astymagos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 o καθενας λεει οτι θελει.. blue ray με Ethernet/LAN την panasonic sta 59 ειναι προσφορα.δεν ξερω τι λεει σαν media player.. αλλα αν δεν μου παιζει κατι θα το κανω streaming απο το laptop.
slyk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το είχα παραγγείλει και εγώ το Σάββατο (παραλαβή από κατάστημα), στο τηλέφωνο που τους πήρα το μεσημέρι μου είπαν ότι αν υπάρχει διαθεσιμότητα θα σταλεί αύριο στο κατάστημα και να τους πάρω αύριο στο τηλέφωνο του καταστήματος (ωχ σκέφτηκα). Μπαίνοντας όμως πριν λίγο στην 'παρακολούθηση παραγγελίας' είδα: Συλλογή προϊόντων 10/10/2011 17:04:50 Τιμολόγηση και φόρτωση παραγγελίας 10/10/2011 17:11:29 Οπότε μάλλον θα το έχω αύριο...Θέλω να πιστεύω ότι θα παραδώσουν σε όλους σύντομα.
k_dinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και εμενα μου ριξανε ακυρο.. Μου αντιπροτεινουν το Toshiba BDX1250KEστα 69 ευρω.. Ξερει κανεις τιποτα για αυτο? Απο οτι βλεπω εχει και αυτο LAN και USB. Συγκεκριμενα το mail: Καλησπέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν με κωδικό 216361 BLU-RAY PLAYER PANASONIC DMP-BD75EG-K το είχαμε σε προσφορά 59€ για λίγα τεμάχια που είχαμε σε στοκ, τα οποία εξαντλήθηκαν. Αν το ξαναφέρουμε θα είναι στην αρχική του τιμή η οποία ήταν 99€. Να σας προτείνουμε εναλλακτικά τα 2 παρακάτω της Toshiba Toshiba Blu Ray Player BDX1250KE (219840): Νέο μοντέλο της Toshiba, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θα το έχουμε σύμφωνα με ενημέρωσή από τον προμηθευτή μας την 1η εβδομάδα του Νοέμβρη. Εξασφαλίσαμε για τους πελάτες που ήθελαν το Panasonic, αλλά δεν πρόλαβαν διαθέσιμο απόθεμα, μια ειδική τιμή: Από 99 € που είναι η προτεινόμενη τιμή του, μόνο 69 € !!! http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/dvd/BDX1250KE Toshiba Blu Ray Player BDX3200KE 3D (218657): Πρόταση σε Blu Ray Player από την Toshiba με δυνατότητες 3D. Εξασφαλίσαμε προς εξυπηρέτηση των πελατών που δεν πρόλαβαν το Panasonic ειδική τιμή μόνο 110 € αντί για 150 € που είναι αυτή τη στιγμή η τιμή πώλησής του. http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/dvd/BDX3200KE
Luciddream Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Το είχα παραγγείλει και εγώ το Σάββατο (παραλαβή από κατάστημα), στο τηλέφωνο που τους πήρα το μεσημέρι μου είπαν ότι αν υπάρχει διαθεσιμότητα θα σταλεί αύριο στο κατάστημα και να τους πάρω αύριο στο τηλέφωνο του καταστήματος (ωχ σκέφτηκα). Μπαίνοντας όμως πριν λίγο στην 'παρακολούθηση παραγγελίας' είδα: Συλλογή προϊόντων 10/10/2011 17:04:50 Τιμολόγηση και φόρτωση παραγγελίας 10/10/2011 17:11:29 Οπότε μάλλον θα το έχω αύριο...Θέλω να πιστεύω ότι θα παραδώσουν σε όλους σύντομα. εμένα μου την σβήσαν την παραγγελία. οπότε μάλλον θα το έχεις. θυμάσαι τι ώρα έκανες την παραγγελία? εμενα ο αριθμός παραγγελίας ήταν: 5836411
billstamaniac Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εμενα στην παραγγελια γραφει ανοιχτο τι σημαινει αυτο δεν με εχεi καλεσει κανεις ουτε εχουν στειλει mail
slyk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εμένα μου την σβήσαν την παραγγελία. οπότε μάλλον θα το έχεις. θυμάσαι τι ώρα έκανες την παραγγελία? εμενα ο αριθμός παραγγελίας ήταν: 5836411 12:11 την έκανα... Στην ακύρωσαν έτσι απλά; Mail για αντιπροσφορά όπως έκαναν στον φίλο πριν δεν έστειλαν; αν σε ενδιαφέρει το άλλο μοντέλο στα 69 ευρώ πάρε τους τηλέφωνο αν και φαντάζομαι ότι θα έχεις ξενερώσει (και όχι άδικα)...
