jojomartinni Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας.. Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να επιστρέψω το 100% των χρημάτων ενός αγοραστή μου από το ebay μέσω ώμος του bank acound μου και όχι με το να γεμίσω το paypal acount μου με χρήματα που κάνει 3 εργάσιμες και θα μου κάνει και κρατήσεις η Πειραιώς.. Όποιος πωλητής έχει αντίστοιχη εμπειρία ας με διαφωτίσει στο πως έκανε το refund.. Ευχαριστώ
jojomartinni Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Με τι τροπο σε πληρωσε? Με paypal.. τελικά βρήκα πως φορτώνεις χρήματα στο paypal αλλά το θέμα είναι ότι η τράπεζα σε χρεώνει 7 euro(γιατι κανεις καταθεση σε αλλη τραπεζα εντος Ελλαδας την American Bank ) κ κάνει την διαδικασία ασύμφορη...οποτε μενει να μαθω αν γινεται να φορτωσω το paypal μεσω debit card που ήδη εχω περασει μεσα..???
Giorgos09 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αφου εχεις περασει στο paypal την debit card και την δεχεται τοτε θα τραβηξει λεφτα απο κει οταν πατησεις refund.
jojomartinni Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αφου εχεις περασει στο paypal την debit card και την δεχεται τοτε θα τραβηξει λεφτα απο κει οταν πατησεις refund. ελα ντε αυτο πιστευω κ γω οτι επρεπε να κανει αλλα δεν το κανει...
jojomartinni Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον..τελικα στην Ελλαδα στο paypal πρεπει να κανεις καταθεση απο την τραπεζα σου σε λογαριασμο του Paypal στην Bank of America N.A. στην Αθηνα..Αυτο σημαίνει οτι η τραπεζα παίρνει και προμήθευα για συναλλαγή με τριτη τραπεζα εντος Ελλαδος.. Για μενα δλδ απο Πειραιως σε Bank of America N.A. θα κράταγε 7 ευρο..αλλα εκανα send money anti gia refund και μου χρεωσε 5 usd γιατι τα τραβηξε απο την καρτα,κατι δεν γινεται απο το refund..
newtech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον..τελικα στην Ελλαδα στο paypal πρεπει να κανεις καταθεση απο την τραπεζα σου σε λογαριασμο του Paypal στην Bank of America N.A. στην Αθηνα..Αυτο σημαίνει οτι η τραπεζα παίρνει και προμήθευα για συναλλαγή με τριτη τραπεζα εντος Ελλαδος.. Για μενα δλδ απο Πειραιως σε Bank of America N.A. θα κράταγε 7 ευρο..αλλα εκανα send money anti gia refund και μου χρεωσε 5 usd γιατι τα τραβηξε απο την καρτα,κατι δεν γινεται απο το refund.. Κανονικα με το REFUND αυτοματα τα τραβαει απο την καρτα ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσο.. χωρις χρεωση.. Ψαξου λιγο με το REFUND. Κατι δεν εχεις σεταρει σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.