Toukekes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πολύ καλό όντως..το παρήγγειλα κιόλας..άιντε να δούμε αν υπάρχει..
DeareN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Διαβασα επισης οτι διαβαζει τους ntfs δισκους μια χαρα παρολο που γραφει μονο για fat32. Αν παιζει και dts τοτε μιλαμε και για ενα πολυ καλο media player. Αν καποιος το ψαξει ας ενημερωσει...
default Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι το κατα ποσο αναγνωριζει ελληνικους υποτιτλους και αν εχει αναβαθμισιμοτητα. Και ενα review που βρηκα: http://www.trustedreviews.com/Panasonic-DMP-BD75_Blu-ray-Player_user-reviews
DeareN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 reviews εχει εδω πολλα http://www.otest.co.uk/p/panasonic-tests/dmp-bd75-reviews.html και σε ενα λεει οτι κανει και dts downmix
max_iths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 φιλε astymagos ειναι πολυ καλη προσφορα ...πηρα και εγω 1 για να δουμε.
k_dinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Πηρα και εγω ένα, παρόλο που ηθελα να παρω PS3. To επιχειριμα ήταν η υψηλη τιμη των BL players.
aristos98 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 καλή προσφορά αλλά αν έχεις ενισχυτή χωρίς hdmi δεν βγάζει δικιατου έξοδο ήχου dts μονο stereo
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 καλή προσφορά αλλά αν έχεις ενισχυτή χωρίς hdmi δεν βγάζει δικιατου έξοδο ήχου dts μονο stereo Τι εννοείς? Ότι δεν έχει coaxial ή optical out?
zaman1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 γραψτε καποιος ρε παιδια αν παιζει ελληνικους υποτιτιτλους απο το usb?
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τι εννοείς? Ότι δεν έχει coaxial ή optical out? Για κάποιον που έχει παλιό ενισχυτή (με coaxial) δεν συνδέεται και από ότι είδα βλέπει δίσκους μόνο σε Fat 32.
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Για κάποιον που έχει παλιό ενισχυτή (με coaxial) δεν συνδέεται και από ότι είδα βλέπει δίσκους μόνο σε Fat 32. O.K. Thanks για την διευκρίνηση. Φάουλ από εμένα και για τα 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα