Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωριζει τον gf 210

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω εναν δευτερο υπολογιστη ,απλα και μονο για εφαρμογες γραφειου[του απτερα μοιυ ειναι να πω την αληθεια]

Ειναι ο dell optiplex 240

Το θεμα ειναι οτι πηρα μια καρτα γραφικων απλη,ωστε να μπορω να βαλω 2 οθονες πανω στο pc .Ανοιξα το κουτι λοιπον ,και ειδα οτι η καρτα δεν χωραει[εβρισκε στο κατω μερος],οποτε πηρα και εκοψα το κατω μερος της καρτας [μονο το σιδερακι που εξειχε,δεν εκοψα ουτε ανταπτορες,ουτε καλωδια ,ουτε τιποτα]ωστε αν χωρεσει.Τελικα χωρεσε,ανοιξα το pc και απο εκει και περα προβληματα.Ενω εμπαινα κανονικα στα windows ,με το που εβαλα την καρτα ,οταν μηγαινε να μποταρει τα windows ,στο λογκο windows xp εκανε restart,και μετα μου εβγαζε σαν μυνυημα να αλλαξω την ωρα μεσα απο τα bios ,και αν συνεχισει να μου βγαζει το μυνημα αυτο να αλλαξω την μπαταρια της mobo.Τελικα συνεχισε να το κανει αυτο[αν και εγω ειχα αφαιρεσει την καρτα]και ξαναεκανε φορματ ,χωρις την καρτα πανω.Με το που τελειωσα το φορματ,τοποθετησα την καρτουλα πανω ,τα windows ανοιξαν κανονικα,αλλλα βαζοντας τους drivers ,με το που παταω install μου βγαζει μυνημα οτι δεν βρησκει καποιο hardware στο pc που να παιρνει αυτους τους drivers[ακουμπησα την καρτα να δω αν λειουργει ,και ηταν ζεστη,λειτουργουσε δηαλδη].Τι μπορει να φταει?Επανεκινησεις δοκιμασα ,ακομα μεσα απο τα devices μου εχει δυο vga [τα οποια δεν τα εχει δει,αλλα δεν λεει να διαβασει τους drivers],νεους drivers κατεβασα αλλα δεν λεει να τους δεχτει..

ΤΙ αλλο μπορω να κανω?

Αν θελετε εχω καποιες φωτο ,απο το κουτι και απο την καρτα να βαλω ,αν και δεβ νομιζω οτι χρειαζονται..

σορρυ για τις τεραστεις φωτο,απο το ihpone ειναι τραβηγμενες..

post-125473-0-68864800-1318071142_thumb.jpg

post-125473-0-10038300-1318071149_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να βάλεις δυο κάρτες γραφικών πρέπει να της κανείς CF η SLI εσύ άπλα έβαλες επάνω μια ακόμη κάρτα γραφικών χωρείς να της συνδέσεις μαζί .

Μπορεί και να γίνεται και χωρείς CF η SLI δεν το ξέρω 100% άλλα δεν νομίζω

Δημοσ.

Μια εχει επανω,η αλλη ειναι της μητρικης.Δεχ εχω 2 καρτες πανω,μια αγορασα και η αλλη ειναι της mobo.Απλα αυτη της mobo δεν βγαζεει 2 εξοδους για οθονη.

Δημοσ.

Μια εχει επανω,η αλλη ειναι της μητρικης.Δεχ εχω 2 καρτες πανω,μια αγορασα και η αλλη ειναι της mobo.Απλα αυτη της mobo δεν βγαζεει 2 εξοδους για οθονη.

Χαζή ερώτηση: υπάρχει καμία ρύθμιση στο bios να απενεργοποιήσεις την κάρτα γραφικών της μητρικής;

Ειδάλλως πες μου τι σου αναφέρει ακριβώς στα windows στον device manager για τις κάρτες γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...