trelomhxmhx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ξέρετε πόσο αξιόπιστο είναι; εδώ και μέρες ο υπολογιστής μου κολλάει σε ανύποπτες στιγμές οπότε σύμφωνα με όσα μου παν εδώ ασχολήθηκα με τον δίσκο έκανα clone και άρχισα να του κάνω ότι τεστ μπορούσα και σε όλα είναι οκ κάποια στιγμή άρχισα να κάνω στον επεξεργαστή καθώς αυτόν τον είχα πάντα στο μυαλό μου και με το aida64 όποτε του κάνω stress cache αργά η γρήγορα κολλάει μάλιστα στην επόμενη εκκίνηση ξανακολλάει και ξεκινάει νορμάλ με την επόμενη το ίδιο test το έκανα σε ένα παμπάλαιο laptop και δεν μου βγάλε κανένα πρόβλημα ο επεξεργαστής είναι από stockhouse πλαισίου και έχω ακόμα εγγύηση μάλιστα μου χαν πει ότι αν πάθει κάτι μου δίνουν καινούργιο μπορώ να πάω και να τους ζητήσω να κάνω χρήση της εγγύησης βάση του αποτελέσματος του προγράμματος αυτού;
trelomhxmhx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πολύ καλά από 30-35 στην έναρξη μέχρι 50+ σε κανένα παιχνίδι από 60 και πάνω έχω δει μόνο στα τεστ που του έκανα
trelomhxmhx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 κανείς άλλος ρε παιδιά; τουλάχιστον υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει και αυτό cache stress
trelomhxmhx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν δοκίμασα και ένα ποιο επίσημο τεστ το amd overdrive που το είχε και το cd της μητρικής και στο "caculation test" σε οποιονδήποτε πυρήνα κράσαρε και αυτό διαβάζοντας εδώ είπαν να δοκιμάσω να πειράξω την συχνότητα στις μνήμες πράγματι στα 800 και στα 1066 (αντί για 1333) τα 2 τεστ αυτά δεν κρασάρουν
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και ήθελες από εμάς τώρα να είχαμε μαντέψει ότι είχες κλοκαρισμένες μνήμες;;
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και ήθελες από εμάς τώρα να είχαμε μαντέψει ότι είχες κλοκαρισμένες μνήμες;; αυτό κατάλαβες; λες να είχα κάνει κανένα κλοκάρισμα και να μην ήταν το πρώτο που θα πείραζα; αυτές έχω TS1333KLU-3GK και δεν είχα ανεβάσει τίποτα ούτε σε μνήμες ούτε επεξεργαστή δεν με πειράζει που με θεωρείς χαζό με πειράζει που δεν το έψαξες καθόλου άρα μάλλον δεν σε ένοιαξε και να με βοηθήσεις στο πρόβλημά μου και προφανώς το ότι τις κατέβασα δεν θεωρώ ότι είναι λύση αλλά όπως διάβασα στο ξένο φόρουμ σκέφτομαι ότι είναι ελάττωμα των μνημών και τελικά δεν πρέπει να δουλεύουν στην κανονική συχνότητά τους υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να το έχει ο επεξεργαστής και να το "κρύβει" η μικρότερη συχνότητα στην μνήμη τέλος πάντων και τα 2 έχουν εγγύηση πλαίσιο οπότε θα πάω να μου πουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.