις αλλα μπορεις και παλι να παιξεις μερικα απο τα κορυφαια παιχνιδια της δεκαετιας. Σε low η καρτα σου σηκωνει σιγουρα το half life 2 και μπορεις να δοκιμασεις και μερικα απο τα παλια need for speed (underground 2), μερικα απο τα παλια call of duty και παιχνιδια οπως το gta san andreas. Ακομα και αυτα να μην παιζουν αν ψαξεις θα βρεις και παλιοτερα που να αξιζουν την προσοχη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.