Προς το περιεχόμενο

Νέο PC !!

sada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένας φίλος μου πρόκειται να αγοράσει έναν νέο υπολογιστή διαθέτωντας περίπου 680 ευρώ.

Αν μπορείτε προτείνεται μου ένα τροφοδοτικό και μία καλή ψύκτρα όπως επίσης αν κρίνεται

αναγκαία κάποια αλλαγή στην σύνθεση αναφέρεται την.

Το κόστος της ψύκτρας και του τροφοδοτικού να είναι κοντά στα 80 ευρώ και από το e-shop.gr

Σας ευχαριστώ πολύ,

Αντώνης

post-144655-0-27810400-1318154743_thumb.png

Δημοσ.

στην πόλη που μένει δεν έχει πλαίσιο και θέλει να είναι συναρμολογημένο..

ίντερνετ και παιχνίδια θα είναι η χρήση του,απλά τα χρήματα που διαθέτει ειναι 600-700 ευρώ κοντά...

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

Ποιά θα είναι η χρήση του υπολογιστή και υποχρεωτικά μόνο από e-shop;

απανω δεν βλεπεις που το ρωταει αλλο παιδι ;

την μητρικη την σκότωσες

απο e-shop μονο -.-

ίντερνετ και παιχνίδια θα είναι η χρήση του,απλά τα χρήματα που διαθέτει ειναι 600-700 ευρώ κοντά...

αν το παραγγυλη μενω internet απο ενα μαγαζι και τοου το μερουν ετοιμο ;

Δημοσ.

Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα από όποιο κατάστημα και να το παραγγείλεις στο συναρμολογούν και μάλιστα σχεδόν όλα το κάνουν χωρίς χρέωση.

Δημοσ.

Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα από όποιο κατάστημα και να το παραγγείλεις στο συναρμολογούν και μάλιστα σχεδόν όλα το κάνουν χωρίς χρέωση.

απανω δεν βλεπεις ;

το εχω πει ηδει !

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

εντάξει ρε παίδες αλλά πόση διαφορά να έχουν στην τιμή; αφήστε το e-shop καλύτερα να ξεμπερδεύει...

το κουτί και την μητρική οκ την βλέπεται;

άμα μπορείτε πείτε μου μια καλή ψύκτρα και ένα καλό τροφοδοτικό;

Δημοσ.

εντάξει ρε παίδες αλλά πόση διαφορά να έχουν στην τιμή; αφήστε το e-shop καλύτερα να ξεμπερδεύει...

το κουτί και την μητρική οκ την βλέπεται;

άμα μπορείτε πείτε μου μια καλή ψύκτρα και ένα καλό τροφοδοτικό;

Το e-shop πάει για κλείσιμο ,παραγγέλνεις κάτι και έρχεται μετά από 1 μήνα , έχει το πιο χάλια after sales service ... και οι τιμές του (και η ποικιλία του) είναι για τα ανάθεμα

θέλεις κι άλλα ?

Δημοσ.

Το e-shop πάει για κλείσιμο ,παραγγέλνεις κάτι και έρχεται μετά από 1 μήνα , έχει το πιο χάλια after sales service ... και οι τιμές του (και η ποικιλία του) είναι για τα ανάθεμα

θέλεις κι άλλα ?

τότε από που μου προτείνεις να παραγγείλω;

ποιο ηλεκτρονικό μαγαζί είναι αξιόπιστο και οι πληρωμές του γίνονται αντικαταβολή;

Δημοσ.

Ορίστε και από μένα φίλε μου μια πρόταση από το ίδιο μαγαζί που σου πρότεινε και ο Λευτέρης(terry308) το οποίο είναι αξιόπιστο μέχρι στιγμής και αντικαταβολή δέχεται.

post-178948-0-61963800-1318160525_thumb.png

Με μεταφορικά και αντικαταβολή θα σου έρθει 700 ευρώ περίπου.

Δημοσ.

Απάντησε ο Πάνος για μένα (το μαγαζί είναι @ www.visionstudio.gr)

Τι απάντησα,αφού ξέχασα να γράψω το όνομα του καταστήματος :P

Υ.Γ Κρίμα ήθελα αν βάλω και γω την dell ή τουλάχιστον αυτή την lg http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26271&cat=10&sub=356&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined αλλά δεν έβγαινε στα χρήματα.

Δημοσ.

Ορίστε και από μένα φίλε μου μια πρόταση από το ίδιο μαγαζί που σου πρότεινε και ο Λευτέρης(terry308) το οποίο είναι αξιόπιστο μέχρι στιγμής και αντικαταβολή δέχεται.

post-178948-0-61963800-1318160525_thumb.png

Με μεταφορικά και αντικαταβολή θα σου έρθει 700 ευρώ περίπου.

ευχαριστώ πολύ,

άμα είναι να πάρει και ψύκτρα που είπε ο φίλος απο κάτω καλύτερα δεν είναι να πάρει τον 965 tray

το τροφοδοτικό(450 watt) είναι εντάξει πιστεύεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...