Προς το περιεχόμενο

Προβλημα.. Τηλεόραση με θύρα usb

NikitasTerror

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας παρακαλω βοηθηστε με..Εχω μια τηλεοραση LG 19HL2000 και εχει απο πισω μια θυρα usb που λεει for service only.Σε ενα αλλο φορρουμ ονοματι Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους διαβασα πως η τηλεοραση μου παιζει τανιες απο το usb αλλα χρειαζεται ξεκλειδωμα...Σε ενα αλλο site διαβασα πως πρεπει να πατησω για μερικα δευτερολεπτα οκ απο το τηλεκοντρολ ταυτοχρονα με το οκ απο τη τηλεοραση για να βγει ενα μενου.Προσπαθησα αλλα δεν μου βγηκε τιποτα ...Ουτε καν ανταποκριθηκε...Μηπως γνωριζεται ποιο ειναι το προβλημα..Μηπως πρεπει να κανω κατι πριν τα Ok? Αμα ξερετε κατι βοηθηστε..Γιατι τωρα με την οικονομικη κριση ποιος αγοραζει dvd players με usb θυρα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τη version σου αλλά λογικά με το universal fully 8 θα δουλέψει. Δες το ποστ μου. Σε ποιά πόλη είσαι;

Επίσης, υποθέτω ότι εννοείς την 19LH2000, σωστά;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τη version σου αλλά λογικά με το universal fully 8 θα δουλέψει. Δες το ποστ μου. Σε ποιά πόλη είσαι;

Επίσης, υποθέτω ότι εννοείς την 19LH2000, σωστά;

Σωστα αυτη ακριβως ειναι η μαρκα μου.Αλλα μηπως γνωριζεις πως να το κανω με αυτο το τηλεχειρηστηριο..?Και κατι αλλο ! Εσυ ελησες το προβλημα με τη δικη σου τηλεοραση? Αν ναι.. πως?

Δημοσ.

Σου έχω ήδη βάλει λινκ από τα ποστ μου στο άλλο θέμα, αν διαβάσεις τη σελίδα με τα ποστς αναφέρεται αναλυτικά η διαδικασία. Με το τηλεκοντρόλ μου πήρε λιγότερο από 2 λεπτά. Απλά να ξέρεις ότι έχω άλλο μοντέλο LG και άλλο firmware, αλλά το μοντέλο σου αναφέθηκε στο θέμα εκείνο ότι ξεκλειδώνει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...