Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη απο οτι εχω καταλαβει ολο το site εχει αφτην την οθονι μπορειτε να μου πειτε εναν τροπο για να την καθαρισω;;;; :-D :huh:

• Super Moderators
Δημοσ.

με τον ίδιο τρόπο που καθαρίζουμε άλλες οθόνες, κάνε ένα search υπάρχουν άπειρα topics...

Δημοσ.

Aγοράζεις πανάκια μικροινών (Microfiber) τα οποία πωλούνται σε καταστήματα με είδη καθαρισμού για το σπίτι καθώς και σε σουπερμάρκετς, στα Jumbo κλπ. Τα βρέχεις με νερό, τα στίβεις καλά και καθαρίζεις την οθόνη σου καθώς και οτιδήποτε άλλο θέλεις (πληκτρολόγιο, mouse, Case, γραφείο, κλπ). Καθαρίζουν τέλεια χωρίς να αφήνουν ίχνη. Όταν λερωθούν πολύ τα πετάς στο πλυντήριο και γίνονται καινούργια.

Εγγύηση στο καθάρισμα. Μακριά απο χημικά, δεν υπάρχει λόγος. ;)

Δημοσ.

τσακωσα τις προαλλες τη μανα μου να παει να την καθαρισει με azax :fear:

Τί πρόβλημα υπάρχει? Εδώ και 2 χρόνια καθαρίζω με azax (βάζω ένα φςςςς σε ένα κίτρινο χαρτί κουζίνας και αρχίζω το καθάρισμα (χαχα δεν ξέρω να το περιγράψω)) και πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει...

Δημοσ.

Γιατί τι έχει πάνω η οθόνη για να χρειάζεται και καθάρισμα με azax; Ένα πανάκι με μικροΐνες ή οτιδήποτε που να μην χαράζει και κυρίως να μην αφήνει χνούδι, γιατί στην ουσία χειρότερα θα την κάνεις, λίγο βρεγμένο και είναι υπερ αρκετό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...