Προς το περιεχόμενο

DVD-ROM πρόβλημα .

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναγνωρίζει ότι DVD και να βάλω οπότε και το παίζει ,αλλά όταν βάζω data cd και πατάω εξερεύνηση δεν το διαβάζει και μου λέει οτί είναι άδειο;;;; :confused:

...Έχω δύο σκληρούς , ο ένας δεν έχει λειτουργικό και τον χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό μέσο και δύο cd-rom , DVD & CD-R , ποιά είναι η ποιό σωστή τοποθέτηση , master -slave κ.τ.λ. ;

ευχαριστώ... B)

Δημοσ.

primary master > diskos me leitoyrgiko

secondary master > h syskeyh me to megalytero dma mode

genika se master/slave prepei na bazeis master ayto me to megalytero mode.

sto slave bale oti menei ...

.... kai prosoxh sta kalwdia na kalyptoyn to mode poy einai oi syskeyes soy !

Δημοσ.

[παράθεση]Fidelio

said:

Αναγνωρίζει ότι DVD και να βάλω οπότε και το παίζει ,αλλά όταν βάζω data cd και πατάω εξερεύνηση δεν το διαβάζει και μου λέει οτί είναι άδειο;;;; :confused: [/παράθεση]

...άλλη μια φορά... :smirk:

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου δεν είναι πως θα το συνδέσεις.Δοκίμασε να αναβαθμίσης το firmware μήπως και λυθούν τα προβληματά σου.

Δημοσ.

Για γίνω ποιό κατανοητός : Το DVD rom μου παίζει μόνο DVD και δεν διαβάζει data cd's , καθώς και audio's ,τι μπορεί να συμβαίνει ;

Δημοσ.

Να με "συμπαθάτε" που το ξαναφέρνω και πάλι μπροστά , είναι η τελευταια φορά:

Το DVD rom μου παίζει μόνο DVD και δεν διαβάζει data cd's , καθώς και audio's ,τι μπορεί να συμβαίνει ;

Διορθώνεται;

Συγώμη και πάλι....

Δημοσ.

Ίσως η ακτίνα laser που χρησιμοποιείται για την ανάγνωση των cd να τα έχει ψιλοπαίξει, οπότε πας αναγκαστικά για καινούριο, μια και δεν νομίζω ότι τέτοια βλάβη επισκευάζεται.

Δημοσ.

...ωστόσο τα dvd τα διαβάζει κανονικά και μάλιστα σήμερα έκανα rip σε ένα για να φτιάξω ένα Divx..???

Καλώς ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...