tsakom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ήρθε ο καιρός να αλλάξω τροφοδοτικό αφού το παλιό μ τραβάει ζόρια. αλλά δεν ξέρω τι ισχύς χρειάζομαι. έχω να τροφοδοτήσω 2 9800 GTX+, 4 ανεμίστηράκια κ 2 σκληρούς του 1Gb έκαστος. 850W θα μ φτάσουν η πρέπει να κοιτάξω ψηλότερα; κ αν έχετε κ κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα
terry308 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τώρα ποιό έχεις ? Θα έλεγα να ξεφορτωθείς τις παλιές κάρτες γραφικών και να πάρεις μια ... Τα 850w είναι πάρα πολλά ....
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να αναφερεις ολο το συστημα για να καταλαβουμε..!!!
tsakom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 τώρα έχω το Tagan BZ Series (900W) το σύστημα μ αποτελείτε από : mobo- EVGA nForce 780i SLI cpu- Q9550 4*1 Gb ram 2* 1Tb HDD(WD) 2* 9800gtx+ ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι ότι το pc σβήνει μόνο του ξαφνικά.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και είσαι σίγουρος ότι ευθύνεται το τροφοδοτικό;
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ναι...μαλλον δεν τον φτανουν τα 900 οποτε ειπε να παει στα 850..... :P ψαξου αλλου φιλε μου, και ασε το τροφοδοτικο ησυχο! και 3χ 9800 να ειχε πανω, παλι δεν θα εφταιγε...!!! και εξηγησε τι εννοεις "σβηνει ξαφνικα"..!
Thanos1972 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το τροφοδοτικο σου ειναι και ποιοτικο και παρα πολυ μεγαλο σε θεμα watt.οποτε οτι και να του φορτωσεις πανω θα τα βγαλει περα.απο εκει και περα εαν εχει χαλασει ειναι αλλο θεμα αλλα οταν λες οτι σβηνει ξαφνικα κατα πασα πιθανοτητα φταινε οι θερμοκρασιες καποιου υποσυστηματος.και μαλλον το κοβω να ευθυνεται μια εκ των 2 9800gtx+.πες μας λιγο θερμοκρασιες σε Load.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν αποκλείεται να ευθύνεται το τροφοδοτικό, αλλά σίγουρα όχι λόγω της ονομαστικής ισχύος του.
tsakom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Στα καλα του καθουμενου σβήνει. Δν crashάρει απλά σβήνει κ μετα όταν πάω να το βάλω μπροστά αναβοσβηνει κ δν παίρνει αμέσως μπροστά. Πρόβλημα στις θερμοκρασίες υποπτευθηκα κ γω κ ψαχτηκα στην υ/ψ καθάρισα το ψυγείο έβαλα πιο δυνατή αντλία αλάξα block κ καλώδια. Τις θερμοκρασίες που παρακολουθώ η CPU παίζει στους 34 βαθμούς με τον ενεργό πυρήνα να πιάνει σε full load κανά 50αρι. Η gpu είναι γύρο στο 44-46. Επίσης παρατήρησα ότι μ σβήνει με συγκεκριμένο προγραμμα ανοιχτό. Αλλα αν ήταν η ram δν θα ήταν πιο λογικό να crashάρει απο το να σβήσει ; Υ.γ. Για να σας προλάβω η αντλία της υ/ψ δν παίρνει ρεύμα απο το τροφοδοτικο παίρνει απο εξωτερική πρίζα.
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Με ποιο πρόγραμμα σβήνει; Σε safe mode τι γίνεται;
tsakom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Με το street legal racing. Safe mode δν έχω δοκιμάσει. Αλλα μπορεί να προκαλέσει τέτοιο πρόβλημα κάποιο προγραμμα ; Γτ δν είναι μονο ότι σβήνει ξαφνικά μετα δν παίρνει κ αμέσως.
georger_volos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 δοκίμασε να κάνεις ένα bios update μπορεί να στρώσει
Bloodrage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τα συμπτωματα που περιγραφεις μυριζουν overheat ισως να ανεβαζει θερμοκρασιες και το psu , δες αν εχει γεμισει σκονη και ριχτου ενα καθαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.