snakes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γεία σας, έχω ενα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του υπολογιστή μου όταν ανοίγω το speedfan όλες οι θερμοκρασίες του υπολογιστή είναι πολυ καλές εκτός απο το ich και το mch απο τα οποία το ich είναι στους 63 και το mch στους 67... (απο ότι εχω καταλάβει αυτες οι θερμοκρασίες είναι απο την μητρική η οποια ειναι η dp35dp της intel ...) Το ερώτημά μου για σας είναι πώς μπορώ να καταφέρω να τισ μειώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αν ειναι το northbridge και southbrige μπορείς να βγάλεις προσκεκτικά τις ψύκτρες τους και να βάλεις θερμοαγώγιμη πάστα , ετσι ειχα κάνει εγώ με το δικό μου και μειώθηκαν αρκετά οι θερμοκρασίες. Απο εκει και πέρα μπορέις να τους βάλεις και 1 ανεμιστηράκι στο κάθε ενα για να δροσιστούν επίσης αλλα αυτο με την πάστα σε συμβουλεύω να το κάνεις και βλέπεις
snakes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 και μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις που ακριβώς είναι αυτά στην μητρική της intel μοντέλο dp35dp? γιατί δεν πολύ ξέρω από northbridge southbridge... αν και νομίζω πως ξέρω που είναι απλά θέλω να βεβαιωθώ .... !
snakes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 επίσης στο κουτί έχω βάλει 420w τροφοδοτικό και δουλεύει μια χαρά αλλά μόλις βάλω 550w δεν δουλεύει ενώ δείχνει κανονικά ότι παίρνει ρεύμα η μητρική (από ένα φωτάκι ) μήπως έχεις κατά νου τι μπορεί να συμβαίνει?
trelomhxmhx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 αν το 550 ειναι οκ αλλα no name τοτε μπορει να δινει π.χ.400 ενω το 420 να δινει οσο λεει
snakes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 αν το 550 ειναι οκ αλλα no name τοτε μπορει να δινει π.χ.400 ενω το 420 να δινει οσο λεει τι να σου πω.. δεν ξέρω... δηλαδή λες να φταίει το τροφοδοτικό?
trelomhxmhx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 τι να σου πω.. δεν ξέρω... δηλαδή λες να φταίει το τροφοδοτικό? μπορεί από την άλλη ίσως να είναι 550 αλλά να δίνει 50 στην gpu ενώ το 400 να δίνει 100 πές μας ποια είναι τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά
Orion2001 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 1 southbrige 2 northbridge 3 επεξεργαστης Βγαζεις και τα 3 και κανεις αλλαγη παστας θα δεις δραματικη μειωση στις θερμοκρασιες βεβαια για ακομα καλυτερα θα αλλαζα την ψυκτρα του επεξεργαστη και αν ηταν δυνατον θα εβαζα και ενα πολυ μικρο ανεμιστηρακι στο southbrige.
snakes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 1 southbrige 2 northbridge 3 επεξεργαστης Βγαζεις και τα 3 και κανεις αλλαγη παστας θα δεις δραματικη μειωση στις θερμοκρασιες βεβαια για ακομα καλυτερα θα αλλαζα την ψυκτρα του επεξεργαστη και αν ηταν δυνατον θα εβαζα και ενα πολυ μικρο ανεμιστηρακι στο southbrige. σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα σου πω (αν και έχω αλλάξει την πάστα της ψύχτρας)
snakes Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 σας ευχαριστώ πολύ κατεβήκανε επιτυχώς οι θερμοκρασίες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα