Προς το περιεχόμενο

F&U PDT7968MP4 63,20E electroworld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

F&U

PDT7968MP4 στα 63.20 Ε και δωρεάν μεταφορικά , με κουπόνι YAJ33999 ,δυνατότητα PVR και αναπαραγωγής αρχείων βίντεο, εικόνας και ήχουΥποδοχή USB,υποστήριξη εξωτερικών αρχείων υποτίτλων, φορτιστής ρεύματος, φορτιστής αυτοκινήτου.

Link

skroutz

Δημοσ.

Πολύ καλό στα €63,20 ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποστηρίζει -όπως λέει- σκληρό ΜΟΝΟ με εξωτερική τροφοδοσία κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνδέσεις το flashάκι σου απευθείας και να δεις τις ταινίες σου...

Δημοσ.

Πολύ καλό στα €63,20 ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποστηρίζει -όπως λέει- σκληρό ΜΟΝΟ με εξωτερική τροφοδοσία κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνδέσεις το flashάκι σου απευθείας και να δεις τις ταινίες σου...

Αυτο φανταζομαι το λεει για τους σκληρους δισκους οχι για τα flashakia..

έχει ψηφιακό δέκτη mpeg4 ?

Ναι..

Δημοσ.

•Οθόνη 7" με λόγο 16:9 και ανάλυση 480x234

Συγνωμη, αυτο δεν το ειδε κανενας;;;

Link

και αυτο ιδια οθονη εχει το εχω δει απο κοντα και μια χαρα ηταν.. τωρα με 60 ευρω τι περιμενεις?Retina Display? :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω, αλλα 2 προιοντα F&U που εχω παρει, χαλασαν και τα 2 ενα μηνα μετα το τελος της εγγυησης.

ουτε χρονοδιακοπτη να ειχαν!

Δημοσ.

μαπα το καρπουζι.. αν η ταινια ειναι πανω απο 1 giga ..δεν εχει ηχο.. το δοκιμασα με 5 διαφορετικα στικακια και 10 διαφορετικες ταινιες.. το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα μου

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω παρει εναν ψηφιακο δεκτη F&U και παιζει πολλα αρχεια avi xvid mkv κλπ, απλως για να ακουστει ο ηχος πρεπει να ειναι μεχρι 128 kbps.

Φανταζομαι και στην τηλεοραση το ιδιο θα συμβαινει. Ολα αυτα τα ιδια ειναι και με την ιδια λογικη λειτουργουν. Ο φιλος που ρωτησε πριν για τον ηχο, ας κανει μια μετατροπη στον ηχο στα 128 και να μας πει αν ακουγεται. Δεν εχει σχεση το ποσο μεγαλο αρχειο ειναι, που ειπε καποιος αλλος. Απλα, ο ηχος πρεπει να ειναι, μεχρι 128 kbps.

• 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...