Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εχω την Sapphire 6870 και πηγα να παιξω το "The Cursed Crusade" και μου πεταει μηνυμα για το physx! υπαρχει λυση για να μπορεσω να το παιξω η ο,τι παιχνιδι τρεχει physx δεν θα το παιξω? βρηκα ενα αρχεια στο φακελο του παιχνιδιου που εκανε install to physx κ παιζει κανονικα !
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Κάνεις απλα install μονο το physx που όπως ξέρεις ειναι της nvidia και θα παίζεις κανονικά τα παιχνιδια σε ati καρτούλες
ninos30 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει μια τρελή παρεξήγηση με το PhysX. Πολλοί νομίζουν ότι είναι HW πατέντα της NVidia και το υποστηρίζουν μόνο οι κάρτες της. Τουναντίον, είναι SW αλλά επειδή ακριβώς είναι πατέντα, εγκαθίσταται κανονικά αλλά αν δεν βρει NVidia κάρτα δεν "λειτουργεί". Μέχρι πριν κανα χρόνο κυκλοφορούσαν Modified drivers που ενεργοποιούσαν το PhysX ακόμα κι αν υπήρχε ΑΤΙ κάρτα στο σύστημα. Τώρα τελευταία το έχω χάσει το θέμα, γιατί νομίζω πως δεν υπάρχει και λόγος πλέον (μειώνεται η υποστήριξη PhysX), οπότε δεν έχω να σου κάνω κάποιο update.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 το παιχνιδι θα παιζει τα επιπλεον που σου δινει το physx δεν θα τα χεις.. μαλακιες δηλαδη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα