DJJordan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα έπειτα από format σε σύστημα athlon x2 και εγκατάσταση windows 7 x64 αντιμετοπίζω ένα μάλλον σοβαρό πρόβλημα, δεν έχω ήχο κυρίως σε ταινίες με format ήχου AC3 και κανονικά DVD, έχω κάνει πολύ προσεχτική εγκατάσταση windows, κάρτας ήχου, codecs κλπ ώστε να παίζουν όλα σωστά, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να διορθόσω αυτό το πρόβλημα
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή γενικά έχεις ήχο και μόνο σε ac3 και dolby σου βγάζει πρόβλημα; Τότε ή δεν έχεις περάσει (σωστά) codec ή από την διαχείριση ήχου ,της κάρτας γραφικών και όχι του συστήματος,πρέπει να ορίσεις σωστά την έξοδο ήχου σύμφωνα με τα ηχεία που έχεις.
DJJordan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 οκ το βρήκα, ενώ είχα ενεργοποιήσει το ac3 filter στο k lite codec για κάποιο λόγο απενεργοποιήθηκε, μάλλον επειδή στα 64bit πρέπει να βάζω και τα 2 k lite το χ86 και το χ64 και η εγκατάσταση του δεύτερου αναίρεσε τις ρυθμίσεις του πρώτου κατά την εγκατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.