johnrock1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Επειδη απο οτι εχω καταλαβει ολο το site εχει αφτην την οθονι μπορειτε να μου πειτε εναν τροπο για να την καθαρισω;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 με τον ίδιο τρόπο που καθαρίζουμε άλλες οθόνες, κάνε ένα search υπάρχουν άπειρα topics...
johnrock1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 με τον ίδιο τρόπο που καθαρίζουμε άλλες οθόνες, κάνε ένα search υπάρχουν άπειρα topics... αυτο ειναι καλο???? http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Screen-Keyboard-Cleaning-250Ml-Fluid-KF04502B.htm
Sarandis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 τσακωσα τις προαλλες τη μανα μου να παει να την καθαρισει με azax
lionheart75 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Aγοράζεις πανάκια μικροινών (Microfiber) τα οποία πωλούνται σε καταστήματα με είδη καθαρισμού για το σπίτι καθώς και σε σουπερμάρκετς, στα Jumbo κλπ. Τα βρέχεις με νερό, τα στίβεις καλά και καθαρίζεις την οθόνη σου καθώς και οτιδήποτε άλλο θέλεις (πληκτρολόγιο, mouse, Case, γραφείο, κλπ). Καθαρίζουν τέλεια χωρίς να αφήνουν ίχνη. Όταν λερωθούν πολύ τα πετάς στο πλυντήριο και γίνονται καινούργια. Εγγύηση στο καθάρισμα. Μακριά απο χημικά, δεν υπάρχει λόγος.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 τσακωσα τις προαλλες τη μανα μου να παει να την καθαρισει με azax
Sarandis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 το εσωσα, no worries με πανακι και νερο, καλυτερο καθαρισμα ever.
Ntinaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 τσακωσα τις προαλλες τη μανα μου να παει να την καθαρισει με azax http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSd6tV1z9NpyLQ4XRt6car88zL5SqoFqDdNOHRx3EnQ8uXBAH0IoYvIGeGI
bosei Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 τσακωσα τις προαλλες τη μανα μου να παει να την καθαρισει με azax Τί πρόβλημα υπάρχει? Εδώ και 2 χρόνια καθαρίζω με azax (βάζω ένα φςςςς σε ένα κίτρινο χαρτί κουζίνας και αρχίζω το καθάρισμα (χαχα δεν ξέρω να το περιγράψω)) και πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει...
jimex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γιατί τι έχει πάνω η οθόνη για να χρειάζεται και καθάρισμα με azax; Ένα πανάκι με μικροΐνες ή οτιδήποτε που να μην χαράζει και κυρίως να μην αφήνει χνούδι, γιατί στην ουσία χειρότερα θα την κάνεις, λίγο βρεγμένο και είναι υπερ αρκετό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα