Xaralambos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! έχω το εξής πρόβλημα : έχω προσθέσει στο σάιτ μου ένα facebooklike box (το σάιτ είναι σε joomla) και παρατήρησα ότι όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο facebook και μπεί στο σάιτ στη θέση του likebox εμφανίζεται αυτό το μήνυμα : Σταματήστε να μεταφράζετε τις μαλακιες του Facebook, αυτοι παίρνουν λεφτά και εσεις τίποτα. ενώ όταν δεν έιναι κάποιος συνδεδεμένος δουλεύει κανονικά..
παπι Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! έχω το εξής πρόβλημα : έχω προσθέσει στο σάιτ μου ένα facebooklike box (το σάιτ είναι σε joomla) και παρατήρησα ότι όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο facebook και μπεί στο σάιτ στη θέση του likebox εμφανίζεται αυτό το μήνυμα : Σταματήστε να μεταφράζετε τις μαλακιες του Facebook, αυτοι παίρνουν λεφτά και εσεις τίποτα. ενώ όταν δεν έιναι κάποιος συνδεδεμένος δουλεύει κανονικά.. Screenshot plzzzzzzz
Xaralambos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 αν και υποψιάζομαι ότι πρέπει να φταίει που στο συγκεκριμένο account έχω απενεργοποιήσει τις εφαρμογές.. γιατί δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο τόσες μέρες που το έχω στο σάιτ..
παπι Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 χαχα λολ. Παντος εγω που μπηκα δεν ειδα τιποτα τετοιο εδιτ εχεις πιο σοβαρο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.