Vasilis 07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μιας και το είχα σε αχρηστία εδώ και καιρό είπα να το δωρίσω. Πρωτού το κάνω είχα την φαεινή ιδέα να του κάνω αναβάθμιση Πρίν δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τώρα στην κάμερα δεν μπαίνει καθόλου. Τί μπορεί να φταίει ? Υπάρχει τρόπος να περάσω το παλαιότερο firmware ? Έχω περάσει 3 φορές το τελευταίο firmware αλλά στην κάμερα δεν μπαίνει με τίποτα.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σου κλεινει στην καμερα η απλα freezαρει; νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω αλλα δεν εχω μπροστα μου τη συσκευη ισως χρειαστει να μπουμε στην συσκευη και να της περασουμε χειροκινητα το "προγραμμα"για την καμερα
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Στην κάμερα μπαίνει για 2sec και βγαίνει. Δυστυχώς εκ των υστέρων διαπίστωσα (google) ότι με την αναβάθμιση αποκτάς τέτοιου είδους προβλήματα. Αν και 3ετίας η συσκευή δεν είχε κανένα προβλημα (δεν είχα κάνει ποτέ update). Τώρα διαβάζω για downgrade με a2uploader. Να δοκιμάσω ή θα κάνω χειρότερη ζημιά ?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 κ εγω για a2uploader θα σου ελεγα. δεν θα σου ελεγα για downgrade ειχα παρει μια συσκευη απο ενα φιλο η οποια δεν ανοιγε καν. τη φλασαρα με το a2 σε κινεζικο firmware και μετα της αλλαξα το CDA σε ευρωπαικο και κατεβασε μεσω του update service περασα τα ελληνικα. απο κει και περα του περασα τους νεους οδηγους για καμερα,ηχειο κλπ αλλα η αληθεια ειναι οτι διαφορα δεν ειδα. για μενα ξεκινα πρωτα απο το να βρεις που ειναι ο driver για την καμερα(ειπα και πριν οτι εχω πουλησει την συσκευη αλλιως θα στα ελεγα ολα)να περασεις τον driver(να στον ανεβασω καπου)και μετα βλεπεις για downgrade(αν και δεν ξερω πως γινεται κιολας) εχε υποψιν οτι για το a2uploader ισως χρειαστει να κλεισεις το antivirus σου.Εμενα το ΝΟD μου χτυπαγε απο το κατεβασμα θα χρειαστεις επισης και τους gordon's gate usb drivers για να διαβασει το Α2 το κινητο edit: τελικα νομιζα οτι ειχα τον driver αλλα μετα απο ψαξιμο θυμηθηκα οτι ειναι στον παλιο δισκο του πισι μου ο οποιος παρεδωσε πνευμα..εχω αρχεια για το Κ850i μου μονο τελικα. sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.