Kill_bill2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 γραψτε καποιος ρε παιδια αν παιζει ελληνικους υποτιτιτλους απο το usb? Δεν ξέρουμε. Λογικά θα παίζει. Εδω η Tv μου παίζει, αλλα είναι καινούργια & LG που έχει καλούς players. Δοκίμασε το usb της Tv σου οπότε δεν θα σε νοιάζει Χτύπησα ένα ευχαριστώ astymagos Παιδιά αν το συνδέσουμε στο ethernet και το βάλουμε στο router τι κερδίζουμε;;
kyriosotinanai Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Για κάποιον που έχει παλιό ενισχυτή (με coaxial) δεν συνδέεται Tip: τσεκάρετε αν η HDTV τηλεόρασή σας έχει digital audio out. Πολλές TV έχουν ως standard, συνήθως coaxial! Για το nettop PC μου που έχει μόνο HDMI out και όχι optical/coaxial, έχω κάνει το εξής: ο ήχος πάει μέσω hdmi στην TV, και από την TV φεύγει coaxial στον παλιό DD ενισχυτή μου που δεν έχει HDMI. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το setup είναι ότι αν θες να ακούσεις μουσική από την πηγή σου, πρέπει η TV να είναι αναμμένη. Αυτό το έχω αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας το analog out του nettop, αλλά σε μία συσκευή όπως blu ray player ίσως να μην είναι πρόβλημα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2011 από kyriosotinanai
astymagos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρουμε. Λογικά θα παίζει. Εδω η Tv μου παίζει, αλλα είναι καινούργια & LG που έχει καλούς players. Δοκίμασε το usb της Tv σου οπότε δεν θα σε νοιάζει Χτύπησα ένα ευχαριστώ astymagos Παιδιά αν το συνδέσουμε στο ethernet και το βάλουμε στο router τι κερδίζουμε;; αν το συνδέσουμε στο ethernet και το βάλουμε στο router μπορούμε μέσω τοπικού δικτυου να στέλνουμε εικόνες,μουσική κσι βίντεο απο το desktop/laptop στο blu-ray player.
karasardelis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχει ψηφιακή έξοδο για τον ήχο... αν δεν έχετε ενισχυτή με είσοδο HDMI είναι άχρηστο (εκτός και αν σας φτάνει να ακούτε τον ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης...)
Ntinaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 fat32= fail ποιο το νοημα να υποστηριζει Mkv αρχεια? ελεος η ΜΟΥΦΑ
Kill_bill2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 fat32= fail ποιο το νοημα να υποστηριζει Mkv αρχεια? ελεος η ΜΟΥΦΑ Yποστιρίζει ntfs είπε ένας φίλος στην πρώτη σελίδα
kyriosotinanai Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχει ψηφιακή έξοδο για τον ήχο... αν δεν έχετε ενισχυτή με είσοδο HDMI είναι άχρηστο Όχι, δεν είναι άχρηστο. Διάβασε δύο ποστ παραπάνω το μήνυμά μου.
eko13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγω παντως απο το συγκεκριμενο νιουσλετερ τσιμπησα το ασυρματο. Εψαχνα για τηλεφωνο και ειναι πολυ καλο εχει και τηλεφωνητη!
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Tip: τσεκάρετε αν η HDTV τηλεόρασή σας έχει digital audio out. Πολλές TV έχουν ως standard, συνήθως coaxial! Για το nettop PC μου που έχει μόνο HDMI out και όχι optical/coaxial, έχω κάνει το εξής: ο ήχος πάει μέσω hdmi στην TV, και από την TV φεύγει coaxial στον παλιό DD ενισχυτή μου που δεν έχει HDMI. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το setup είναι ότι αν θες να ακούσεις μουσική από την πηγή σου, πρέπει η TV να είναι αναμμένη. Αυτό το έχω αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας το analog out του nettop, αλλά σε μία συσκευή όπως blu ray player ίσως να μην είναι πρόβλημα. Από θέμα ποιότητας ήχου είναι όμως το ίδιο με το αν συνδεόταν απευθείας το blu-ray player στον ενισχυτή ?
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Από θέμα ποιότητας ήχου είναι όμως το ίδιο με το αν συνδεόταν απευθείας το blu-ray player στον ενισχυτή ? Nαι, είναι το ίδιο αφού το σήμα είναι ψηφιακό...
PanosCy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Οτι πρεπει για δωρακι αρκει να το στειλουν... θα το στείλουν, είναι σοβαρό μαγαζί, απόδειξη ότι στο Crazy You γράφει πόσα τεμάχια είναι διαθέσιμα με άμεση ενημέρωση στο απόθεμα. Το καλοκαίρι του 2010 αγόρασα hardware της τάξης των 5Κ ευρώ (για επαγγελματική χρήση) με κομμάτια που ζήτησα και μου τα έφεραν από το εξωτερικό γιατί δεν υπήρχαν στην Ελλάδα ακόμα. Όχι σαν κάτι άλλους, που αφήνουν ένα σκ τον κόσμο να παραγγέλνει με απόθεμα ένα κομμάτι (TV) και μετά να σου κάνουν γελοία "αντιπροσφορά".
Luciddream Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγω παντως απο το συγκεκριμενο νιουσλετερ τσιμπησα το ασυρματο. Εψαχνα για τηλεφωνο και ειναι πολυ καλο εχει και τηλεφωνητη! χαχαχα off topic αλλα με έκανες και γέλασα... εγώ σκεφτόμουν τον δίσκο αλλα θα βρώ και καλύτερο νομίζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα