Προς το περιεχόμενο

αφαίρεση έντονου φλας

effie_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τράβηξα μια φωτογραφία με την μηχανή μόνο που το φλας χτυπάει πολύ(ασπρίζει την εικόνα) και θέλω να το αφαιρέσω αλλά δεν ξέρω καταρχήν αν γίνεται και πώς. Έχω το photoscape και το photoshop CS4. Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;;

Δημοσ.

Κατέβασε το irfanview ελεύθερο είναι,πάνε στο μενού image και εκεί έχεις δυο επιλογές για αυτό που θες Auto adjust colors ή Collor corection το πρώτο προσπαθεί αυτόματα να βρει τα ποιο κατάλληλα επίπεδα φωτισμού με το δεύτερο μπορείς να δοκιμάσεις να την αλλάξεις όπως εσύ θέλεις. (Τα ίδια νομίζω έχει και το photoshop)

Δημοσ.
Έχω το photoshop CS4.

Menu > Image > Adjustment > παίζεις με το Levels ή το Exposure ή το Shadows/Higlights.

Αν είναι μονο συγκεκριμένες περιοχές που έχουν πρόβλημα έντονων αντιθέσεων τότε σε ενδιαφέρει το Levels (δοκίμασε να πατήσεις το auto, μήπως σε ικανοποιεί η διόρθωση).

Αν είναι συνολική η ασπρίλα, δηλαδή έχουμε γενική υπερέκθεση στο φως, δες το Exposure.

Αν υπάρχουν σκούρες περιοχές που θες να ανεβάσεις και πολύ φωτεινές που θες να κατεβάσεις, δες Shadows/Higlights.

Πειραματίσου.

Προπόνα το. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...