Προς το περιεχόμενο

Sneaker maniac...

laokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και εχω να μπω αιωνες σχεδον...ανοιγω αυτο το θεμα σε αυτο το φορουμ γιατι ειναι το πιο μεγαλο και ζωντανο απο χρηστες που ξερω...Ελπιζω να μην φανει πολυ ασχετο...Εδω και κανενα χρονο ειπα να κανω τη λατρεια μου στα sneakers πιο εμπεριστατωμενη και συλλεγω κυριως jordans αλλα και οτι μου καθεται καλα...Ανοιγω αυτο το θεμα κυριως για να δω αν υπαρχουν συν...ασθενεις και να ανταλλαξουμε αποψεις για διαφορα σαιτ με sneakers ελληνικα και ξενα..Ακομη γιατι προκυπτουν ευκαιριες σε μικρα μαγαζια οπως π.χ. στο f.outlet στο φαληρο που παιζουν τα ajf-4(air jordan fusion 4) με 50 ευρω....!Και ενα μαγαζι στην Ν.Σμυρνη που βρηκα τα 11 σε coolgrey χρωμα με 196,τα εχει και το shoppingtown με 160 αλλα οχι στο νουμερο μου.Τετοιες ευκαιριες και τετοια μικρα μαγαζια με σπανια sneakers ψαχνω ελπιζω να ειναι κανεις ομοιδεατης εδω..και υπαρχει και το phatsoles,εχει και αναλογο blog με μαγαζι στη γλυφαδα...ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση ολο αυτο...απλα δινω τις πληροφοριες μου...anyways ελπιζω να μην κουρασα ουτε να μαι τοσο εκτος φορουμ...ενα καλο φορουμ για sneakers ειναι το niketalk που εχει τα παντα αλλα ειναι αμερικανικο και ta delivery σκοτωνουν..αν υπαρχει και καποιο ελληνικο φορουμ σνικεραδικο παρακαλω ενημερωστε με να μην ζαλιζω την αγαπημενη μας αυπνια.gr...θενκς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...