jordaninio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 παιδια γεια σας..εδω και μερες προσπαθω να εγκαταστησω στο λαπτοπ μου το empire earth 2.το κανω εγκατασταση και οταν παταω το εικονιδιο για να παιξω ξεκιναει η οθονη εναρξης και πριν μπει στο μενου ελαχιστοποιειται και μετα οταν το ξανανοιγω παλι ξαναελαχιστοποιειται..δοκιμασα και το empire earth 1 και παλι το ιδιο μου κανει..τι λετε να φταιει?το λαπτοπ ειναι ολοκαινουργιο sony vaio και εχω παιξει πιο βαρια παιχνιδια οπως το fm2012.μηπως φταινε τα windows 7?
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Στο εικονίδιο του παιχνιδιού κάνε δεξί κλικ πάνε ιδιότητες και στην καρτέλα συμβατότητα βάλε XP. Αν φταίνε τα win7 έτσι ίσως να τρέξει. Ενδέχεται να φταίει και το directX τα 7 έχουν μεν ενσωματωμένα τα 11 αλλά μερικά παλιά παιχνίδια θέλουν να περάσεις και τα DirectX 9.
jordaninio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 στο empire earth 1 εκει π φορτωνει κανει εναν ηχο και με πεταει εξω και λεει τα windows εντοπισαν ενα προβλημα..
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το έτρεξες με συμβατότητα; Τι μήνυμα βγάζει ακριβώς,μπας και λέει κάτι χρήσιμο; Στην έσχατη μπορείς να το τρέξεις μέσου XPmode ή άλλου virtual machine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.