Προς το περιεχόμενο

Boitheia me Ghost 2003

bravenew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ti prepei na kano gia na mporeso na kano image ta xp kai na doulepsoun se allo pc. Apo oti xero ta xp elegxoun ton controler tis mitrikis i opoia an allaxthei bgainei i gnosti se olous "blue screen". Yparxei kapoia rithmisi pou mporei na ginei pano sto image , i prin dimiourgithei to image?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den einai thema elegxou tou controler. otan kaneis ena ghost kai meta theleis na metafereis to image se allo disko, tote exeis problima. an idietera o diskos einai allis markas tote exeis problima me to fat pou diaferei ana marka. Genika ta ghost douleuoun ligo paraksena otan periexoun litourgiko apo nt pirina.

Den mporei, kapoios tropos tha yparxei. Sta 98 afou peraseis ena image se allo pc, xekinhseis se safe mode kai sbiseis 2 kleidia sto sto registry to systima to kaneis tyflo apo syskeyes kai drivers. Arxizei kai ta psaxnei apo tin arxi. Tha prepei na yparxei kati antistoixo.Na epembaineis ston Local user (ton proto logariasmo pou dimioyrgeitai) kai na ta sbeineis.An exei kanei kapoios kati.... "You welcome my friend to share...."

Δυστυχώς στα XP και στα 2000 δεν είναι τόσο εύκολα. Μου έχει τύχει motherboard με ίδιο chipset αλλά διαφορετικής μάρκασ να βγάλει μπλέ οθόνη. Και εγώ δεν έχω βρει ακόμα κάποιο τρόπο για να αποτρέψω το format

re seis paidia, den nomizw oti exoun basi ola ta parapanw.. i mallon oxi ola... se win98 auto pou leei to palikari to akouw prwti fora... kai pistepse me exw kanei polla ghost se win98... Twra sta XP episis apopeirathika mia fora na kanw 16 pc me to idio ghost... (prosoxi... ola ta PC eixan to idio configuration plin tou sklirou) anexartita ti skliro disko eixan, to ghost se alla epexe kai se alla oxi.. opote den paizei kati me controlers kai ta sxetika...

Bebaia apo tin alli mipws prepei kai oles oi rithmiseis tou BIOS na einai panomiotyoes??? xerei kaneis kati?

Στα 98 όλα ήταν εύκολα.. το Ghost έπαιζε παντού ή σχεδόν παντού. Δυστυχώς από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Αν δεν κάνω λάθος, το εν λόγω πρόβλημα έχει να κάνει με την HAL του κάθε μηχανήματος (Hardware Abstract Layer). Αν δεν συμφωνεί η HAL, το Ghost δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει. Εκτός κι αν πάμε σε Recovery Mode και ακολουθήσουμε το HAL troubleshooting της Micro$oft.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q237556

Και πάλι όμως, τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα.

Κάτι παρόμοιο έχω δοκιμάσει με δίσκο Win2000 σε διαφορετικό h/w.

Aπό κάποιους γνωστούς που μου έδωσαν μερικά tips μετά το ghost έβαλα το cd των 2000 και ξεκίνησα κανονική εγκατάσταση.

Την πρώτη φορά που το setup ανίχνευσε τα 2000 στον δίσκο επέλεξα να κάνει κανονική εγκατάσταση πάνω στα παλιά και όχι repair. (BASIKO AYTO).

Σε δεύτερο στάδιο παρακάτω σε ρωτάει ξανά και τότε επέλεξα να κάνει repair και μετά την εγκατάσταση όλα δούλεψαν κανονικά.

Οι εφαρμογές από τον «γκοσταρισμένο» δίσκο και τα όλα έπαιξαν κανονικότατα.

Σε ΧΡ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φφαντάζομαι ότι μπορεί να δουλέψει με τον ίδιο τρόπο.(με κάθε επιφύλαξη).

dpolal2

said:

Κάτι παρόμοιο έχω δοκιμάσει με δίσκο Win2000 σε διαφορετικό h/w.

Aπό κάποιους γνωστούς που μου έδωσαν μερικά tips μετά το ghost έβαλα το cd των 2000 και ξεκίνησα κανονική εγκατάσταση.

Την πρώτη φορά που το setup ανίχνευσε τα 2000 στον δίσκο επέλεξα να κάνει κανονική εγκατάσταση πάνω στα παλιά και όχι repair. (BASIKO AYTO).

Σε δεύτερο στάδιο παρακάτω σε ρωτάει ξανά και τότε επέλεξα να κάνει repair και μετά την εγκατάσταση όλα δούλεψαν κανονικά.

Οι εφαρμογές από τον «γκοσταρισμένο» δίσκο και τα όλα έπαιξαν κανονικότατα.

Σε ΧΡ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φφαντάζομαι ότι μπορεί να δουλέψει με τον ίδιο τρόπο.(με κάθε επιφύλαξη).

to ekana ego ... douleuei kai sta XP

Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ στην εφημερίδα και δούλεψαν όλα κανονικά. Μιλάμε για 20 giga βασικά προγράμματα και φωτογραφίες. Κανένα πρόβλημα, ενώ στην αρχή είχα πανικοβληθεί.

"Gia ta win98se"

Loipon k. hammerz ta kleidia einai:

sto Hkey_Local_Machine>>config>>0001 sbineis olo to 0001 kai ligo pio kato einai to "enum" to opoio to sbineis kai ayto. Tin diadikasia ayti tin kaneis se safe mode meta apo restore image(ghost). Afou kaneis epanekinisei kai fisika prepei oposdipote na exeis perasei mesa ton fakelo win98 apo to cd (kalo einai na yparxei mesa sto image) tha xekininisei to sistima kai tha sou psaxei apo tin arxi oles tis siskeyes san se kathari egatastasi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...