DJJordan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα έχω ένα pc pentium 3 με windows xp το οποίο χρησημοποιώ ως fax, έχω πάνω ένα παλιό modem αλλά δεν είναι pci, είναι σε μιά άλλη μεγαλύτερη θύρα (δεν ξέρω πως λέγεται) αλλά ο υπολογιστής την αναγνωρίζει σαν COM2, το πρόβλημα είναι πως μετά από format η θύρα COM2 δεν υπάρχει πουθενά, δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση θύρας COM και εγκαταστάθηκε ως COM3, οπότε πήγα στις ιδιότητες της θύρας COM1 από τη διαχείρηση υλικού και την "βάφτισα" COM2 προσέχοντας να μην υπάρχει κάποια διένεξη, εγκατέστησα το modem, αναγνωρίστηκε πράγματι τοποθετημένο στην COM2 αλλά δεν λειτουργεί, ούτε τα διαγνωστικά ούτε τίποτα
terminal_hell Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σαν COM3 δεν επαιζε? Γιατι η COM1 και η COM2 ειναι οι δυο σειριακες θυρες που εχει το pc στο πισω μερος (η μηπως εχει μια μονο?). Οποτε, σωστα οι drivers "εφτιαξαν" την COM3. Απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση δοκιμασες? Και ασ'το να παει σε οποια COM θελει...
DJJordan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 βασικά απαιτεί COM2 αλλά έχει κάτι jumper πάνω στο modem για επιλογή COM1/COM2/COM3/COM4 τα οποία παλιότερα τα ειχα δοκιμάσει και δούλευε μόνο σε COM2, τις φυσικές COM τις έχω απενεργοποιήσει από bios
terminal_hell Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μην κολλας παντως σε ποια COM θα κατσει. Εγκατεστησε το παλι και ας κατσει σε οποια θελει.
DJJordan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 τελικά δοκίμασα να τοποθετήσω το μόντεμ σε άλλη θύρα και το είδε κανονικά σε COM1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.