Προς το περιεχόμενο

Εμβέλεια μεταξύ ορόφων

nikS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σοας,

ο ρουτερ μου είναι στο ισόγειο και ο η/υ που θέλω να τον βλέπει ασύρματα είναι στον 2ο (το σπίτι είναι μια μικρή μεζονέτα).

Υπάρχουν adapters που μπορούν να συνδεθούν και να έχω σταθερό σήμα?

Ο speedtouch 121g πάντως δεν τον βλέπει καθόλου.

Δημοσ.

το wireless δεν σημαινει οτι θα παιξει τοσο δυνατα

οποτε

α.πας σε καλωδιο

β.πας σε power line πχ devolo

γ.βαζεις τον ρουτερ στον πρωτο να μοιρασεις την αποσταση

δ. αν δεν παιξει το γ πιο δυνατο access point και πιο δυνατη καρτα.

επισης το ρουτερ να μην ειναι σε γωνια να μην ειναι πισω απο εμποδια

το ιδιο και για την ασυρματη καρτα αμα ειναι σταθερο Pc.οχι καταχωνιασμενη

Δημοσ.

προσεχε τι θα παρεις γιατι μερικα παιζουν απο οτι λενε με την φαση οποτε αν ειναι διαφορετικη φαση εχεις θεμα ενω αλλα παιζουν με την γειωση.και καλο θα ειναι να μπει πριν το πολυμπριζο αν εχει πανω θυληκη πριζα οπως τα devolo.αλλιως αν γινεται σε καποια πριζα μονο του.οχι οτι δεν παιζει με πολυπριζο απλα μερικες φορες κανουν λιγο πιο αργη την μεταφορα δεδομενων κτλ.

Δημοσ.

powerline ενα ψιλο μειονεκτημα ειναι οτι θες δυο και οτι ειναι λιγο ακριβα .κατα τα αλλα devolo ειχα δει σε μαιζονεττα με ισογειο πρωτο δευτερο και επαιζε απο δευτερο μεχρι ισογειο κανονικα.επισης αν το σπιτι σου εχει πολλα πριζακια τηλεφωνικα και απο πισω υπαρχει καλωδιο δικτυου εκει πολλες φορες μπορεις να κανεις πατεντα και να περασεις data σε 2 pair απο τα 4 που εχει το Utp

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά μου δημιουργήθηκαν απορίες.

α) αν κατάλαβα καλά, χρειάζομαι 2 συσκευές (συνδέω το router με τη μία και το απομακρυσμένο pc με την άλλη). Σωστά? Αν είναι έτσι βέβαια, πάντα θα χρειάζονται τουλάχιστον 2. Απ' ότι βλέπω όμως τα πουλάνε και μόνα τους (μία συσκευή). Για ποιο λόγο?

β) έχω τριφασικό ρεύμα. Υπάρχει εύκολος τρόπος ώστε να καταλάβω αν βρίσκονται στην ίδια φάση ή να ρωτήσω κανέναν ηλεκτρολόγο?

γ) Κοιτάζω στο skroutz και βλέπω κάποια οικονομικά σετάκια από την Tplink (δεν είμαστε και για πολλά...)

TL-PA211, TL-PA210 και TL-PA251.

Το τελευταίο μάλιστα λέει ότι είναι AC-Pass Through. Τι σημαίνει αυτό? Τα άλλα 2 έχουν καμμιά διαφορά μεταξύ τους;

Αν δε γνωρίζετε, τουλάχιστον ξέρετε αν θα χρειαστώ ένα ή δύο;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά μου δημιουργήθηκαν απορίες.

α) αν κατάλαβα καλά, χρειάζομαι 2 συσκευές (συνδέω το router με τη μία και το απομακρυσμένο pc με την άλλη). Σωστά? Αν είναι έτσι βέβαια, πάντα θα χρειάζονται τουλάχιστον 2. Απ' ότι βλέπω όμως τα πουλάνε και μόνα τους (μία συσκευή). Για ποιο λόγο?

β) έχω τριφασικό ρεύμα. Υπάρχει εύκολος τρόπος ώστε να καταλάβω αν βρίσκονται στην ίδια φάση ή να ρωτήσω κανέναν ηλεκτρολόγο?

γ) Κοιτάζω στο skroutz και βλέπω κάποια οικονομικά σετάκια από την Tplink (δεν είμαστε και για πολλά...)

TL-PA211, TL-PA210 και TL-PA251.

Το τελευταίο μάλιστα λέει ότι είναι AC-Pass Through. Τι σημαίνει αυτό? Τα άλλα 2 έχουν καμμιά διαφορά μεταξύ τους;

Αν δε γνωρίζετε, τουλάχιστον ξέρετε αν θα χρειαστώ ένα ή δύο;

θελεις 2.αν ομως εχεις παραπανω Pc εκει δεν παει 4 αλλα παει 3 για αυτο πουλανε ενα μονο του οσο ξερω.ναι σωστα καταλαβες.

β.συνηθως λενε οτι παιζουν αρκει να μην ειναι σε αλλη φαση.βεβαια υπαρχουν και καποια που λενε οτι παιζουν με την γειωση η κατι τετοιο δνε το εχω ψαξει που η γειωση ειναι και στις 3 φασεις η ιδια.

να καταλαβεις αν ειναι στην ιδια φαση λιγο δυσκολο.μονο με ασφαλειες απο τον πινακα αν καταλαβεις που ειναι.

το ac pass through ειναι αυτοAC pass-through built in - plug other electrical devices into the same power point

AC pass-through socket uses noise filtering to ensure your data signal is not disrupted by other electrical devices

το α οτι εχουν πριζα απο μπροστα για να βαλεις συσκευη πανω .κοινως να βαλεις μετα απο αυτο το πολυπριζο

το β. ειναι κατανοητο απο μονο του

τωρα για ποια παιζουν με φαση ποια με γειωση και γενικα τετοια δεν ξερω κατι παραπανω .ειναι οτι εχω ακουσει.δεν το εχω ψαξει το θεμα Powerlines.

ta devolo ειναι λιγο ακριβα ειχα δει να παιζουν σε μαιζονετα.ισογειο το ενα και το αλλο2 οροφους πανω.λογικα τριφασικο σπιτ μια που ηταν λιγο μεγαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...