pcpanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ναί αλλα αυτό πάει ακριβά...Θα έχει αρκετη διαφορά απο τα αρχικα που ειχα βαλει η ψιλοπραγματα? αν ειναι για ψιλοπραγματα μην δωσω παραπανω λευτα δεν λεει! Απο τον αρχικο επεξεργαστη που εβαλα και τον Χ6 ποιον προτείνετε? Ραμ οκ θα παρω τις 1600,για 6 ευρω διαφορα δεν πειράζει καθολου!
benign Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εφοσον η πιο βαρια εφαρμογη σου,αν καταλαβα σωστα,ειναι gaming,τοτε και ο amd 955 ειναι μια χαρα αλλα με την μητρικη που σου προτεινε ο cabdik η οποια σου δινει δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης σε bulldozer.
pcpanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή δεν θα δώ διαφορά στο crysis με full γραφικά π.χ. με τον Χ6 η με τον intel που μου έβαλες εσυ!
benign Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ο intel ειναι καλυτερος μακραν και υπερχρονιζεται πανευκολα.Παρολα αυτα για να παιξεις απαιτητικα games σαν το Crysis 2 περισσοτερο χρειαζεσαι ακριβη καρτα γραφικων και οχι πανισχυρο επεξεργαστη.Εκει ειναι η διαφορα στα games.Φτηνη καρτα και τελειες επιδοσεις σε games δεν υπαρχει.Χρειαζεσαι καρτα απο 250 ευρω και πανω για βαρβατες επιδοσεις σε games. Αλλα για μενα δεν αξιζει.Ο λογος ειναι οτι με την 6850 εχεις πολυ καλες επιδοσεις σε λογικο κοστος,μην γινουμε frameλαγνοι.Ενα game ειναι πολλες παραμετροι οχι μονο οι μεγαλες αναλυσεις. Ο 2500Κ ειναι αυτην την στιγμη ,αντικειμενικα,η τελεια αγορα επεξεργαστη για καθε χρηση και σε λογικη τιμη. Και μιας και δεν ανεφερες την TFT σου,ελπιζω να εχεις 22' ετσι?
pcpanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ε άρα δεν αξίζει να δώσω τοσα παραπανω λευτά εφόσον δέν παίζει τοσο μεγάλο ρόλο στα games... Επομένος καταλήγω στον AMD που ανέφερα στην αρχή ή στον X6? Και κάρτα γραφηκών αυτήν που μου προτείνατε ή αυτήν εδώ σε nVidia? Link
benign Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ε άρα δεν αξίζει να δώσω τοσα παραπανω λευτά εφόσον δέν παίζει τοσο μεγάλο ρόλο στα games... Επομένος καταλήγω στον AMD που ανέφερα στην αρχή ή στον X6? Και κάρτα γραφηκών αυτήν που μου προτείνατε ή αυτήν εδώ σε nVidia? Link Καταληγεις στον 955 που ειχες πρωτοαναφερει και οχι στην Nvidia, αλλα στην 6850. Τι οθονη εχεις?
pcpanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερη η ΑΤΙ έτσι? Οθόνη έχω μια HP Μοντέλο L1908wi
benign Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ωχ Πανο μας πιασανε! Ανακυκλωσε την και αγορασε αυτη: http://www.apothema.gr/dell_dell-monitor-23in-p2311h-1920x1080tco5-0-dvi-d-monitors-lcd-tft-pc-monitors-65228-p Αλλιως δεν θα απολαυσεις games σοβαρα. Αν εχεις στενεματα,παρτη με δοσεις.
pcpanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχαχαχ! Ας κάνω πρώτα το pc και μετά βλέπω και για οθόνη
pcpanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Βρήκα αυτήν εδώ απο ενα μελος του φορουμ,αξίζει περισότερο απο αυτήν που μου προτείνατε?Link
pcpanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Άμα ξεκινήσω την αναβάθμιση κομμάτι-κομμάτι γιατι βαριέμαι να περιμένω να μαζέψω λευτά να τα πάρω όλα μαζί,απο πού να ξεκινήσω για να παίζω κανενα παιχνιδάκι προς το παρόν? Αμα παρω πρωτα την καρτα γραφικών την 6850 που είπαμε και μετά τα υπόλοιπα,ο cpu μου και η ram μου (amd athlon 64 x2 4000+ 2.1 ghz,4gb ddr2 800mhz) θα αντέχουν ή θα τα βρίσκουν σκούρα?
Thanos1972 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ποιο τροφοδοτικο ειπαμε οτι εχεις? Edit:αστο ακυρο.το ειδα. για ποτε λες οτι θα εχει ςπαρει τα παντα?σε εναν μηνα απο τωρα ας πουμε?
pcpanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ε ναι 1-1μιση μηνα....απλα αμα ειναι να παρω πρωτα την καρτα και να μην τρεχουν τα games λογο cpu (γιατι απο ram οσο εχω καταλαβει δεν εχω προβλημα) τοτε δεν λεει,καλυτερα να παρω ram-mobo-cpu πρωτα και να κρατησω την δικια μου καρτα...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Βασικα σε 1-1μιση μηνα δεν ξερω εαν θα μπορεις να βρεις πουθενα phenomII και σε τι τιμες.
pcpanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ε πες τοτε οτι βαζω απο την νέρα σειρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.