Προς το περιεχόμενο

BLU-RAY PLAYER PANASONIC DMP-BD75EG-K BLACK 59E You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε μένα αλλά μου προτείνουν μόνο το Toshiba Blu Ray Player BDX1250KE στα 69 ευρώ. Αξίζει η πάνε να μας πιάσουν κώτσους;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν για Πάτρα σε 3 μέρες απο την παραγγελία το είχα..

Αξίζει και το τελευταίο ευρώ το μηχάνημα..Στιβαρό,γρήγορο,δε ζορίζεται γενικά.

Πολύ ικανοποιημένος.Καλή αγορά...Υπ΄όψην δε βλέπω να διαβάζει υπότιτλους ελληνικούς και μάλλον εχει και θέμα στα MKV αρχεία οταν ειναι μεσω USB,αλλά δεν το έχω κοιτάξει ακόμα στο ιντερνετ.

Eχω MP οπότε θέμα δεν παίζει γιατί δεν το πήρα γι αυτο,αλλα γι'αυτους που δεν έχουνε ίσως να ρίξουν και μια ματια σε άλλες συσκευές.

Δημοσ.

Τελικά κάτι πρέπει να παίχτηκε και με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να παραλάβω. Είπα να το σκεφτώ λίγο και φυσικά να ρωτήσω γνώμη από κάποιον που το πήρε. Το σημαντικότερο όλων είναι για μένα να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους αλλά θα ήθελα και μια γενικότερη εικόνα.

Δημοσ.

τα panasonic έχουν κορυφαία εικόνα...αλλά είναι ακριβά...δεν προσφέρουν καλούδια (καλό ενσωματωμένο media player κτλ) που έχει κάποιο άλλο....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για οποιον δεν παρελαβε και εμεινε με το ...παραπονο σημερα στο carrefour City Gate ειχε 5-6 τεμαχια στο ραφι απο αυτο σε τιμη που εκανε τα ματια μου να ...γουρλωσουν!!!!

44 ευρω!!!

Δημοσ.

Για οποιον δεν παρελαβε και εμεινε με το ...παραπονο σημερα στο carrefour City Gate ειχε 5-6 τεμαχια στο ραφι απο αυτο σε τιμη που εκανε τα ματια μου να ...γουρλωσουν!!!!

44 ευρω!!!

και ήμουν εκεί σήμερα αλλά δεν έδωσα σημασία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...