Kill_bill2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 o καθενας λεει οτι θελει.. blue ray με Ethernet/LAN την panasonic sta 59 ειναι προσφορα.δεν ξερω τι λεει σαν media player.. αλλα αν δεν μου παιζει κατι θα το κανω streaming απο το laptop. Ανάλογα το laptop που έχει ο καθένας. Δεν ξέρω αν μπορεί ο intel SU7400 με μια intel GMA4500HD κάρτα γραφικών να κάνει stream 1080p χωρίς να χάνει frame. Δεν έχουν όλοι δυνατά laptop που κάνουν αυτό το stream. Ασε που τραβάς και καλώδια σαν να είσαι πυλώνας της ΔΕΗ To toshiba με 10 ευρό παραπάνω είναι καλύτερο απο το δικό μας; Εχει καλύτερο player; Πληροφορίες κανείς; Μήπως πρέπει να κάνουμε αλλαγή πλεύσης;
astymagos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ασχετο επειδη μου έκατσε δωρο ενα ps3 μολις .. μου ειναι περιτο το blue ray player νομίζω.. οποιος θέλει πριν ακυρωσω την παραγγελια να μου πει να του την κανω πασα.. στο καταστημα του περιστεριου θα ειναι αυριο.εγω δεν θα το παρω αλλα μιας και ανοιξα το τοπικ εγω ελπιζω οσοι παρετε να μην με βριζετε στο τελος
Luciddream Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εμενα στην παραγγελια γραφει ανοιχτο τι σημαινει αυτο δεν με εχεi καλεσει κανεις ουτε εχουν στειλει mail οτι ειναι ανοργάνωτοι ίσως? 12:11 την έκανα... Στην ακύρωσαν έτσι απλά; Mail για αντιπροσφορά όπως έκαναν στον φίλο πριν δεν έστειλαν; αν σε ενδιαφέρει το άλλο μοντέλο στα 69 ευρώ πάρε τους τηλέφωνο αν και φαντάζομαι ότι θα έχεις ξενερώσει (και όχι άδικα)... όχι δεν μου στείλαν τίποτα. η αλήθεια είναι οτι δεν βιάζομαι ιδιαίτερα απλώς ήταν καλή τιμή για το σαλόνι να αντικαταστήσει το παλιό dvd. όταν θα το χρειαστώ πραγματικά λογικά θα χουν πέσει εκεί οι τιμές
slyk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ασχετο επειδη μου έκατσε δωρο ενα ps3 μολις .. μου ειναι περιτο το blue ray player νομίζω.. οποιος θέλει πριν ακυρωσω την παραγγελια να μου πει να του την κανω πασα.. στο καταστημα του περιστεριου θα ειναι αυριο.εγω δεν θα το παρω αλλα μιας και ανοιξα το τοπικ εγω ελπιζω οσοι παρετε να μην με βριζετε στο τελος Νομίζω ότι ο φίλος Luciddream θα χαρεί πολύ γιατί το έχασε στο τσακ νομίζω Καλορίζικo το PS3..
Luciddream Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δεν πρόκειται να τρέξω στο περιστέρι όμως για το blu ray αν θέλουν να το στείλουν αγ.δημήτριο ευχαρίστως.. !! καλορίζικο όντως το ps3... έχω και εγώ ένα και κάθεται
k_dinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δηλωνω και εγω υποψηφιοτητα για το panasonic, ας ριξουμε κερμα, διαλεγω γραμματα
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δηλωνω και εγω υποψηφιοτητα για το panasonic, ας ριξουμε κερμα, διαλεγω γραμματα κορώνα (δεν μου άφησες και πολλές επιλογές)
k_dinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 κορώνα (δεν μου άφησες και πολλές επιλογές) Εγω εκανα την παραγγελεια λιγο νωριτερα απο οτι εσυ, γι αυτο διαλεξα και πρωτος! παντως πρεπει να δουμε αν αξιζει και το Toshiba. Σαν Media player ξερει κανεις τι λεει? Για τον ήχο λεει: AudioDolby® Digital compatible Yes Dolby® Digital Plus Yes Dolby® True HD Yes DTS® - HD (core) Yes
sphinxgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και μένα άκυρο. Δεν είναι κ άσχημα αυτά που αντιπροτείνουν όμως http://www.amazon.de/Toshiba-BDX1250KE-Blu-ray-Player-Upscaler-DivX-HD/dp/B005JCUB8A%3FSubscriptionId%3DAKIAI5RL2HV5YURN3YWQ%26tag%3Daktuelledvd-21%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB005JCUB8A http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=700&itm=5523&la=1 http://www.amazon.de/Toshiba-BDX3200KE-3D-Blu-ray-Player-Upscaler-DivX-HD/dp/B004QTO9SK Έχει κανεις καμιά ιδέα? Λογικά συμφέρει το 3d μιας και είναι μια τεχνολογία μπροστά και σίγουρα σε γλιτώνει απο μια σίγουρη μελλοντική αγορά. Τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα