Andreas2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Πήγα να μου κόψουν λίγο τις άκρες στα μαλλία και με καταστρέψαν,το κάναν παραπάνω.Ξέρω ότι όταν είναι μακριά και τα κόψεις απότομα θα μεγαλώσουν τον πρώτο μήνα πιο γρήγορα αλλά θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς για κανένα supplement,λάδι για να έρθει πίσω γρηγορότερα το μαλλί μου.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πρωτον ο ρυθμος με τον οποιο μεγαλωνουν τα μαλλια δεν αλλαζει αν τα κοψεις. δευτερον κανεις σαν γκομενα.
LOULATRANS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ποιος αλλος θα ανοιγε τετοιο νημα,και ειδικα με τετοιο τιτλο!!!!!!!!!!!!!!!!
apd453 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το πετρέλαιο έχω ακούσει κάνει δουλειά. Όπως βάζανε για τις ψείρες παλιά.
Andreas2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ ξέρω από εμπειρία μου αν έχεις μακριά και τα κόψεις απότομα αντί μια ίντζα που θα μεγάλωναν τον πρώτο μήνα μεγαλώνουν 2 ή και 2.5 ίντζες.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ ξέρω από εμπειρία μου αν έχεις μακριά και τα κόψεις απότομα αντί μια ίντζα που θα μεγάλωναν τον πρώτο μήνα μεγαλώνουν 2 ή και 2.5 ίντζες. οχι 15!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μετράς σε ίντσες και μας μπερδεύεις βρε αντρέα ...
Haldol Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σα γκόμενα κάνεις. Είδα εγώ τον τίτλο και λέω πάει καταστράφηκε ο άνθρωπος. Περίμενα να διαβάσω τίποτα για μετοχές, δάνεια, τέτοια πράγματα.
isay Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σα γκόμενα κάνεις. Είδα εγώ τον τίτλο και λέω πάει καταστράφηκε ο άνθρωπος. Περίμενα να διαβάσω τίποτα για μετοχές, δάνεια, τέτοια πράγματα. Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου (έχασε τη δουλειά του, κάηκε η περιουσία του, τον χώρισε η γυναίκα του και του πήρε τα πάντα, κλπ) αλλά όταν διάβασα το πρόβλημα ... άσε καλύτερα μη γράψω τι είπα.
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αντρεα, και γω αμα την κοψω, τον πρωτο μηνα παιρνει 3-4 ινστες μπόι.
funbreaker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Κάπου είχα διαβάσει ότι το κρεμμύδι επιταχύνει την αύξηση του μήκους των μαλλιών. Τρώγε κρεμμύδι λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.