CaptainHog Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 γεια και παλι!! θελω να νοικιασω μια τηλεοραση lcd για ενα και μονο βραδυ.που μπορω να ρωτησω ?? μην πειτε να παρω την δικια μου γιατι δεν λεει να βγαζω την επιτοιχια βαση...
pournaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 γεια και παλι!! θελω να νοικιασω μια τηλεοραση lcd για ενα και μονο βραδυ.που μπορω να ρωτησω ?? μην πειτε να παρω την δικια μου γιατι δεν λεει να βγαζω την επιτοιχια βαση... Για δοκιμασε dvd clubs που νοικιαζουν και παιγνιδια (ξερεις ps3 κλπ).
Haldol Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι είναι διαδικασία να τη βγάλεις από τη βάση; Στη δικιά μου βάση η τηλεόραση μπαίνει κουμπωτή, τη βγάζεις και τη βάζεις αμέσως (αν μπορείς να τη σηκώσεις φυσικά ).
CaptainHog Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ναι.ειναι με αρθρωσεις και ειναι μυστηρια βασικα την θελω για ενα παρτυ που θα κανουμε και θελω να προβαλω καποια βιντεο.σαββατο βραδυ την θελω κυριακη πρωι (που λεει ο λογος πρωι )πισω
Haldol Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα. Σ' αυτή την περίπτωση εγώ θα κοιτούσα να κάνω τη δουλειά μέσω φίλου. Δε μπορεί, δε θα σου δανείσει ένας την τηλεόρασή του; Λογικά πιο εύκολα θα βρεις έτσι παρά μέσω καταστημάτων.
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Κανέναν φίλο/γνωστό δεν έχεις; Που θα έρθει και αυτός στο πάρτυ; Για να μη ξεκουμπώνεις τη δικιά σου από τα τούβλα; Μάλιστα. Σ' αυτή την περίπτωση εγώ θα κοιτούσα να κάνω τη δουλειά μέσω φίλου. Δε μπορεί, δε θα σου δανείσει ένας την τηλεόρασή του; Λογικά πιο εύκολα θα βρεις έτσι παρά μέσω καταστημάτων. Στα λόγια σου έρχομαι. Τώρα είδα το πόστ σου.
CaptainHog Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 επειδη ολοι μενουν μακρια δεν προκειται να φερει κανεις την δικια του τηλεοραση....με βλεπω να κουβαλαω την δικια μου
kage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 googlare το θα βρεις καμμια 10αρια σιγουρα... π.χ. λογικα εχουν και αυτοι http://gofeedback.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.