Panahs Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 xaxanoylis said: Ξέρετε που θα βρω να το κατεβάσω; Μα στο www.ko-gathering.com ρε! Πήγες?
Panahs Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2003 Περίεργο... Λοιπόν άμα είναι θα στο στείλω το απόγευμα... τώρα χαιρετώ BYE!
Panahs Δημοσ. 15 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2003 Ρε παιδιά, έχει κανείς να μου στείλει το Alien Breed Tower Assault?
xaxanoylis Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 _Cool_ μπορείς να μου πεις ποιες ρυθμίσεις να κάνω στο winuae για να παίζω τα Roms?
Panahs Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Ναι ρε, το απογευματάκι, άμα είναι θα σου πω...
xaxanoylis Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Στείλε μου e-mail που να λέει τις ρυθμίσεις. [email protected]
Panahs Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2003 Το παρακάτω το παραθέτω για τον φίλο xaxanouli αλλά και για όποιον άλλο έχει να κάνει οποιεσδήποτε διορθώσεις, μιας και δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά απλά θέλω να τον βοηθήσω να τρέξει το πρόγραμμα... Όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει για καλύτερες επιδώσεις ή επιπλέον ρυθμίσεις, είναι ευπρόσδεκτος. Λοιπόν χαχανούλη, θα σου πω τις ρυθμίσεις που έχω εγώ στο winuae, και μου τρέχει μια χαρά... Μόλις ανοίξεις το winuae, πήγαινε στο ROM και φόρτωσε στο ROM file το kickstart αρχείο που έχεις κατεβάσει. Τέλος με το ROM. Το RAM (chip) το αφήνεις στα 2 ΜΒ... Το CPU μπορείς να το αφήσεις και αυτό ως έχει, ή για καλύτερη συμβατότητα μπορείς να επιλέξεις Match A500 speed (δε νομίζω ότι είναι αναγκαίο). Επέλεξε OpenGL τώρα, και Enable OpenGL. Τα υπόλοιπα άστα προς το παρόν. Στο Sound, επέλεξε την κάρτα ήχου σου, και στο Sound Emulation: Enabled 100% accurate Frequency: άμα θες να ακούγεται ακριβώς σαν amiga μπορείς να βάλεις 22050, ενώ αν θες «καλύτερη» ποιότητα, βάλε παραπάνω. Stereo mode: Stereo, και τα υπόλοιπα άστα ως έχουν. Πάμε στο Display τώρα: Τίκαρε τα Full Screen , Correct aspect ratio και VSync. Οποιαδήποτε ανάλυση από 640x480 και πάνω με OpenGL ενεργοποιημένο θα είναι μια χαρά. Εγώ σου προτείνω 1024x768, 32-bit για ποιότητα καλύτερη από amiga . Φρόντισε επίσης το refresh rate (δίπλα στην ανάλυση) να είναι στο Default. Επίσης στη μπάρα Refresh θα πρέπει να γράφει Every Frame Μην πειράξεις τίποτα άλλο εδώ για τώρα. Πήγαινε τώρα Game and I/O Ports... Εγώ έχω ρυθμισμένα: Το Port 0 σε PC Mouse To Port 1 σε Keyboard Layout B Και λειτουργούν τα βελάκια και το δεξί control για fire. Aν έχεις joystick πράξε αναλόγως... Πήγαινε Configurations δώσε ένα όνομα και κάνε Save Στο Floppies φόρτωσε (το κουμπάκι με τις 3 τελείες) στο DF0 τη δισκέτα adf που θες (το kick off 2 στην περίπτωσή μας). Αν θες να φορτώσεις ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα που έχει περισσότερες από 1 δισκέτες και υποστηρίζει πολλαπλά drives, φόρτωσε την πρώτη δισκέτα στο DF0 και τις υπόλοιπες στα άλλα. Ήρθε η στιγμή! Πάτα OK! Λογικά (τουλάχιστον αν έχεις το kick off 2 μέσα) θα εμφανιστεί μια μαυρίλα και μετά ένα κίτρινο πλαίσιο. Μόλις εμφανιστεί η πρώτη οθόνη πάτα F12. Θα ξανά εμφανιστεί το γνωστό πλαίσιο διαλόγου του uae. Πήγαινε πάλι OpenGL και τώρα επέλεξε 32-bit και Bilinear αντί του No FilterΕκτός και αν θες τα γραφικά να φαίνονται τετραγωνισμένα (πιο κοντά στην Amiga δηλαδή). Από κάτω, στις μπάρες που έχει, μετακινώντας τις και βλέποντας πίσω την οθόνη μπορείς να την κεντράρεις και να της αλλάξεις μέγεθος έτσι ώστε να τη φέρεις στο καλύτερο δυνατό. Ξανά σώσε το Configuration!!!!! Πάτα OK, Καλή διασκέδαση! Αν έχεις κανένα πρόβλημα. Πες μου... Θα πρέπει όμως να σου πω ότι δυστυχώς το kick off είναι σχεδόν αδύνατο να παιχτεί χωρίς joystick, τουλάχιστον στην κανονική ταχύτητα. Σίγουρα όμως θα βρεις κι άλλα παιχνίδια πιο εύχρηστα ....
xaxanoylis Δημοσ. 17 Μαΐου 2003 Δημοσ. 17 Μαΐου 2003 Ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω μετά και θα σου πω αν δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.