Προς το περιεχόμενο

Μου δίχνει πως έχω Ram 2,99gb ενώ πριν λίγες μέρες είχα 4gb

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά :) Προχθές κάτι έγινε με τον υπολογιστή μου και μου έδειξε σε ένα παραθυράκι κάτω δεξιά,ότι οι επιδόσεις έχουν πέσει.Παω και γω υπολογιστής μου,ιδιότητες και μου βγάζει: Eγκατεστημένη μνήμη Ram 4,00 gb (2,99gb είναι δυνατή η χρήση)...Έκανα αξιολόγηση αλλά πάλι τα ίδια.Πως το διορθώνω τώρα αυτό ;

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα θεματα με το συγκεκριμενο προβλημα. Συνοπτικα οι λογοι που εχω διαβασει οτι μπορει να προκυψει:

Στραβωμενα pins στη cpu, λιγο ρευμα στις μνημες (οποτε το δινεις χειροκινητα απο το bios μαζι με timings), χαλασμενες μνημες και ασυμβατοτητα μητρικης.

Εγω το ελυσα με bios update. περιμενε να ακουσεις και αλλες αποψεις. Απλα για επιβεβαιωση στο bios σου λεει 2,99gb ετσι;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά :) Προχθές κάτι έγινε με τον υπολογιστή μου και μου έδειξε σε ένα παραθυράκι κάτω δεξιά,ότι οι επιδόσεις έχουν πέσει.Παω και γω υπολογιστής μου,ιδιότητες και μου βγάζει: Eγκατεστημένη μνήμη Ram 4,00 gb (2,99gb είναι δυνατή η χρήση)...Έκανα αξιολόγηση αλλά πάλι τα ίδια.Πως το διορθώνω τώρα αυτό ;

Απλά έχεις 32bit λειτουργικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 2,99 gb μνήμη

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα θεματα με το συγκεκριμενο προβλημα. Συνοπτικα οι λογοι που εχω διαβασει οτι μπορει να προκυψει:

Στραβωμενα pins στη cpu, λιγο ρευμα στις μνημες (οποτε το δινεις χειροκινητα απο το bios μαζι με timings), χαλασμενες μνημες και ασυμβατοτητα μητρικης.

Εγω το ελυσα με bios update. περιμενε να ακουσεις και αλλες αποψεις. Απλα για επιβεβαιωση στο bios σου λεει 2,99gb ετσι;

δεν ειναι κατι χαλασμενο αυτο ειναι σιγουρο...γιατι πριν ηταν 4gb θα δω και τα bios !

Δημοσ.

δεν ειναι κατι χαλασμενο αυτο ειναι σιγουρο...γιατι πριν ηταν 4gb θα δω και τα bios !

Έχεις 32 bit λειτουργικό ?

Αν ναι έτσι είναι σε όλους …

Δες πως είναι στο δικό μου pc .

Λέει αυτό ακριβώς που γράφει σε εσένα..

post-83281-0-84795500-1318151143_thumb.jpg

Δημοσ.

πηγαινε στα bios και κανε enable το memory remap feature

Αυτο κανε..... αν δε το εχεις, κανε bios update και ο θεος βοηθος.

Δημοσ.

κοιταξα στα bios αλλα δεν ειναι ευκολα τα bios μου :( οποτε δεν μπορω να το κοιταξω...το bios update ειναι δυσκολο ? μου εχει και ενα usb η μητρικη για να κανω απο laptop...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...