Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Wifi σε Acer 5951G

antstyl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα καινουργιο laptop acer 5951G το οποίο έχει το εξής πρόβλημα με το wifi.

Ανάλογα με το σε τι θέση είναι η οθόνη πιάνει και διαφορετική μέγιστη ταχύτητα (μέσω internet speed tests).

Έχω κάνει άπειρες δοκιμές και μόνο σε συγκεκριμένες γωνίες πιάνει την κανονική ταχύτητα που πιάνει το άλλο μου laptop. Έχω την εντύπωση ότι η κεραία για το wifi σε αυτό το laptop είναι πάνω στην οθόνη στο πίσω μέρος πάνω και επηρεάζεται από αυτό,αλλά είναι δυνατόν να έχει τόσες μεγάλες αποκλίσεις?

κάποια βοήθεια με αυτό?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα καινουργιο laptop acer 5951G το οποίο έχει το εξής πρόβλημα με το wifi.

Ανάλογα με το σε τι θέση είναι η οθόνη πιάνει και διαφορετική μέγιστη ταχύτητα (μέσω internet speed tests).

Έχω κάνει άπειρες δοκιμές και μόνο σε συγκεκριμένες γωνίες πιάνει την κανονική ταχύτητα που πιάνει το άλλο μου laptop. Έχω την εντύπωση ότι η κεραία για το wifi σε αυτό το laptop είναι πάνω στην οθόνη στο πίσω μέρος πάνω και επηρεάζεται από αυτό,αλλά είναι δυνατόν να έχει τόσες μεγάλες αποκλίσεις?

κάποια βοήθεια με αυτό?

Ευχαριστώ.

Όντως στους περισσότερους φορητούς η κεραία είναι στο πίσω μέρος της οθόνης.

Εάν κατάλαβα σωστά, την ταχύτητα της έχεις ελέγξει με "Internet Speed Tests", δηλαδή απο ιστοσελίδες που κάνουν μέτρηση του εύρος της γραμμής σου, σωστά;

Άλλο αυτό, και άλλο η ταχύτητα σύνδεσης και ισχύς σήματος της σύνδεσης του φορητού και και του modem σου. Σε αυτό θα πρέπει να επικεντροθείς.

Εάν δεν κάνω λάθος, ο συγκεκριμένος φορητός έχει κάρτα δυκτίου N. Θα πρότεινα να ρυθμίσεις το router να παίξει μόνο σε "b", για μικρότερη ταχύτητα και ισχυρότερο σήμα.

Δημοσ.

Ναι σωστά με αυτά τα test το έχω δοκιμάσει αλλά και κατεβάζοντας δοκιμαστικά μεγάλα αρχεία, όπου παρατηρώ ότι π.χ. σε κάποια θέση Α πιάνει μια ταχύτητα σταθερή π.χ. 100 Kb/sec και μόλις την κουνήσω αρχίζει και ανεβαίνει και στην συνέχεια αν ξανακουνήσω την οθόνη αρχίζει να μειώνεται.

Η ταχύτητα του router είναι περίπου στα 12000Kbps και σε άλλο laptop που έχω η ταχύτητα είναι πάντα σταθερή και αντίστοιχη του router.

θα το δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινες, ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...