giannis83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, επειδη εχω κανει αλλαγη του index.php που ετρεχε το site μου σε .html αλλα χρησιμοποιω FastCGI application στον linux server, μηπως θα ηταν καλυτερα να το μετατρεψω σε apache module? και γενικα τι ειναι καλυτερο, να τρεχει σε apache η σε FastCGI?
defacer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αν ο server τρέχει μόνο δικό σου κώδικα και ο Apache δεν έχει 70 modules φορτωμένα ενώ ταυτόχρονα σερβίρει και πολύ static content, κάνε ο,τι σε βολεύει περισσότερο. Αν τρέχεις κώδικα τρίτων, με FCGI είναι ευκολότερα τα πράγματα για να εξασφαλίσεις ότι ο ένας δε θα μπορεί να πειράξει τον κώδικα του άλλου. Aν έχεις πολλά modules, με FCGI τα processes που σερβίρουν static content δε θα χρειάζεται να φορτώσουν όλα αυτά τα modules οπότε θα μπορούσες να έχεις χαμηλότερη κατανάλωση RAM. Γενικά πάντως εκτός κι αν κάνεις hosting επαγγελματικά δε νομίζω πως θα σ' αγγίξουν τα παραπάνω. (Αν πάλι κάνεις hosting επαγγελματικά και ρωτάς εδώ για συμβουλές... )
giannis83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 οχι, δεν κανω hosting επαγγελματικα!!! μια συμβουλη ηθελα... η εταιρια που φιλοξενει την ιστοσελιδα μου μου προτεινε να αφησω το FastCGI για να τρεχει με δικαιωματα του FTP χρηστη και οχι ως apache!! απλα ρωτησα γιατι δεν ειμαι σιγουρος για την αλλαγη που εκανα απο index.php σε .html μηπως ειναι καλυτερα να το λειτουργω ως apache.. μαλλον δεν εχει και πολυ σχεση απ οτι φανταζομαι, ευχαριστω παντως!
Themis-T Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 CGI & FastCGI έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Προτείνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.