Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το θέμα είναι ότι με νερό ΔΕΝ φεύγουν οι δαχτυλιές.. Μακριά από Azax διότι θα θολώσει η εικόνα και QQ.
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Φεύγουν, απλά ίσως θέλει περισσότερο κόπο.
guido Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο http://www.msystems.gr/index.php?category=3441&product=11647 τώρα αν είναι καλό ή θα μου την μαμήσει δεν ξέρω..
santana99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 τσακωσα τις προαλλες τη μανα μου να παει να την καθαρισει με azax τι να πω και εγώ που την είχα πιάσει να σκουπίζει την προηγούμενη οθόνη μου με το βουρτσοειδές της σκούπας!!! :mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Aγοράζεις πανάκια μικροινών (Microfiber) τα οποία πωλούνται σε καταστήματα με είδη καθαρισμού για το σπίτι καθώς και σε σουπερμάρκετς, στα Jumbo κλπ. Τα βρέχεις με νερό, τα στίβεις καλά και καθαρίζεις την οθόνη σου καθώς και οτιδήποτε άλλο θέλεις (πληκτρολόγιο, mouse, Case, γραφείο, κλπ). Καθαρίζουν τέλεια χωρίς να αφήνουν ίχνη. Όταν λερωθούν πολύ τα πετάς στο πλυντήριο και γίνονται καινούργια. Εγγύηση στο καθάρισμα. Μακριά απο χημικά, δεν υπάρχει λόγος. μαγεία, καθάρισα ότι οθόνη και τηλεόραση υπάρχει στο σπίτι με αυτά, ακόμα δεν πιστεύω πόσο καλή δουλειά κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα