jimys_salonika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Πρόσφατα δημιούργησα ένα λογαριασμό Paypal και θέλησα να το συνδέσω με την χρεωστική μου της Τράπεζας Πειραιώς (VISA). Αυτό που δεν μπόρεσα να κάνω ήταν να κάνω verify τη κάρτα και παρ' όλο που τα στοιχεία της κάρτας είναι σωστά, μου βγάζει το παρακάτω μύνημα This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. είναι αναγκαίο να γίνει verified η κάρτα έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το paypal για ιντερνετικό στοίχημα?
fastinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Οχι δεν ειναι απαραιτητο να γινει η καρτα verified, κατι αλλο παιζει. Νομιζω το shipping address πρεπει να ειναι το ιδιο με την διευθηνση που ερχεται ο λογαριασμος της καρτας.
jimys_salonika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ...και όπως την έχει την έγραψα, και αγγλικά , και ελληνικά, πάλι το ίδιο βγάζει...ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
fastinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δες με την τράπεζα εκείνοι θα σου πούνε καλύτερα.
isay Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Η κάρτα έχει χρήματα μέσα; Το όνομα το γράφεις όπως ειναι στην κάρτα;
jimys_salonika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Η κάρτα έχει χρήματα μέσα; Το όνομα το γράφεις όπως ειναι στην κάρτα; ναι οπως ειναι, ε δεν νομιζω να ειναι πρόβλημα οτι τα γράφω με μικρά...
jimys_salonika Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν, διέγραψα τον λογαριασμό μου στο paypal και δημιούργησα καινούργιο...έγραψα το όνομά μου με κεφαλαία όπως είναι στη κάρτα, δέχτηκε τη χρεωστική και με το verify πιστεύω θα τη βγάλω την άκρη με τον κωδικό! η απορία μου αυτή τη φορά είναι άλλη...μέσα στη κάρτα είχα ήδη 10 ευρώ, και όπως τσέκαρα, μετά οκ για το verify αντί για για -1,5 ευρώ είχα χρέωση 2,5 ευρώ. Κανονικά δεν θα έπρεπε να βλέπω το υπόλοιπό μου στο paypal? (δλδ 7.5 ευρώ?)
g_alkis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Όχι. Διαμεσολαβητής για περισσότερη ασφάλεια είναι το paypal, όχι ηλεκτρονική απεικόνιση της κάρτας σου.
jimys_salonika Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Όχι. Διαμεσολαβητής για περισσότερη ασφάλεια είναι το paypal, όχι ηλεκτρονική απεικόνιση της κάρτας σου. και το paypal balance τότε τι απεικονίζει?..δλδ ρε παιδί μου, εάν θελήσω να κάνω μια αγορά στο ebay ή να παίξω κανένα στοίχημα (όπως λέω στον τίτλο) μέσω paypal, θα μπορέσω εφ' όσον εμφανίζει balance 0.00€?
g_alkis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Όσο έχεις λεφτά στην κάρτα, αγορές θα μπορείς να κάνεις. Το balance άλλο πράγμα απεικονίζει και αν δεν πουλάς ή δεν σου στείλει κάποιος χρήματα πάντα 0 θα δείχνει. Διάβασε περισσότερο στο φόρουμ για το paypal και θα λυθούν οι απορίες σου.
jimys_salonika Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Όσο έχεις λεφτά στην κάρτα, αγορές θα μπορείς να κάνεις. Το balance άλλο πράγμα απεικονίζει και αν δεν πουλάς ή δεν σου στείλει κάποιος χρήματα πάντα 0 θα δείχνει. Διάβασε περισσότερο στο φόρουμ για το paypal και θα λυθούν οι απορίες σου. το χα ψάξει κ επειδή δεν λύθηκαν, κατέληξα και πάλι εδώ...ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.