NiKoS WSN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας, Προσπαθώ να φτιάξω σε wordpress μία σελίδα όπου: θα κάνει κάποιος λογαριασμό και θα μπορεί να ανεβάσει μία φωτογραφία (ως mail να έρχεται όχι να φορτώνεται στην σελίδα επί τόπου). Μετά οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες και να ψηφίζουν ποια τους αρέσει! Τέλος η κάθε φωτογραφία ανάλογα με τους ψήφους τόσα points θα παίρνει ο χρήστης που την ανέβασε! Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να κάνω μία σελίδα, που ο εγγεγραμμένος χρήστης θα μπορεί να ανεβάσει την φωτογραφία και πως θα γίνει να φτιάξω ένα δυναμικό σύστημα κατάταξης χρηστών! Για το photo album και για το vote system θα βάλω λογικά modules (έχετε να μου προτείνεται κάποιο)! ΥΓ. Μήπως βόλευε περισσότερο το joomla για αυτό το Project;
alexitsios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 niko αυτό που ουσιαστικά θέλεις είναι κάτι σαν directory και σίγουρα το wordpress δεν σου κάνει. Για την ακρίβεια ακόμη και για joomla δεν ξέρω αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα plugins. Γεια σας, Προσπαθώ να φτιάξω σε wordpress μία σελίδα όπου: θα κάνει κάποιος λογαριασμό και θα μπορεί να ανεβάσει μία φωτογραφία (ως mail να έρχεται όχι να φορτώνεται στην σελίδα επί τόπου). Μετά οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες και να ψηφίζουν ποια τους αρέσει! Τέλος η κάθε φωτογραφία ανάλογα με τους ψήφους τόσα points θα παίρνει ο χρήστης που την ανέβασε! Σε αυτό θα μπορούσες σε πρώτη φάση να έχεις μία φόρμα καταχώρησης και να σου έρχονται οι πληροφορίες στο email σου. Μετά όμως θα έπρεπε εσύ χειροκίνητα να περνάς το post. Αυτό που θα σε βόλευε εδώ είναι να γίνονται subscribers οι χρήστες και να postaroun την εικόνα τους ή το κείμενο τους και εσύ να το εγκρίνεις. Βέβαια αν θέλεις μόνο για εικόνες, ίσως να σε βόλευε να κάνεις κάτι με custom posts. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να κάνω μία σελίδα, που ο εγγεγραμμένος χρήστης θα μπορεί να ανεβάσει την φωτογραφία και πως θα γίνει να φτιάξω ένα δυναμικό σύστημα κατάταξης χρηστών! Για αυτό υπήρχε ένα plugin, το vote it up, αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν λειτουργούσε σωστά. Εάν θέλεις να εμφανίζονται τα καλύτερα posts πιο ψηλά, τότε σίγουρα χρειάζεται να το πειράξεις και άρα χρειάζεσαι γνώσεις php. Κάποιος έκανε κάποια προσπάθεια και μπορείς να δεις εδώ περισσότερες λεπτομέρειες: http://wordpress.org/support/topic/plugin-vote-it-up-show-top-voted-post-in-index-page
NiKoS WSN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 niko αυτό που ουσιαστικά θέλεις είναι κάτι σαν directory και σίγουρα το wordpress δεν σου κάνει. Για την ακρίβεια ακόμη και για joomla δεν ξέρω αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα plugins. Σε αυτό θα μπορούσες σε πρώτη φάση να έχεις μία φόρμα καταχώρησης και να σου έρχονται οι πληροφορίες στο email σου. Μετά όμως θα έπρεπε εσύ χειροκίνητα να περνάς το post. Αυτό που θα σε βόλευε εδώ είναι να γίνονται subscribers οι χρήστες και να postaroun την εικόνα τους ή το κείμενο τους και εσύ να το εγκρίνεις. Βέβαια αν θέλεις μόνο για εικόνες, ίσως να σε βόλευε να κάνεις κάτι με custom posts. Για αυτό υπήρχε ένα plugin, το vote it up, αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν λειτουργούσε σωστά. Εάν θέλεις να εμφανίζονται τα καλύτερα posts πιο ψηλά, τότε σίγουρα χρειάζεται να το πειράξεις και άρα χρειάζεσαι γνώσεις php. Κάποιος έκανε κάποια προσπάθεια και μπορείς να δεις εδώ περισσότερες λεπτομέρειες: http://wordpress.org/support/topic/plugin-vote-it-up-show-top-voted-post-in-index-page Όταν δω έναν κώδικα σε php μπορώ να τον πειράξω αλλά δεν μπορώ να κάτσω να τον γράψω μόνος μου είμαι στην αρχή ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.