Προς το περιεχόμενο

BLU-RAY PLAYER PANASONIC DMP-BD75EG-K BLACK 59E You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή. Αξιοπρεπέστατο br player, την έλλειψη optical-coaxial εξόδου την καλύπτεις από την τηλεόραση όπως περιέγραψε φίλος πιο πάνω. Αν το θέλετε για media player θα απογοητευτείτε, μέχρι στιγμής δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους και δεν αναγνωρίζει όλα τα αρχεία. Παίρνει αναβαθμίσεις από την Panasonic, αλλά δεν ξέρει κανείς αν ποτέ θα βγάλει σχετικό firmware (ελληνικοί υπότ.) η μαμά εταιρία.

Δημοσ.

Tip: τσεκάρετε αν η HDTV τηλεόρασή σας έχει digital audio out. Πολλές TV έχουν ως standard, συνήθως coaxial!

Για το nettop PC μου που έχει μόνο HDMI out και όχι optical/coaxial, έχω κάνει το εξής: ο ήχος πάει μέσω hdmi στην TV, και από την TV φεύγει coaxial στον παλιό DD ενισχυτή μου που δεν έχει HDMI.

εμενα η LG ΤV μου δεν κανει passthrough τον DTS ηχο, μονο τον DD, οποτε αν ηθελα να το κανω ετσι οπως λες δεν θα μπορουσα να ακουσω DTS.

Βεβαια εχω ενισχυτη με HDMI οποτε προσωπικα αυτο δε θα με πειραζε.

Ομως εγω αν αγοραζα ενα τετοιο, θα το ηθελα να ειναι και καλο media player (ακριβως για να παιζει mkv με DTS), οποτε εκει τρωει μεγαλο fail.

Γενικα, για απλο blu ray μια χαρα μου φαινεται, αλλα επειδη ζουμε στην Ελλαδα [;)] , δεν ξερω ποσοι θελουν σκετο blu ray.

Δημοσ.
εμενα η LG ΤV μου δεν κανει passthrough τον DTS ηχο, μονο τον DD

Είσαι σίγουρος; Θα νόμιζα ότι είναι format-agnostic το passthrough.

Η δική μου TV - μία 46άρα Thomson - το κάνει passthrough, αλλά έχει bug με το DTS! Συγκεκριμένα, πρέπει να ξεκινήσω την πηγή με το dts σήμα, ο ενισχυτής μου δεν το παίρνει χαμπάρι, αλλάζω κανάλι σε κάποιο της TV για 5 δευτερόλεπτα, αλλάζω πάλι στην HDMI πηγή, και τσουπ! νάτος ο dts ήχος! Λες να συμβαίνει κάτι παρόμοιο και στη δικιά σου; :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λιγα λογια αν το συνδεσουμε με ΗDMI στην τηλεοραση θα ακουμε κανονικα απο τα ηχεια της περιεχομενο με DTS ή οχι?

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.

μούφες τελικά. το δεύτερο πλαίσιο γεννιέται...... ήταν για λίγα τεμάχια η προσφορά και έχουν τελειώσει :P ένα μεγαλο Χ παρακαλώ απο το community

θα το στείλουν, είναι σοβαρό μαγαζί, απόδειξη ότι στο Crazy You γράφει πόσα τεμάχια είναι διαθέσιμα με άμεση ενημέρωση στο απόθεμα. Το καλοκαίρι του 2010 αγόρασα hardware της τάξης των 5Κ ευρώ (για επαγγελματική χρήση) με κομμάτια που ζήτησα και μου τα έφεραν από το εξωτερικό γιατί δεν υπήρχαν στην Ελλάδα ακόμα. Όχι σαν κάτι άλλους, που αφήνουν ένα σκ τον κόσμο να παραγγέλνει με απόθεμα ένα κομμάτι (TV) και μετά να σου κάνουν γελοία "αντιπροσφορά".

μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα φίλε μου :)

Δημοσ.

Γιατι τι εγινε luciddream?

το γράφω παραπάνω. πήρα τηλέφωνο και μου είπε οτι δεν υπάρχει, ήταν για λίγα τεμάχια η προσφορά. η παραγγελία μου έγινε στις 14:00 το μεσημέρι όπως είδατε απο το πόστ... άντε να δούμε αν πήραν οι προηγούμενοι έστω.

Δημοσ.

Οτι πρεπει για δωρακι αρκει να το στειλουν...

(Οπως ειχα γραψει παραπανω αν το στειλουν) πήρα τηλέφωνο και μου ειπε μια κοπελα οτι το προιον δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αλλα οταν ερθει παραγγελια θα παραλαβω... Οταν ρωτησα ποτε θα γινει αυτο δεν ηξερε να μου απαντησει, οτι να ναι... Δηλαδη επ αοριστου θα περιμένουμε? Τα συμπερασματα δικα σας εγω παντως δεν εβγαλα ακρη, αν με παρουν καποια στιγμη τηλεφωνο καλως, αλλιως προς το παρον το ξεχναμε το θεμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...