Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση pc

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναί αλλα αυτό πάει ακριβά...Θα έχει αρκετη διαφορά απο τα αρχικα που ειχα βαλει η ψιλοπραγματα? αν ειναι για ψιλοπραγματα μην δωσω παραπανω λευτα δεν λεει!

Απο τον αρχικο επεξεργαστη που εβαλα και τον Χ6 ποιον προτείνετε?

Ραμ οκ θα παρω τις 1600,για 6 ευρω διαφορα δεν πειράζει καθολου!

Δημοσ.

Εφοσον η πιο βαρια εφαρμογη σου,αν καταλαβα σωστα,ειναι gaming,τοτε και ο amd 955 ειναι μια χαρα αλλα με την μητρικη που σου προτεινε ο cabdik η οποια σου δινει δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης σε bulldozer.

Δημοσ.

Ο intel ειναι καλυτερος μακραν και υπερχρονιζεται πανευκολα.Παρολα αυτα για να παιξεις απαιτητικα games σαν το Crysis 2 περισσοτερο χρειαζεσαι ακριβη καρτα γραφικων και οχι πανισχυρο επεξεργαστη.Εκει ειναι η διαφορα στα games.Φτηνη καρτα και τελειες επιδοσεις σε games δεν υπαρχει.Χρειαζεσαι καρτα απο 250 ευρω και πανω για βαρβατες επιδοσεις σε games.

Αλλα για μενα δεν αξιζει.Ο λογος ειναι οτι με την 6850 εχεις πολυ καλες επιδοσεις σε λογικο κοστος,μην γινουμε frameλαγνοι.Ενα game ειναι πολλες παραμετροι οχι μονο οι μεγαλες αναλυσεις.

Ο 2500Κ ειναι αυτην την στιγμη ,αντικειμενικα,η τελεια αγορα επεξεργαστη για καθε χρηση και σε λογικη τιμη.

Και μιας και δεν ανεφερες την TFT σου,ελπιζω να εχεις 22' ετσι?

Δημοσ.

Ε άρα δεν αξίζει να δώσω τοσα παραπανω λευτά εφόσον δέν παίζει τοσο μεγάλο ρόλο στα games...

Επομένος καταλήγω στον AMD που ανέφερα στην αρχή ή στον X6?

Και κάρτα γραφηκών αυτήν που μου προτείνατε ή αυτήν εδώ σε nVidia? Link

Δημοσ.

Ε άρα δεν αξίζει να δώσω τοσα παραπανω λευτά εφόσον δέν παίζει τοσο μεγάλο ρόλο στα games...

Επομένος καταλήγω στον AMD που ανέφερα στην αρχή ή στον X6?

Και κάρτα γραφηκών αυτήν που μου προτείνατε ή αυτήν εδώ σε nVidia? Link

Καταληγεις στον 955 που ειχες πρωτοαναφερει και οχι στην Nvidia, αλλα στην 6850.

Τι οθονη εχεις?

Δημοσ.

Άμα ξεκινήσω την αναβάθμιση κομμάτι-κομμάτι γιατι βαριέμαι να περιμένω να μαζέψω λευτά να τα πάρω όλα μαζί,απο πού να ξεκινήσω για να παίζω κανενα παιχνιδάκι προς το παρόν?

Αμα παρω πρωτα την καρτα γραφικών την 6850 που είπαμε και μετά τα υπόλοιπα,ο cpu μου και η ram μου (amd athlon 64 x2 4000+ 2.1 ghz,4gb ddr2 800mhz) θα αντέχουν ή θα τα βρίσκουν σκούρα?

Δημοσ.

Ε ναι 1-1μιση μηνα....απλα αμα ειναι να παρω πρωτα την καρτα και να μην τρεχουν τα games λογο cpu (γιατι απο ram οσο εχω καταλαβει δεν εχω προβλημα) τοτε δεν λεει,καλυτερα να παρω ram-mobo-cpu πρωτα και να κρατησω την δικια μου καρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...