Fidelio Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Αναγνωρίζει ότι DVD και να βάλω οπότε και το παίζει ,αλλά όταν βάζω data cd και πατάω εξερεύνηση δεν το διαβάζει και μου λέει οτί είναι άδειο;;;; ...Έχω δύο σκληρούς , ο ένας δεν έχει λειτουργικό και τον χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό μέσο και δύο cd-rom , DVD & CD-R , ποιά είναι η ποιό σωστή τοποθέτηση , master -slave κ.τ.λ. ; ευχαριστώ...
steliosdj Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2003 primary master > diskos me leitoyrgiko secondary master > h syskeyh me to megalytero dma mode genika se master/slave prepei na bazeis master ayto me to megalytero mode. sto slave bale oti menei ... .... kai prosoxh sta kalwdia na kalyptoyn to mode poy einai oi syskeyes soy !
Fidelio Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 [παράθεση]Fidelio said: Αναγνωρίζει ότι DVD και να βάλω οπότε και το παίζει ,αλλά όταν βάζω data cd και πατάω εξερεύνηση δεν το διαβάζει και μου λέει οτί είναι άδειο;;;; [/παράθεση] ...άλλη μια φορά... :smirk:
angelob7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Το πρόβλημα σου δεν είναι πως θα το συνδέσεις.Δοκίμασε να αναβαθμίσης το firmware μήπως και λυθούν τα προβληματά σου.
Fidelio Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Για γίνω ποιό κατανοητός : Το DVD rom μου παίζει μόνο DVD και δεν διαβάζει data cd's , καθώς και audio's ,τι μπορεί να συμβαίνει ;
trv Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 mi to psaxneis poli poli more, an einai stin eggiisi pigene alla3e to
Fidelio Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Δυστηχώς δεν είναι , μάλλον θα πάω για καινούριο....
Fidelio Δημοσ. 14 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2003 Να με "συμπαθάτε" που το ξαναφέρνω και πάλι μπροστά , είναι η τελευταια φορά: Το DVD rom μου παίζει μόνο DVD και δεν διαβάζει data cd's , καθώς και audio's ,τι μπορεί να συμβαίνει ; Διορθώνεται; Συγώμη και πάλι....
accipio Δημοσ. 14 Μαΐου 2003 Δημοσ. 14 Μαΐου 2003 Ίσως η ακτίνα laser που χρησιμοποιείται για την ανάγνωση των cd να τα έχει ψιλοπαίξει, οπότε πας αναγκαστικά για καινούριο, μια και δεν νομίζω ότι τέτοια βλάβη επισκευάζεται.
Fidelio Δημοσ. 14 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2003 ...ωστόσο τα dvd τα διαβάζει κανονικά και μάλιστα σήμερα έκανα rip σε ένα για να φτιάξω ένα Divx..??? Καλώς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.