Προς το περιεχόμενο

Καταστράφηκα

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να μου κόψουν λίγο τις άκρες στα μαλλία και με καταστρέψαν,το κάναν παραπάνω.Ξέρω ότι όταν είναι μακριά και τα κόψεις απότομα θα μεγαλώσουν τον πρώτο μήνα πιο γρήγορα αλλά θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κανείς για κανένα supplement,λάδι για να έρθει πίσω γρηγορότερα το μαλλί μου.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρωτον ο ρυθμος με τον οποιο μεγαλωνουν τα μαλλια δεν αλλαζει αν τα κοψεις. δευτερον κανεις σαν γκομενα.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω από εμπειρία μου αν έχεις μακριά και τα κόψεις απότομα αντί μια ίντζα που θα μεγάλωναν τον πρώτο μήνα μεγαλώνουν 2 ή και 2.5 ίντζες.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω από εμπειρία μου αν έχεις μακριά και τα κόψεις απότομα αντί μια ίντζα που θα μεγάλωναν τον πρώτο μήνα μεγαλώνουν 2 ή και 2.5 ίντζες.

οχι 15!

Δημοσ.

Σα γκόμενα κάνεις. ^_^

Είδα εγώ τον τίτλο και λέω πάει καταστράφηκε ο άνθρωπος. Περίμενα να διαβάσω τίποτα για μετοχές, δάνεια, τέτοια πράγματα.

Δημοσ.

Σα γκόμενα κάνεις. ^_^

Είδα εγώ τον τίτλο και λέω πάει καταστράφηκε ο άνθρωπος. Περίμενα να διαβάσω τίποτα για μετοχές, δάνεια, τέτοια πράγματα.

Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου (έχασε τη δουλειά του, κάηκε η περιουσία του, τον χώρισε η γυναίκα του και του πήρε τα πάντα, κλπ) αλλά όταν διάβασα το πρόβλημα ... άσε καλύτερα μη γράψω τι είπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...